Teemme yhdessä hyvää -lahjoitushaku käynnistyy jälleen

OP Keski-Suomi myöntää jälleen Teemme yhdessä hyvää -lahjoituksia. Kampanjan lahjoituspotti on 20 000 euroa ja se jaetaan useamman toimijan kesken. Hakuaika on 19.5.-11.6.2023. Lahjoituksen hakijan ei tarvitse olla pankin asiakas.

Lahjoitusta voi hakea pankin toimialueella Keski-Suomessa toimiva poliittisesti sitoutumaton yleishyödyllinen rekisteröity yhdistys tai säätiö tai muu vastaava yleishyödyllinen toimija. 

Pankin toimialue sisältää paikkakunnat: Jyväskylä, Hankasalmi, Joutsa, Karstula, Laukaa, Luhanka, Pihtipudas, Saarijärvi, Toivakka, Viitasaari ja Äänekoski sekä Kivijärvi, Kinnula, Muurame ja Uurainen. Lahjoitusta ei myönnetä yksityishenkilöille eikä pankin lähipiiriin kuuluville tahoille.

Lahjoituskampanja on osa pankin vastuullisuutta ja yhteisöllistä toimintaa. Lahjoitukset myönnetään kohteille, jotka sopivat pankin vastuullisuusohjelman teemoihin ja pankin arvoihin: ihmisläheisyyteen, vastuullisuuteen ja yhdessä menestymiseen. Tavoitteena on jatkaa paikallisen toiminnan tukemista ja siten mahdollistaa keskisuomalaisten hyvinvointia. 

- Paikallisissa vastuullisuusteoissa teemat ovat pysyneet samoina. Omistaja-asiakkaidemme näkemyksen mukaan tekoja tulisi kohdistaa nuorten työllistymisen ja koulutuksen edistämiseen, lasten ja nuorten harrastustoiminnan sekä luonnon monimuotoisuuden tukemiseen. Näiden teemojen alle osuvat lahjoitushakemukset ovat valinnoissa ensisijalla, kertoo viestintäpäällikkö Pia Saikkonen OP Keski-Suomesta. 

Vastuullisuustekojen valintaan osallistaminen on osa omistaja-asiakkuutta ja tulee toistumaan vuosittain. Seuraava Kaikkien aikojen tekoja -kampanja, jossa omistaja-asiakkaat voivat kertoa mielipiteensä paikallisista vastuullisuusteoista toteutetaan syksyllä. 

Nyt käynnistyvän Teemme yhdessä hyvää -lahjoituksen saajista päättää OP Keski-Suomen hallitus kesäkuussa 2023.

#teemmeyhdessähyvää #lahjoitus #vastuullisuus #vastuullisuusteko #opkeskisuomi

Lisätiedot: viestintäpäällikkö Pia Saikkonen, p.010 256 5610 tai pia.saikkonen@op.fi.