Haemme lakimiestä OP Ylä-Pirkanmaalle

OP Ylä-Pirkanmaa on OP Ryhmään kuuluva täyden palvelun pankki, jonka toimialueeseen kuuluvat Virrat, Ruovesi ja Kihniö. Keskeisiä arvojamme ovat ihmisläheisyys, vastuullisuus ja yhdessä menestyminen. Kannamme vastuuta omasta toimintaympäristöstämme, ja kehitämme sen elinvoimaisuutta yhteistyössä kumppaneidemme kanssa. Meillä on noin 21 500 asiakasta, joita palvelemme kolmessa konttorissamme ja digikanavissa 26 finanssialan ammattilaisen voimin.

Haemme nyt pankkilakimiestä vakituiseen työsuhteeseen.

 Pankkilakimies, OP Ylä-Pirkanmaa

 Pankkilakimiehenä hoidat asiakkaidemme lainopillisia toimeksiantoja keskittyen aluksi pääasiassa perhe- ja perintöoikeuteen. Jatkossa tehtävänkuvaa voidaan myös muokata valittavan henkilön osaamisen pohjalta. 

 Tunnistatko tästä itsesi?
Sinulla on oikeustieteellinen loppututkinto, tai olet jo voiton puolella OTM-opinnoissasi. Työotteesi on aktiivinen ja tavoitteellinen, ja sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot. Aiempi kokemus perhe- ja perintöoikeudellisten asioiden hoitamisesta olisi eduksi, mutta oikealla asenteella voit päästä tehtävässä alkuun myös ilman vastaavaa työkokemusta. Liukuva työaika ja etätyö on luonteva osa työskentelykulttuuriamme, ja asiakkaita kohtaat kaikissa konttoreissamme ja digikanavissamme. 

 Miksi meille kannattaa hakea? 
Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtäväkokonaisuuden, kannustavan työyhteisön tuen ja pankkimme sekä koko OP Ryhmän erinomaiset henkilöstöedut. Meillä saat monipuolisen, vastuullisen ja itsenäisen roolin, jossa pääset kehittämään osaamistasi ja kasvamaan urallasi finanssialan osaajien joukossa. 

 Lisätiedot ja hakuohjeet
Toivottavasti kiinnostuit! Lisätietoja tehtävästä antaa varatoimitusjohtaja Pirjo Haapa-aho Vehniä, puh. 010 256 2923 keskiviikkona 7.9. klo 17–18, perjantaina 9.9. klo 11–12 tai maanantaina 12.9. klo 8–9.

Hae tehtävää lähettämällä meille hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen osoitteessa op-careers.fi 23.9. mennessä. Olethan nopea, sillä voimme käsitellä hakemuksia ja suorittaa haastatteluja jo hakuaikana. Voit liittyä joukkoomme joustavasti sopimuksen mukaan, mielellään melko pikaisestikin.


Finanssialalla luottamus ja vastuullisuus ovat toimintamme perusta, minkä vuoksi tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti.