Nuori, hae kesäduunia OP Länsi-Suomen piikkiin!

Ensikosketus työelämään on nuorille tärkeä juttu. Alueemme yhdistykset työllistävät 15—17-vuotiaita nuoria tänä kesänä OP Länsi-Suomen tuella. Kesätöiden hakuaika on käynnissä 13.3.-14.4.2023 ja työtä haetaan suoraan yhdistykseltä.

Yhdistykset tekevät päätöksensä toukokuun alussa kesätyöntekijän valinnasta. Kesäduuni OP:n piikkiin -kampanjan speksit:

  • Työllistettävän nuoren tulee täyttää 15 vuotta 2023, eikä hän saa olla täyttänyt 18 vuotta tuetun työsuhteen kestäessä.
  • Kesätyöt ajoittuvat koulun loma-ajalle.
  • Kesätyö kestää 2 viikkoa
  • Nuori pystyy hakemaan useampaa työpaikkaa, mutta voi tulla valituksi vain yhteen kampanjan kautta tuettuun kesätyöhön.

Katso haettavissa olevat Kesäduuni OP:n piikkiin -kampanjalla tuetut kesätyöpaikat tästä. 

Hae kesätöitä N.Y.T. - viimeistään pe 14.4.2023

Tee vapaamuotoinen hakemus, lähetä se suoraan yhdistykselle sähköpostiin, jonka löydät taulukon lopusta kultakin riviltä. Taulukosta löydät myös yhteystiedot, mikäli sinulla on kysyttävää kyseiseen kesätyöpaikkaan liittyen.

Voit halutessasi hakea useampaa työtä kampanjamme kautta, mutta työllistyä vain yhteen tuettuun kesätyöhön. Töitä on tarjolla Ahlaisissa, Eurajoella, Kankaanpäässä, Kiikoisissa, Merikarvialla, Niinisalossa, Paneliassa, Pomarkussa, Porissa, Raumalla, Siikaisissa, sekä Ulvilassa.

Hakemusten tulee olla perillä viimeistään pe 14.4.2023 klo 23:59.

Toivotamme sinulle menestystä kesätyön hakuun! 

Yhdistys vastaa kesätyöntekijän valintaprosessista, perehdytyksestä, työnohjauksesta, käytännön palkanmaksusta sekä vastaa työnantajavelvoitteista. OP on mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa ja työllistäessään nuoren yhdistys sitoutuu noudattamaan Vastuullisen kesätyön periaatteita.
OP Länsi-Suomi lahjoittaa yhdistyksille nuoren palkan.  
  
Valtakunnallisesti OP tarjoaa kesällä 2023 yhteensä yli 2 000 kesätyöpaikkaa 15–17-vuotiaille nuorille OP:n piikkiin yleishyödyllisissä yhdistyksissä. Kyseessä on kymmenes kesä, jolloin osuuspankit ympäri Suomen tarjoavat nuorille mahdollisuuden tutustua työelämään kampanjan kautta. Kesäduuni OP:n piikkiin -kampanja alkoi vuonna 2014, kun OP Lounaismaa ja OP Valkeakoski haastoivat muut osuuspankit mukaan palkkaamaan nuoria kesätöihin.

Kesätyöhakemuksessa sinun kannattaa kertoa mm. seuraavat tiedot:

  • henkilötiedot ja yhteystiedot; nimi, syntymäaika, osoite, puhelin, sähköposti
  • mitä paikkaa haet ja miksi juuri sinut tulisi valita
  • koulu tai opiskelupaikka, kielitaito
  • aiempi työkokemus ja työnantajat

Hakemuksessa on lisäksi hyvä kertoa lyhyesti itsestä ja avata myös, millaisen työntekijän yhdistys sinusta saisi.

#kesäduuniOPnpiikkiin #oplänsisuomi