OP-yritysmobiili

OP-yritysmobiililla hoidat yrityksesi pankkiasiat silloin, kun sinulla on sopiva hetki.

Lataa OP-yritysmobiili veloituksetta

Lataa App Storesta
Lataa Google Play

Hoida yrityksesi taloutta missä ja milloin vain

  • Kaikki yrityksesi tarvitsemat pankkipalvelut aina mukanasi

    Maksa maksuja, lähetä laskut asiakkaille, hoida sijoitusasioita reaaliaikaisesti, hae rahoitusta tai koosta aineisto kirjanpitäjällesi. Kaikki tämä onnistuu mutkattomasti OP-yritysmobiilissa.

  • Parempaa taloudenhallintaa ajasta ja paikasta riippumatta

    Kun pankkipalvelut ovat kätevästi käden ulottuvilla, hoidat yrityksesi talousasiat sujuvasti ajallaan. Voit muun muassa seurata ja hakea tilitapahtumia kahden vuoden ajalta ja  vertailla eri tilikausien tuloja.

  • Asioi turvallisesti ja helposti 

    Voit kirjautua sovellukseen helposti sormenjäljellä tai kasvojentunnistuksella. Käytössäsi on turvallinen ja näppärä Mobiiliavain, jolla vahvistat kaikki tapahtumat OP-yritysmobiilissa.

Sujuva arki on kasvavan yrityksen valttikortti

Eläinlääkäriasema AitoVetin toimitusjohtajan arki on kiireistä ja liikkuvaista. Yrittäjän arkea helpottaa, kun mobiilipankki kulkee takataskussa ja maksutapahtumia voi tarkistaa nopeasti.

Katso videolta toimitusjohtaja Katja Väkiparran terveiset.

OP-yritysmobiilin käyttö vaatii OP:n verkkopalvelutunnukset

Voit myös kokeilla OP-yritysmobiilin käyttöä esittelytilassa ilman tunnuksia.

Lue lisää OP:n tunnuksista >  

Löydät nämäkin palvelut OP-yritysmobiilista

Mobiiliavain
Mobiiliavaimella vahvistat tapahtumat turvallisesti ja helposti ilman avainlukulistaa.
Rahoitus
Voit hakea yrityksellesi rahoitusta sekä tarkastella olemassa olevia lainoja.
Verkkoneuvottelu
Pääset OP-yritysmobiilista verkkoneuvotteluun ja voit tavata pankin asiantuntijan ilman konttorikäyntiä. Varaa aika op.fi:ssä.
Sijoitukset
Seuraa sijoituksiasi, osta ja myy rahastoja sekä käy osakekauppaa.
Laskutus
Seuraa saataviasi helposti. Voit lähettää laskuja, myös muistutus- ja hyvityslaskuja, sekä siirtää laskun edullisesti perintään.
Kirjanpitoaineisto
Saat koostettua kätevästi tarvitsemasi aineiston kirjanpitäjällesi.
OP-yritysmobiili toimii iPhone ja iPad -laitteissa, joissa on käyttöjärjestelmänä iOS 12.0 tai sitä uudempi sekä Android-käyttöjärjestelmää käyttävillä puhelimilla ja tableteilla, joissa on käyttöjärjestelmä 5.0 tai sitä uudempi. Saat ladattua OP-yritysmobiilin laitteesi sovelluskaupasta (App Store tai Google Play).

OP-yritysmobiiliin pääsee kirjautumaan sekä yrityspalvelutunnuksilla että henkilöasiakkaan verkkopalvelutunnuksilla. Jos sinulla on usean yrityksen edustajuuksia, voit vaihtaa asiointiroolia valikon kautta kirjautumatta välillä ulos palvelusta. Voit myös hoitaa samalla kirjautumisella sekä henkilökohtaisen asiointisi että yrityksen asioinnin vaihtamalla edustajuutta.

OP-yritysmobiiliin kirjaudutaan Mobiiliavaimella, joka otetaan käyttöön omien verkkopalvelutunnusten avulla. Voit myös kirjautua sormenjäljellä tai kasvojentunnistuksella, mikäli laitteessasi on tuki biometrisille tunnisteille.

OP-yritysmobiili on turvallinen asiointikanava. OP-yritysmobiili ei tallenna pankkisalaisuuden alaista tietoa mobiililaitteeseen asioinnin aikanakaan. Tiedot siirtyvät OP:n järjestelmiin vahvasti salattuina verkkoyhteydestä riippumatta.

Muista kuitenkin huolehtia, että puhelimesi ohjelmistot ovat ajan tasalla. Suosittelemme, että kirjaudut ulos sovelluksesta, kun lopetat palvelun käytön. Järjestelmä kirjaa sinut automaattisesti ulos OP-yritysmobiilista, jos et ole käyttänyt sitä noin seitsemään minuuttiin. Muista, että OP ei koskaan kysy sinulta käyttäjätunnuksia ja salasanoja, joten älä vastaa sellaisiin kyselyihin.

Jos epäilet verkkopalvelutunnuksiesi joutuneen vääriin käsiin, sulje välittömästi tunnuksesi soittamalla OP:n puhelinpalveluun 0100 0500 (arkisin kello 8–19, pvm/mpm).

Puhelinpalvelun palveluajan ulkopuolella sulje tunnuksesi soittamalla Sulkupalveluun 0100 0555 (24 h/vrk). Ilmoita tapahtuneesta myös puhelinpalveluun sen avauduttua.

OP-yritysmobiilin tarjoaa osuuspankki.