OP Helsingin ja Helsingin IFK:n yhteinen taival jatkuu

OP Helsinki ja Helsingin IFK ovat solmineet pääyhteistyökumppanijatkosopimuksen kaudelle 2022–2023. Yhteistyökumppanuudessa erityiskohteena on tyttöjen ja poikien juniorityön tukeminen. OP Helsinki on ollut IFK:n pääyhteistyökumppanina vuodesta 2019.

– Tavoitteenamme on edistää lasten ja nuorten ja sekä lapsiperheiden hyvinvointia. Yhteistyömme kautta pyrimme tukemaan sitä, että mahdollisimman moni lapsi ja nuori pääsisi osaksi IFK:n laajaa yhteisöä ja urheiluseuratoiminnan pariin, sanoo OP Helsingin toimitusjohtaja Jarmo Viitanen

Yhteistyön muotoja ovat junioritoiminnan ja liigajoukkueiden tuen ohella OP Helsingin omistaja-asiakkaille ja pk-yritysasiakkaille suunnatut ottelutapahtumat sekä IFK:n junioreiden taloustaitovalmennukset.

Helsingin jäähalli on kohtaamispaikka, johon tullaan pidemmältäkin. Otteluissa viihtyvät jääkiekkofanit ikään ja ammattiin katsomatta.

–Stadilaisuus on asenne ja kaikki paikkakunnasta riippumatta voivat olla osa HIFK:n yhteisöä. Meille upeaa on ollut se laaja-alaisuus, millä OP:ssa on katsottu yhteistyötä. Yhdessä tekeminen ulottuu liigajoukkueen lisäksi tyttö- ja poikajunioreihin sekä naiskiekkoon. Pääsemme yhdessä mahdollistamaan meidän kaikkien unelmaa tulevallakin kaudella, iloitsee HIFK:n toimitusjohtaja Markus Lindström