Joukkueen yhteiskuva

OP Uusimaa Tapiolan Hongan kumppaniksi

OP Uusimaa ja perinteikäs espoolainen koripalloseura Tapiolan Honka ovat monivuotisella sopimuksella yhdistäneet voimansa lasten, nuorten ja aikuisten liikunnallisen elämäntavan edistämiseksi.

Kumppanuuden tavoitteena on toimia OP Uusimaan ja Hongan nykyisten vastuullisuusarvojen mukaisesti ja panostaa erityisesti lasten ja nuorten harrastamisen mahdollistamiseen unohtamatta kilpaurheilullisia tavoitteita ja niiden tukemista. 

”Yhteinen arvomaailma on hieno ja vahva pohja yhteistyöllemme. OP Uusimaa panostaa paikalliseen elinvoimaa, ja edistää lasten ja nuorten hyvinvointia yhteistyön kautta. Innolla lähdemme rakentamaan OP Uusimaan ja Tapiolan Hongan yhteistä tarinaa”, sanoo OP Uusimaan viestintä- ja markkinointijohtaja Hanna Korhonen

Tapiolan Honka on suuri koripalloperhe, joka pyrkii tarjoamaan mahdollisuuden harrastaa koripalloa jokaisen oman tarpeen mukaan. Seuralla on joukkueita lähes kaikilla sarjatasoilla, joten jäsenillä on monia eri polkuja edetä kohti omia tavoitteitaan. On mahdollisuus olla arkiliikkuja tai maanosan eturivin kilpaurheilija ja kaikkea siltä väliltä. Koripallo lajina on voimakkaassa myötätuulessa ei vähiten Susijengin hienojen otteiden ansiosta.

”Tämä yhteistyö tuntui heti alussa luontevalta, koska Honka ja OP Uusimaa jakavat saman arvomaailman laajamittaisesta laadukkaasta toiminnasta, joka on osallistavaa ja monimuotoista”, kertoo Hongan toiminnanjohtaja Anne Eklund

”Seurassamme on noin 1300 jäsentä ja yhteisöllisyytemme on vahva. Meillä juniorit ja aikuisten edustusjoukkueet harjoittelevat pääasiassa seuran omassa harjoitushallissa Honkahallissa. Päivittäiset kohtaamiset idolien ja lasten välillä tuovat iloa niin pienille korisjunnuille kuin kaiken kokeneille maajoukkuepelaajillekin. Tämän voimavaran arvo on mittaamaton. 

Olemme kiitollisia OP Uusimaalle merkittävästä tuesta seurallemme ja sitä kautta kaikille jäsenillemme sekä otettuja ja iloisia OP Uusimaan halusta olla osa yhteisöämme”, toteaa Eklund.