Ilmakuva Rovaniemestä, oikealla Jätkänkynttilän silta.

Tervetuloa pohjoissuomalaiseen pankkiin!

Sen vain tuntee - ylpeyden omasta kotiseudusta. Yhdessä pidämme huolta pohjoisen elinvoimaisuudesta. Oulun, Tornion ja Pohjolan Osuuspankit ovat 1.5.2023 alkaen Pohjolan OP.

Pohjolan OP - viralliselta nimeltään Pohjolan Osuuspankki, on Suomen toiseksi suurin osuuspankki.  Pankki on osa suomalaista OP Ryhmää ja ammentaa menestyksensä paikallisuudesta, tuttuudesta ja luottamuksesta. Perustehtävämme on auttaa asiakkaitamme ja koko Pohjois-Suomea menestymään. Teemme päätökset paikallisesti. 

Saat pankistamme kaikki finanssipalvelut

  • päivittäisten raha-asioiden hoidon maksuliikkeestä kortteihin
  • luotot ja lainat eri elämäntilanteisiin ja tarpeisiin
  • säästämisen ja sijoittamisen ratkaisut
  • vakuutukset itsesi, perheesi ja omaisuutesi turvaksi
  • OP Koti Pohjoisen tarjoamat asiantuntevat kiinteistönvälitys-, vuokraus- ja isännöintipalvelut
  • Pohjolan OP Lakipalvelut ovat käytössäsi perhettä, verotusta ja kiinteistökauppoja koskevissa tilanteissa
  • palkittua varainhoitoa Pohjolan OP Privatessa sekä
  • Pohjois-Suomen kattavimmat pankki-, vakuutus- ja varainhoitopalvelut sekä monipuoliset paikalliset asiantuntijat Pohjolan OP Yrityspalveluista.

Pankin 350 asiantuntijaa tarjoaa parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen asiakkaan valitsemassa kanavassa: verkossa, OP-mobiilissa, puhelimessa tai kasvotusten 21 konttorissa Utsjoelta Pyhännälle.

Etuja omistaja-asiakkaille

Pohjolan OP on pohjoisen oma pankki, jonka omistavat sen lähes 150 000 omistaja-asiakasta. Pankin tehtävänä on edistää heidän ja koko toimialueensa kestävää taloudellista menestystä, turvallisuutta ja hyvinvointia. Samalla se luo ja vahvistaa vastuullisesti alueen elinvoimaa.

Omistaja-asiakkaanamme omistat palan pankistasi ja sinulla on mahdollisuus hyötyä parhaista eduistamme. Asiakaslupauksemme mukaisesti tarjoamme alan parhaat keskittämisedut, joista merkittävin on rahanarvoinen bonusjärjestelmä, OP-bonukset.

Toimimme vakaalla perustalla

Toimintaamme ohjaa vahva arvopohja: ihmisläheisyys, vastuullisuus ja yhdessä menestyminen. Perustehtävämme mukaisesti edistämme omistaja-asiakkaidemme, asiakkaidemme ja samalla koko toimintaympäristömme kestävää taloudellista menestystä, turvallisuutta ja hyvinvointia.

Toimimme eettisesti kestävästi ja vastuullisesti. Tämä näkyy päivittäisissä asiakaskohtaamisissa – netissä, puhelimessa ja kasvotusten – vastuullisissa päätöksissä sekä pitkäjänteisessä osallistumisessamme yhteisen kotiseutumme kehittämiseen.

Tule ja tutustu – olemme sinua varten!