Webinaareja tarjolla: 26.11. talousilta ja 3.12. kasvuaamu

Kaikille avoimet webinaarit kutsuu. Tutustu, rekisteröidy ja tule mukaan!

OP Talousilta -sijoittajawebinaari to 26.11. klo 18-19

Mitä vaikutuksia Yhdysvaltojen presidentinvaalien tuloksella on? Millaiset talouden näkymät ovat Suomessa ja maailmalla?

Tule mukaan maksuttomaan OP Talousilta -sijoittajawebinaariin torstaina 26.11. klo 18-19.

-> Rekisteröidy ennakkoon tai vaikka juuri ennen webinaaria ja sukella sijoittajan loppuvuoden mielenkiintoisimpiin teemoihin. Nappaa mukaasi myös ajankohtaiset osake- ja ETF-ideat sekä vaihtoehtoisen sijoittamisen vinkit.

Torstai-illan webinaarissa äänessä ovat OP Ryhmän pääekonomisti Reijo Heiskanen, pääanalyytikko Antti Saari ja sijoitusjohtaja Erkko Ryynänen. Webinaarin avaa liiketoimintajohtaja Harri Nummela. Tervetuloa mukaan!

Webinaari tallennetaan ja on kuunneltavissa myös myöhemmin.

* * * * * * * * * *

Katse kohti kasvua -webinaari to 3.12. klo 8.30-10

Koronapandemia näkyy edelleen maailmantaloudessa, mutta elpymisen merkkejä on jo olemassa niin maailmalla kuin Suomessakin. Tämäkin kriisi hellittää jossain vaiheessa ja siksi yritysten kannattaa suunnitella tulevaisuutta aktiivisesti haastavasta tilanteesta huolimatta.

Tule mukaan maksuttomaan webinaariin torstaina 3.12. klo 8.30-10.

OP:n ja TietoAkseli Groupin asiantuntijat kertovat, miten katse suunnataan kasvuun myös haastavassa markkinatilanteessa. Tarjoamme katsauksen sijoitusmarkkinoihin sekä suomalaisten pk-yritysten tilanteeseen ja näkymiin. Lopuksi paneudumme omistajastrategian merkitykseen sekä kasvuun yritysjärjestelyllä.

Webinaarissa äänessä ovat Antti Ketola, senior varainhoitaja, OP Private Keski-Suomi sekä Heikki Peltola, johtaja, OP pk-yritysasiakkaat ja Seppo Sneck, senior advisor, TietoAkseli Group. Tervetuloa mukaan! 

Webinaarin kesto on noin 1,5 tuntia ja linkki tallenteeseen lähetetään kaikille ilmoittautuneille.