Henkilöriskit

Yrityksen toimintaan sisältyy erilaisia henkilöriskejä toimialasta riippuen. Yrittäjänä voit parhaiten suojautua henkilöriskeiltä, kun kartoitat riskejä aktiivisesti ja varaudut niihin ennaltaehkäisevästi. Siten voit vähentää vahinkoja ja vahingon sattuessa sen seurauksia yrityksesi toimintaan. Henkilöriskien arvioinnissa kannattaa lähteä liikkeelle näistä:

  • Miten huolehdit henkilöstösi turvallisuudesta, vakuuttamisesta ja hyvinvoinnista?
  • Mitä yrityksesi on tehnyt turvallisuuden varmistamiseksi?
  • Miten työterveyshuolto on järjestetty?

 

Työolojen turvallisuus on jokaisen asia ja se saavutetaan yhteistyön tuloksena. Työssä oleviin haittoihin ja vaaroihin puuttuminen ja niiden ennaltaehkäisy turvaa yritystoimintasi jatkuvuutta. On myös tärkeää, että muistat huolehtia työajan tarvittavista vakuutusturvista. Tältä sivulta löydät hyödyllistä tietoa henkilöriskien vähentämiseksi, tutustu!

 

Turvallinen työympäristö

 

 

Henkilöstön työkyky ja työhyvinvointi

 

Digitaalinen vakuutuskortti auttaa, jos työntekijä sairastuu tai loukkaantuu. Palvelun avulla saat henkilöstöllesi tiedon voimassaolevasta vakuutusturvasta sekä ohjeita, kuinka toimia sairauden tai tapaturman sattuessa. Digitaalista vakuutuskorttia näyttämällä lääkäriasiointi sujuu helposti Pohjola Vakuutuksen lääkärikumppaneilla.

Terveyttä koskevissa kysymyksissä voit aina kääntyä Terveysmestarin puoleen. Terveysmestari auttaa hoidontarpeen arvioinnissa sekä ohjaa tarvittaessa oikeanlaiseen hoitoon. 

Pohjola Sairaalan asiantuntijat vastaavat sovelluksessa kaikkiin terveyskysymyksiisi. Löydät sieltä myös helposti terveystietosi kuten reseptit, rokotteet ja tutkimustulokset.

 

” ”
Yrittäjän sairausvakuutus
Turvaa yrittäjän sairastumisen ja loukkaantumisen varalle
” ”
Terveysturva
Yrityksen sairauskuluvakuutuksella varmistat henkilöstöllesi laadukkaan hoidon ja lyhennät sairauspoissaoloja.