Teemme yhdessä hyvää -lahjoitushaku jo neljättä kertaa – hakuaikaa 27.11. saakka

OP Keski-Suomi myöntää jälleen Teemme yhdessä hyvää -lahjoituksia. Kampanjan lahjoituspotti on 15 000 euroa ja se jaetaan useamman toimijan kesken. Lahjoituksen hakijan ei tarvitse olla pankin asiakas.

Lahjoitusta voi hakea pankin toimialueella Keski-Suomessa toimiva poliittisesti sitoutumaton yleishyödyllinen rekisteröity yhdistys tai säätiö tai muu vastaava yleishyödyllinen toimija. Hakuaika on 7.-27.11.2022. Pankin toimialue sisältää paikkakunnat: Jyväskylä, Hankasalmi, Joutsa, Karstula, Laukaa, Luhanka, Pihtipudas, Saarijärvi, Toivakka, Viitasaari ja Äänekoski sekä Kivijärvi, Kinnula, Muurame ja Uurainen. Lahjoitusta ei myönnetä yksityishenkilöille eikä pankin lähipiiriin kuuluville tahoille.

Lahjoituskampanja on osa pankin vastuullisuutta ja yhteisöllistä toimintaa. Lahjoitukset myönnetään kohteille, jotka sopivat pankin arvoihin: ihmisläheisyyteen, vastuullisuuteen ja yhdessä menestymiseen. Tavoitteena on jatkaa paikallisen toiminnan tukemista ja siten mahdollistaa keskisuomalaisten hyvinvointia. 

- Huomioimme lahjoituksissa syys-lokakuussa 2022 toteutetun Kaikkien aikojen tekoja -omistaja-asiakaskyselyn tulokset. Kutsuimme jo toista kertaa omistaja-asiakkaamme osallistumaan tulevien vastuullisuustekojen valintaan. Kysyimme heiltä, mihin teemaan paikallisia vastuullisuustekoja tulisi kohdistaa. Teemat kyselyyn johdettiin OP:n vastuullisuusohjelmasta. Keski-Suomessa tärkeimmiksi vastuullisuusteoiksi nousivat ”Nuorten työllistymisen ja koulutuksen tukeminen”, ”Lasten ja nuorten harrastustoiminnan tukeminen sekä ”Luonnon monimuotoisuuden tukeminen”, kertoo viestintäpäällikkö Pia Saikkonen OP Keski-Suomesta. 

Vastuullisuustekojen valintaan osallistaminen on osa omistaja-asiakkuutta ja tulee toistumaan vuosittain. Valtakunnallisesti kyselyyn vastaajia oli syksyllä 2022 noin 44 000. Teemme yhdessä hyvää -lahjoituksen saajista päättää OP Keski-Suomen hallitus joulukuussa 2022. 

#teemmeyhdessähyvää #lahjoitus #opkeskisuomi

Lisätiedot: viestintäpäällikkö Pia Saikkonen, p.010 256 5610 tai pia.saikkonen@op.fi.