Yrityksen sijoitusratkaisut 2021

Yrityksen sijoitusratkaisu – anna yrityksesi vaurastua

Tee kertyneiden varojen sijoittamisesta tärkeä osa yrityksen arvon ja varallisuuden kasvattamista. Varojen kerääminen tilille ei tuota ja yrityskin voi vaurastua sijoittamalla kertyneitä varojaan oikein.

Kun yrityksesi tilille kertyy ylimääräisiä varoja, on varallisuudenhoidon vaihtoehtojen pohtiminen erityisen järkevää. Ylimääräiset varat kun kannattaa laittaa tuottamaan. Sijoittamalla kartutat yrityksesi pääomia ja voit varautua investointeihin tai mahdollisiin yrityskauppoihin pitkälläkin aikajänteellä.

Vakuutusmuotoinen Yrityksen sijoitusratkaisu on kokonaisvaltainen ja helppo ratkaisu, joka sopii yrityksellesi, kun haluat

  • itse keskittyä liiketoiminnan edistämiseen
  • jättää sijoitusmarkkinoilla tapahtuvien muutosten seuraamisen sijoittamisen ammattilaisille

Varojen sijoitusvalikoima muodostuu sijoituskohteista, joiden taakse on keskitetty OPn paras salkunhoito-osaaminen. Sinä päätät, millainen on yrityksesi riskinottohalukkuus ja arvioidun sijoitusajan pituus. Varat sijoitetaan sen perusteella sopiviin ja tavoitteitasi tukeviin kohteisiin.

Hyödyt yrityksellesi

  • helppo ja kokonaisvaltainen ratkaisu yrityksesi sijoittamisen tarpeisiin
  • joustava ja selkeä sopimus tuoton tavoitteluun
  • kustannustehokkuus - sijoitettavan varallisuuden laaja hajautus
  • sijoitus elää tilanteiden mukaan – varat ovat nostettavissa milloin tahansa
  • järkevä verotus – sijoitukselle kertynyttä tuottoa verotetaan vasta tuottoa nostettaessa

Sopimuksen saat helposti varaamalla ajan konttoriin. Teemme yrityksellesi sijoittajaprofiilin ja sijoitussuunnitelman, jossa käymme läpi mm. tavoitteet, päämäärät ja aikajänteen. Sen jälkeen rakennamme sijoitusratkaisun sen mukaiseksi.  

Vakuutuksen myöntää OP-Henkivakuutus Oy. Osuuspankit toimivat OP-Henkivakuutuksen asiamiehinä.