OPn Tubepäivä - tubettajat Jyväskylässä pe 20.4.

Tubettajat valtaavat OP Keski-Suomen kassapalvelutilat Forumin kauppakeskuksessa
perjantaina 20.4.2018 klo 15-19.
Kiertueella nähdään tubetähdet Miklu, Sita Salminen, MiskaMH sekä Julia Ahonen.

OPn Tubepäivän ohjelma rakentuu Meet & Greet:ien eli tubettajatapaamisten ympärille. Tubettaminen, eli omien videoiden julkaiseminen YouTube-palvelussa, on noussut viime vuosina kansainväliseksi ilmiöksi, joka kokoaa yhteen erityisesti lapsia ja nuoria. Perheen varttuneimmille on tarjolla aikuisparkki. Tapahtuma on pääsymaksuton.

Fanejaan tapaamaan saapuu neljä suosittua tubetähteä:
Supersuosittu Miklu on hyväsydäminen ja positiivinen tubettaja, joka on omistautunut luomaan seuraavasta videostaan aina edellistä paremman. Hänen kanavansa on yksi nopeimmin kasvavista kanavista Suomessa tällä hetkellä. Miklun sisältö on hauskaa, hän on rento ja rakastaa jallittaa tyttöystäväänsä erilaisten jekkujen kautta. Hän voitti viime vuonna myös Vuoden Tähtilupaus -palkinnon Suomen Tubecon-tapahtumassa.

Miska on yhden miehen komedia show joka ei jätä ketään kylmäksi! Aikanaan Källikuriireista tubeuransa aloittanut Miska rakastaa heittäytyä eikä pelkää pistää itseään likoon mitä hauskimmissa ja oudoimmissa tilanteissa. Kanavalleen hän luo monipuolista sisältöä aina sketseistä ja haasteista Q&A-videoihin ja parodioihin. Miska voitti Vuoden Huumorikanava -palkinnon viime vuoden Tubecon-tapahtumassa.

Sita Salminen on parikymppinen vloggaaja, jonka samaistuttava ja monipuolinen sisältö on nostanut tämän nopeasti Suomen seuratuimpien naispuolisten vaikuttajien joukkoon. Selkeä kerronta ja visuaalisesti viimeistelty ilme kuvaavat hyvin Sitan tuottamaa materiaalia. Sitan omia kiinnostuksen kohteita ovat erityisesti matkailu, ruoka, urheilu sekä pukeutumisen ja sisustamisen trendit.

Positiivisella persoonallaan Suomen tubekansan ihastuttanut Julia luo kanavalleen Lifestyle-sisältöä. Hän aloitti tubeuransa ystävänsä Ilonan kanssa ja on sittemmin jatkanut sisällöntuottamista omalla kanavallaan. Julian maanläheinen asenne välittyy hänen videoistaan ja hänen sisältönsä on monipuolista ja samaistuttavaa. Hän on hyvä roolimalli nuorille naisille eikä pelkää käsitellä vaikeampiakin aiheita.

OPn Tubepäivä on osa OPn ja Tubeconin yhteistyökumppanuutta. Kiertue vierailee kaikkiaan seitsemällä paikkakunnalla kevään aikana. Kiertue on startannut Helsingistä maaliskuussa ja päätyy toukokuussa aina Ouluun ja Rovaniemelle saakka. Tubecon luo uuden ajan yhteisöllistä toimintaa, jonka arvot sopivat hyvin yhteen OPn kanssa. Keskeistä tubettamisessa on aitous, välittäminen ja arvostus muita kohtaan.

#OPmukana #TubeconFi

Lisätietoja:
viestintäpäällikkö Pia Saikkonen, pia.saikkonen@op.fi, 010 256 5610.