OP Uusimaa ja Helsinki International Horse Show yhteistyöhön

OP Helsingin, OP Itä-Uusimaan ja OP Uusimaan yhdistymisen myötä 1.8.2022 toimintansa aloittava OP Uusimaa ja Helsinki International Horse Show ovat solmineet Silver Partner -yhteistyökumppanuuden vuodelle 2022. Sopimus sisältää option yhteistyön jatkamisesta vuosina 2023–2025.

– Helsinki Horse Show on merkittävä vuosittain järjestettävä urheilutapahtuma, jossa ratsastuksen ystävät kokoontuvat yhteen ja paikalle tullaan eri puolilta Uuttamaata. Tapahtuma tavoittaa laajasti myös osuuspankin asiakkaita ja tässä mielessä Horse Show on meille luonteva yhteistyökumppani. Haluamme olla läsnä siellä, missä asiakkaammekin ovat, elokuussa toimintansa aloittavan OP Uusimaan tuleva toimitusjohtaja Olli Lehtilä sanoo.

– Olemme todella tyytyväisiä, että saimme kumppaniksemme merkittävän finanssialan toimijan, OP Uusimaan. Synergiaa syntyy siitä, että OP konserniin kuuluva Pohjola Vakuutus liittyi Horse Shown kumppaniksi jo viime syksynä, tapahtumajohtaja Tom Gordin toteaa tyytyväisenä.

Osuuspankin omistaja-asiakkaat saavat kumppanuuden myötä Horse Shown perjantain 21.10. kokopäivälipun 69 euron hintaan (lippujen normaalihinta 99 euroa). Liput tulevat myyntiin 20.6.

Helsingin Seudun, Itä-Uudenmaan ja Uudenmaan Osuuspankkien edustajistot päättivät 29.9.2021 yhdistyä yhdeksi osuuspankiksi, joka aloittaa toimintansa 1.8.2022. Uuden osuuspankin nimi on Uudenmaan Osuuspankki ja sillä tulee olemaan yli 340 000 omistaja-asiakasta ja yli 600 000 asiakasta. Pankin taseeksi muodostuu lähes 22 miljardia euroa ja asiakasliiketoiminnaksi 35 miljardia euroa. Sen omat varat ovat noin 1,44 miljardia euroa. Uudesta pankista tulee myös iso varainhoitaja, jolla on hoidettavana 7,9 miljardin euron varallisuus.

Helsinki Horse Show on maamme suurin jokavuotinen sisäareenatapahtuma. Helsingin jäähalliin odotetaan lokakuussa jälleen yli 40 000 kävijää. Helsingissä ratkottava esteratsastuksen maailmancup-kisa houkuttelee maailman huippurasastajat jäähallille kisaamaan lähes 500 000 euron palkintorahoista. Horse Show on yksi maailman ratsastustapahtumien kestävän kehityksen edelläkävijöitä, josta on palkittu sekä kansainvälisillä että kotimaisilla Awards-palkinnoilla.