Yritysten mobiilisovellukset uudistuivat

OP-mobiilissa hoidat myös yrityksen asiat.

Löydät kaikki tutut yrityksen palvelut sekä henkilökohtaiset pankki- ja vakuutuspalvelut OP-mobiilista. Voit käyttää jatkossa vain OP-mobiilia, jos hoidat henkilökohtaiset ja yrityksen pankkiasiat henkilöasiakkaan OP Tunnuksella. 

Jatkossa OP-yritysmobiilin voi kirjautua vain OP Yrityspalvelutunnuksella.

  • Kun kirjaudut OP-mobiiliin, valitset, asioitko yrityksesi nimissä vai henkilökohtaisissa asioissa. Voit vaihtaa asiointiroolia myös asioinnin aikana Rahat-osion yläosassa olevan painikkeen kautta, jolloin sinun ei tarvitse kirjautua ulos sovelluksesta.
  • Huomaathan, että yrityksellä pitää olla voimassa oleva yrityksen digitaalisen asioinnin sopimus ja sinulla oikeus edustaa yritystä digipalveluissamme.

Lataa OP-mobiili laitteesi sovelluskaupasta ja kirjaudu sisään OP:n tunnuksilla. 

Ketkä käyttävät jatkossa OP-yritysmobiilia?

Jos sinulla ei ole henkilöasiakkaan palveluita tai käytät rinnalla yrityksen palveluihin erillistä OP Yrityspalvelutunnusta, hoidat yrityksesi pankkiasioita ja käytät Mobiiliavainta jatkossakin OP-yritysmobiilissa.

Löydät OP-yritysmobiilista kaikki yrityksen mobiilipalvelut.

Miten toimia, jos tunnuksesi ovat kadonneet?

Voit tarkistaa käyttäjätunnuksesi OP-mobiilissa kohdassa Muut – Asetukset – Tunnistautuminen.

Jos nykyinen avainlukulistasi on kadonnut, voit tilata uuden avainlukulistan viestillä digipalveluissamme. Aiemmin käyttämäsi avainlukulista poistuu heti käytöstä, kun tilaat uuden.

  • valitse aiheeksi: Verkkopalvelut
  • valitse tarkenteeksi: Tunnistautuminen / maksun lisävahvistus
  • kirjoita viestin otsikkoon: Avainlukulistan tilaus.

Siirry verkkoviesteihin

Voit tilata avainlukulistan myös puhelimitse 0100 05151 (ma–pe klo 8–16 pvm/mpm).

Et voi tarkistaa salasanaasi. Voit yrittää kirjautua op.fi-palveluun valitsemalla tunnistustavaksi avainlukulistan ja kokeilla, muistatko nelinumeroisen salasanasi oikein.

Salasana on nelinumeroinen ja tarvitset sitä, kun valitset tunnistustavaksi esimerkiksi op.fi-palvelussa avainlukulistan. Olet määritellyt sen itse ensimmäisen kirjautumisen yhteydessä.

Jos olet unohtanut salasanasi ja käytät yrityspalvelutunnusta, tarvitset uuden yrityspalvelutunnuksen. Voit tilata uuden yrityspalvelutunnuksen verkosta. Aiemmin käyttämäsi tunnus poistuu heti käytöstä, kun tilaat uuden. Saat tilaamasi yrityspalvelutunnuksen postitse noin viikon kuluessa.

Tilaa yrityspalvelutunnus

Kiireellisissä tapauksissa kannattaa asioida konttorissa. Tarvitset tunnistautumista varten mukaasi voimassa olevan henkilökortin tai passin. Huomaathan, että yrityspalvelutunnuksen kohdalla riittää myös ajokortti.