Uuden äärellä Pohjois-Savossa?

Olemme apunasi kaikkiin asumisenpalveluihin liittyen. Ota yhteyttä paikallisiin asumisen asiantuntijoihin!

Millainen asunto- tai mökkilaina?

Saat meiltä lainaa elämän pieniin ja suuriin hankintoihin, olipa kyseessä auton tai asunnon osto. Uuden kodin tai mökin rahoittamisen lisäksi opastamme sinua miten voit varautua lainasi korkojen nousuun sekä elämän eri muutoksiin. Tarjoamme käyttöösi turvalliset digitaaliset vaihtoehdot eri vaiheisiin matkalla uuteen kotiisi.

Tutustu lainavaihtoehtoihimme ja täytä lainahakemus kätevästi verkossa, ja olemme sinuun yhteydessä. Ei myöskään haittaa, vaikkei sinulla olisi vielä kohdetta tiedossa, luottohakemuksen kautta voimme kartoittaa yhdessä sinulle sopivan kokoisen lainan. Käymme lainaneuvottelut turvallisesti puhelimitse tai verkkoneuvotteluna.

Joskus tarvitaan joustoa lainanmaksuun

Voit hakea lainaasi lyhennysvapaata. Sen aikana pidät taukoa lainan pääoman lyhentämisestä ja maksat lainastasi vain korot. Voit myös muuttaa maksuerän määrää tai lyhennyksen eräpäivää.

Lainasi tiedot ja Chat löytyvät kätevästi OP-mobiilista

Lainasi ajantasaiset tiedot löydät aina OP-mobiilista ja op.fi:stä. Verkkopankista löydät myös lainoihin liittyvät useimmin kysytyt kysymykset sekä asiantuntijoidemme vastaukset. 

Kun sinulle tulee kysyttävää, voit myös olla asiantuntijaamme yhteydessä lähettämällä verkkoviestin tai kysymällä asiaasi OP-mobiilin Chat-palvelussa.

Asuntolainan myöntää Pohjois-Savon Osuuspankki.

* Asuntoluottojen markkinatutkimus 2020, OP Ryhmä

Ostamassa tai myymässä - OP Koti on apunasi

Me OP Koti Itä-Suomessa olemme juuri sinua varten, olipa kyseessä kodin ostaminen, myyminen tai vuokraaminen. Me hoidamme myös mökkien sekä metsätilojen myynnin, ja laadimme asiantuntevat arviot. Me hallitsemme sähköisen kaupankäynnin ja kohteiden virtuaalisen esittelyn. Olemme tutkitusti alan luotettavin ja ammattitaitoisin toimija ja autamme sinua kaikissa asumisen tarpeissa. 

Sinä olet meille tärkeä!

Asunnot välittää OP Koti Itä-Suomi LKV Oy.

Varmista kotiisi kattava kotivakuutus

Kotivakuutus on turva kodille ja kodin tavaroille, ja meiltä löydät kotivakuutukset niin kodille kuin mökille tai vapaa-ajan asunnollekin. Kotivakuutuksella suojaat kodin rakenteet, huoneiston osat ja irtaimiston esimerkiksi vesi- ja palovahingon varalta, ja voit valita kotivakuutuksen kattavuuden ja omavastuun helposti tarpeisiisi ja asumismuotoosi sopivaksi. Kun olet Osuuspankin omistaja-asiakas, saat Omakoti-vakuutukseen jopa 250 euron omavastuuedun.

Vakuutukset myöntää Pohjola Vakuutus Oy.