Haemme asiakkuusneuvojaa tai asiakkuusasiantuntijaa varallisuudenhoitoon Poriin tai Raumalle

Päivittäisessä työssäsi tuet varallisuudenhoidon asiantuntijoita ja esimiehiä heidän työssään sekä neuvottelet ja toteutat erilaisia, onnistuneita palveluratkaisuja asiakkaille. Eduksi luetaan kokemus päivittäispalveluiden sekä säästämis- ja sijoitustuotteiden myynnistä. Kannat roolissasi vastuuta asiakastyytyväisyydestä ja töiden sujuvuudesta tiimissä.

Tehtävässä edellytetään aktiivista, myynnillistä ja itsenäistä työotetta sekä tehtävään sopivaa koulutusta.  Arvostamme positiivista asennetta uuden oppimiseen ja uusiin haasteisiin. Työssäsi osaat priorisoida ja olet hyvä hallitsemaan omaa ajankäyttöäsi. Toimit joustavasti kaikissa palvelukanavissa: puhelimessa, verkossa kuin konttorilla kasvotusten. Paineensietokyky ja yhteistyötaidot ovat lähtökohtia tehtävässä menestymiselle.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan työtehtävän, sekä pankin tarjoamat henkilöstöedut ja kehittymismahdollisuudet.

Hae tehtävää lähettämällä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoivomuksineen 28.1.2019 mennessä op-careers.fi -sivustolla. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antavat asiakkuusjohtaja Hanna Vähä-Pesola, puh. 044 714 1487 ja OP Private -johtaja Juha Riippa, puh. 044 714 1851.

OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Olemme asiakkaidemme omistama, finanssialan suurin työnantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista, ja tuotamme sekä kehitämme pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhoitopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme.

Länsi-Suomen Osuuspankki on OP Ryhmään kuuluva seudullinen pankki. Pankkitoimintamme volyymi on noin 5,5 miljardia euroa. Palvelemme 200 työntekijän voimin n. 140 000 asiakasta Porin, Rauman ja Kankaanpään alueella.