Haaveissa uusi koti?

Ota yhteyttä paikallisiin asumisen asiantuntijoihin - olemme sinua varten!

Kysy lainojen siirrosta asiantuntijoiltamme

Saat meiltä lainaa elämän pieniin ja suuriin hankintoihin, olipa kyseessä auton tai asunnon osto. Rahoittamisen lisäksi opastamme sinua miten voit varautua lainasi korkojen nousuun sekä elämän eri muutoksiin. 

Tutustu lainavaihtoehtoihimme ja täytä lainahakemus kätevästi verkossa, ja olemme sinuun yhteydessä. Ei myöskään haittaa, vaikkei sinulla olisi vielä kohdetta tiedossa, luottohakemuksen kautta voimme kartoittaa yhdessä sinulle sopivan kokoisen lainan. Käymme lainaneuvottelut myös puhelimitse tai teams-verkkoneuvotteluna.


Tomi Kilpeläinen
Kuopio
010 258 8355
tomi.kilpelainen@op.fi

Teija Sopanen
Kuopio/Suonenjoki/Varkaus
010 258 8326
teija.sopanen@op.fi

Katja Kilpeläinen
Kuopio/Leppävirta/Varkaus
010 258 8309
katja.kilpelainen@op.fi

Mikko Keinänen
Siilinjärvi / Iisalmi
010 258 8517 
mikko.keinanen@op.fi

Tuula Juntunen
Siilinjärvi / Iisalmi
010 258 8523
tuula.juntunen@op.fi

Tanja Sorsa
Kuopio
010 258 8342
tanja.sorsa@op.fi

 

Tee asuntolainahakemus verkossa

Aloita lainojen siirtäminen täyttämällä ja lähettämällä asuntolainahakemus verkossa. Kun olemme vastaanottaneet asuntolainahakemuksesi, olemme sinuun yhteydessä ja varaamme ajan yhteiselle keskustelulle. Asuntolainan lisäksi voit siirtää myös kulutusluottosi meille.

Voit laskea sinulle sopivan lainan määrän lainalaskurilla.

Lainasi tiedot ja Chat löytyvät kätevästi OP-mobiilista

Lainasi ajantasaiset tiedot löydät aina OP-mobiilista ja op.fi:stä. Verkkopankista löydät myös lainoihin liittyvät useimmin kysytyt kysymykset sekä asiantuntijoidemme vastaukset. 

Kun sinulle tulee kysyttävää, voit myös olla asiantuntijaamme yhteydessä lähettämällä verkkoviestin tai kysymällä asiaasi OP-mobiilin Chat-palvelussa.

Joskus tarvitaan joustoa lainanmaksuun

Voit hakea lainaasi lyhennysvapaata. Sen aikana pidät taukoa lainan pääoman lyhentämisestä ja maksat lainastasi vain korot. Voit myös muuttaa maksuerän määrää tai lyhennyksen eräpäivää.

Asuntolainan myöntää Pohjois-Savon Osuuspankki.