Teemme yhdessä hyvää -kampanja mahdollistaa keskisuomalaisten hyvinvointia - lahjoitushaku auki 1.-22.11.

OP Keski-Suomi myöntää jälleen lahjoituksia Teemme yhdessä hyvää -kampanjan kautta. Lahjoituspotti on 15 000 euroa ja se jaetaan useamman toimijan kesken. Lahjoitusta voi hakea pankin toimialueella Keski-Suomessa toimiva poliittisesti sitoutumaton yleishyödyllinen rekisteröity yhdistys tai säätiö tai muu vastaava yleishyödyllinen toimija ajalla 1.-22.11.2023.

Lahjoituskampanja on osa pankin vastuullistyötä ja yhteisöllistä toimintaa. Teemme yhdessä hyvää -kampanjoita toteutetaan vuosittain, keväisin ja syksyisin. Lahjoitukset myönnetään kohteille, joissa toteutuvat omistaja-asiakkaidemme näkemys, pankin vastuullisuusohjelman teemat ja pankin arvot: ihmisläheisyys, vastuullisuus ja yhdessä menestyminen. Kampanjan tavoite on tukea paikallista toimintaa ja siten mahdollistaa keskisuomalaisten hyvinvointia. 

- Omistaja-asiakkaidemme näkemyksen mukaan tekoja tulisi kohdistaa nuorten työllistymisen, lasten ja nuorten harrastustoiminnan sekä luonnon monimuotoisuuden tukemiseen. Kuuntelemme omistaja-asiakkaidemme ääntä ja siksi näiden teemojen alle osuvat ja vaikuttavuudeltaan merkittävät lahjoitushakemukset ovat valinnoissa ensisijalla. Tästä huolimatta emme voi unohtaa myöskään muita tuen tarvitsijoita, kertoo viestintäpäällikkö Pia Saikkonen OP Keski-Suomesta. 

Nyt käynnistyvän Teemme yhdessä hyvää -lahjoituksen saajista päättää OP Keski-Suomen hallitus marras-joulukuussa 2023. 

Pankin toimialue sisältää paikkakunnat: Jyväskylä, Hankasalmi, Joutsa, Karstula, Laukaa, Luhanka, Pihtipudas, Saarijärvi, Toivakka, Viitasaari ja Äänekoski sekä Kivijärvi, Kinnula, Muurame ja Uurainen. Lahjoitusta ei myönnetä yksityishenkilöille eikä pankin lähipiiriin kuuluville tahoille.

Tämä kampanja on jo kuudes OP Keski-Suomen Teemme yhdessä hyvää -kampanja ja tähän mennessä kampanjoissa lahjoitettu kokonaissumma on 115 000 euroa.


Lisätiedot: viestintäpäällikkö Pia Saikkonen, p.010 256 5610 tai pia.saikkonen@op.fi.