50 nuorelle kesäduuni OP Länsi-Suomen piikkiin

Leirikouluohjaaja, kioskimyyjä, museoapulainen — muun muassa näihin tehtäviin haki satoja nuoria Kesäduuni OP:n piikkiin kampanjassa yhdistysten kesätyöpaikkoja OP Länsi-Suomen toimialueella. Kampanjassa yhdistys tarjoaa nuorelle työpaikan, ja OP Länsi-Suomi lahjoittaa yhdistykselle nuoren palkan.

Kesällä 2020 töitä oli tarjolla useammalle 15-17 vuotiaalle nuorelle kuin koskaan aikaisemmin. Kesätyöt sijoittuvat kesälomakauteen ja kesätyön pituus on kaksi viikkoa. OP on mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa. Yhdistykset sitoutuvat noudattamaan Vastuullisen kesätyön periaatteita.

– Vaikka kulunut kevät on ollut poikkeuksellinen, olemme kannustaneet yhdistyksiä tarjoamaan nuorille mahdollisuuden työllistyä. Alueemme yhdistykset ovat tarjonneet hienoja kesätyömahdollisuuksia yhdistyksissä ja joustaneet tilanteen mukaan etähaastatteluin ja työnkuvaa muokaten, kertoo OP Länsi-Suomen Kesäduuni-vastaava Marko Jylli.

Osuuspankit ympäri Suomen tarjoavat tulevana kesänä yhteensä yli 2000 nuorelle mahdollisuuden tutustua työelämään Kesäduuni OPn piikkiin-kampanjan avulla. Kesäduuni OP:n piikkiin -kampanja alkoi vuonna 2014, kun OP Lounaismaa ja OP Valkeakoski haastoivat muut osuuspankit mukaan palkkaamaan nuoria kesätöihin.

OP:lla työskentelee tulevana kesänä maanlaajuisesti yhteensä 500 kesätyöntekijää monipuolisissa kesätyötehtävissä ja OP Länsi-Suomessa 14 henkilöä.

#kesäduuniOPnpiikkiin #oplänsisuomi #kesätyö

Lisätietoja OP Länsi-Suomen kesäduuni-kampanjasta antaa:
asiakkuusasiantuntija Marko Jylli, p. 040 6325 360 tai marko.jylli (a) op.fi