OP-yritysmobiili

OP-yritysmobiililla hoidat yrityksesi pankkiasiat silloin, kun sinulla on sopiva hetki.

Lataa OP-yritysmobiili

Jos et ole vielä ottanut OP-yritysmobiilia käyttöösi, lataa se mobiililaitteellesi veloituksetta sovelluskaupastasi. Sen käyttöön yrityksesi tarvitsee lisäksi verkkopalvelusopimuksen ja OP:n tunnukset.

Lataa App Storesta
Lataa Google Play

Hoida yrityksesi taloutta missä ja milloin vain

 • Tärkeimmät yrityksesi tarvitsemat pankkipalvelut aina mukanasi

  OP-yritysmobiili –sovelluksessa hoidat helposti yrityksesi tärkeimmät pankkiasiat työpäiväsi lomassa: tarkista tilin saldo, maksa maksuja, lähetä laskut asiakkaille, hoida sijoitusasioita, hae rahoitusta tai koosta aineisto kirjanpitäjällesi. 

 • Parempi ymmärrys yrityksesi taloudesta

  OP-yritysmobiilista tarkistat nopeasti yrityksesi tilit ja seuraat miten asiakkaat maksavat laskuja. Talouden seuranta –palvelussa voit seurata tulojen, menojen sekä neton kehitystä kuukausi- ja vuositasolla.

 • Turvallista ja helppoa asiointia Mobiiliavaimella

  Mobiiliavaimella kirjaudut ja vahvistat turvallisesti OP-yritysmobiilissa, op.fi-palvelussa ja muiden palveluntarjoajien palveluissa sekä vahvistat verkko-ostostesi maksut.

 • Pankkitietosi kulkevat tietoturvallisesti puhelimeltasi suoraan pankkiin

  Mobiilisovellus on turvallisin tie pankkipalveluiden pariin. Kun käytät OP:n valmistamaa, hallinnoimaa ja julkaisemaa OP-yritysmobiili-sovellusta, tietosi kulkevat verkossa vahvasti salattuina älypuhelimeltasi pankkiin. OP-yritysmobiili ei myöskään tallenna laitteeseesi pankkisalaisuuden alaista tietoa.

Näin saat OP-yritysmobiilin käyttöösi

OP-yritysmobiilin käyttö vaatii voimassa olevan verkkopalvelusopimuksen (joko henkilöasiakkaan verkkopalvelusopimus tai yrityksen digitaalisen asioinnin sopimus), sekä soveltuvan mobiililaitteen, johon voit ladata sovelluksen.

Voit myös kokeilla OP-yritysmobiilin käyttöä esittelytilassa ilman tunnuksia ja tutustua mobiilipalveluumme.

Lue lisää yritysten digitaalisesta asioinnista >  

Usein kysyttyjä kysymyksiä OP-yritysmobiilista

OP-yritysmobiili toimii iPhone ja iPad -laitteissa, joissa on käyttöjärjestelmänä iOS 12.0 tai sitä uudempi sekä Android-käyttöjärjestelmää käyttävillä puhelimilla ja tableteilla, joissa on käyttöjärjestelmä 7.0 tai sitä uudempi. Saat ladattua OP-yritysmobiilin laitteesi sovelluskaupasta (App Store tai Google Play).

OP-yritysmobiiliin pääsee kirjautumaan sekä yrityspalvelutunnuksilla että henkilöasiakkaan verkkopalvelutunnuksilla. Jos sinulla on usean yrityksen edustajuuksia, voit vaihtaa asiointiroolia valikon kautta kirjautumatta välillä ulos palvelusta. Voit myös hoitaa samalla kirjautumisella sekä henkilökohtaisen asiointisi että yrityksen asioinnin vaihtamalla edustajuutta.

OP-yritysmobiiliin kirjaudutaan Mobiiliavaimella, joka otetaan käyttöön omien verkkopalvelutunnusten avulla. Voit myös kirjautua sormenjäljellä tai kasvojentunnistuksella, mikäli laitteessasi on tuki biometrisille tunnisteille.

OP-yritysmobiili on turvallinen asiointikanava. OP-yritysmobiili ei koskaan tallenna pankkisalaisuuden alaista tietoa mobiililaitteeseen asioinnin aikanakaan. Tiedot siirtyvät OP:n järjestelmiin vahvasti salattuina verkkoyhteydestä riippumatta.

Muista kuitenkin huolehtia, että puhelimesi ohjelmistot ovat ajan tasalla. Suosittelemme, että kirjaudut ulos sovelluksesta, kun lopetat palvelun käytön. Järjestelmä kirjaa sinut automaattisesti ulos OP-yritysmobiilista, jos et ole käyttänyt sitä noin viiteen minuuttiin. Muista, että OP ei koskaan kysy sinulta käyttäjätunnuksia ja salasanoja, joten älä vastaa sellaisiin kyselyihin.

Jos epäilet verkkopalvelutunnuksiesi joutuneen vääriin käsiin, sulje välittömästi tunnuksesi soittamalla Sulkupalveluun +358 100 0555 (24 h/vrk). Jos kyseessä on varkaus tai väärinkäytös, ota yhteyttä myös omaan Osuuspankkiisi ja poliisiin.

OP-yritysmobiilin tarjoaa osuuspankki.