Yritysasiakkaiden mobiilipalvelut

Hoidat yrityksesi pankkiasiat silloin, kun sinulla on sopiva hetki.

Tärkeimmät yrityksesi tarvitsemat pankkipalvelut aina mukanasi

Hoidat helposti yrityksesi tärkeimmät pankkiasiat työpäiväsi lomassa: tarkista tilin saldo, maksa maksuja, lähetä laskut asiakkaille, hoida sijoitusasioita, hae rahoitusta tai koosta aineisto kirjanpitäjällesi.

Turvallista ja helppoa asiointia Mobiiliavaimella

Mobiiliavaimella kirjaudut ja vahvistat turvallisesti mobiilissa, op.fi-palvelussa ja muiden palveluntarjoajien palveluissa sekä vahvistat verkko-ostostesi maksut.

Pankkitietosi kulkevat tietoturvallisesti puhelimeltasi suoraan pankkiin

Mobiilisovellus on turvallisin tie pankkipalveluiden pariin. Kun käytät OP:n valmistamaa, hallinnoimaa ja julkaisemaa mobiilisovellusta, tietosi kulkevat verkossa vahvasti salattuina älypuhelimeltasi pankkiin. Mobiilisovellus ei myöskään tallenna laitteeseesi pankkisalaisuuden alaista tietoa.

Näin saat OP-mobiilin käyttöösi

Kun yritykselläsi on Yrityksen digitaalisen asioinnin sopimus, voit hoitaa yrityksesi pankkiasioita mobiilisovelluksessa.

Jos hoidat henkilökohtaisia ja yrityksen pankkiasioita samalla henkilöasiakkaan verkkopalvelutunnuksella, lataa käyttöösi OP-mobiili. Kun kirjaudut OP-mobiiliin, valitset, asioitko yrityksesi nimissä vai henkilökohtaisissa asioissa. Voit vaihtaa asiointiroolia myös asioinnin aikana.

Jos käytät asiointiin erillistä yrityspalvelutunnusta, lataa käyttöösi OP-yritysmobiili. Löydät OP-yritysmobiilista samat yritysasiakkaan palvelut kuin OP-mobiilista, mutta se on tarkoitettu asiakkaille, joilla ei ole henkilöasiakkaan tunnuksia.

Parempi ymmärrys yrityksesi taloudesta

Tarkistat nopeasti yrityksesi tilit ja seuraat miten asiakkaat maksavat laskuja. Talouden seuranta -palvelussa voit seurata tulojen, menojen sekä neton kehitystä kuukausi- ja vuositasolla.

Millä mobiilisovelluksella voin hoitaa yrityksen pankkiasioita?

Kun yritykselläsi on Yrityksen digitaalisen asioinnin sopimus, voit hoitaa yrityksesi pankkiasioita mobiilisovelluksella.

Jos hoidat henkilökohtaisia ja yrityksen pankkiasioita samalla henkilöasiakkaan verkkopalvelutunnuksella, lataa käyttöösi OP-mobiili. Sekä henkilökohtaiset että yrityksen pankkiasiat hoituvat OP-mobiilissa – yhdessä sovelluksessa ja samalla tunnuksella. Kun kirjaudut OP-mobiiliin, valitset, asioitko yrityksesi nimissä vai henkilökohtaisissa asioissa. Voit vaihtaa asiointiroolia myös asioinnin aikana.

Jos käytät asiointiin erillistä yrityspalvelutunnusta, lataa käyttöösi OP-yritysmobiili. OP-yritysmobiilissa voit hoitaa yrityksesi pankkiasiat. Löydät OP-yritysmobiilista samat yritysasiakkaan palvelut kuin OP-mobiilista, mutta se on tarkoitettu asiakkaille, joilla ei ole henkilöasiakkaan tunnuksia.

Missä puhelimissa OP-mobiili ja OP-yritysmobiili toimivat?

OP-mobiili ja OP-yritysmobiili toimivat iPhone ja iPad -laitteissa, joissa on käyttöjärjestelmänä iOS 14.0 tai sitä uudempi sekä Android-käyttöjärjestelmää käyttävillä puhelimilla ja tableteilla, joissa on käyttöjärjestelmä 7.0 tai sitä uudempi. Saat ladattua mobiilisovelluksen laitteesi sovelluskaupasta (App Store tai Google Play).

Miten pääsen kirjautumaan OP-mobiiliin?

Voit kirjautua OP-mobiiliin henkilöasiakkaan verkkopalvelutunnuksella. Voit hoitaa samalla kirjautumisella sekä henkilökohtaisen asiointisi että yrityksen asioinnin.

Kun kirjaudut OP-mobiiliin, valitset, asioitko yrityksesi nimissä vai henkilökohtaisissa asioissa. Voit vaihtaa asiointiroolia myös asioinnin aikana Rahat-osion yläosassa olevan painikkeen kautta.

OP-mobiiliin kirjaudutaan Mobiiliavaimella, joka otetaan käyttöön omien verkkopalvelutunnusten avulla. Voit myös kirjautua sormenjäljellä tai kasvojentunnistuksella, jos laitteessasi on tuki biometrisille tunnisteille.

Miten pääsen kirjautumaan OP-yritysmobiiliin?

OP-yritysmobiiliin pääsee kirjautumaan yrityspalvelutunnuksilla.

OP-yritysmobiiliin kirjaudutaan Mobiiliavaimella, joka otetaan käyttöön omien yrityspalvelutunnusten avulla. Voit myös kirjautua sormenjäljellä tai kasvojentunnistuksella, jos laitteessasi on tuki biometrisille tunnisteille.