Yleiskuva osuuspankista

Katso uudet osake- ja ETP-ideat - OP:n parhaat!

Tutustu OP Marketsin uusimpiin osake- ja ETF-ideoihin. OP:n parhaat - listalta löydät aina 5 kotimaista osaketta, joita OP:n analyytikoiden mielestä kannattaa nyt ostaa.

Yhtiöiden positiivinen tai negatiivinen tuotto-odotus lasketaan OP:n osaketutkimuksen tavoitehinnan ja markkinahinnan suhteesta. Ideat keskittyvät pääosin OMXH25 - indeksin yhtiöihin.

Lista päivittyy viikottain aina maanantaina. Listan löydät Kurssit ja markkinat - etusivulta sekä säästöt ja sijoitukset - sivun ajankohtaisista uutisista.

 

Ota käyttöön Suomen laajin osaketutkimus

Osaketutkimus sisältyy OP:n osakesijoittajan peruspalveluihin. Suomen yksi laajimmista osaketutkimuksista analysoi ja antaa tavoitehinnat sekä sijoitussuositukset yli 70 suomalaiselle pörssiyhtiölle.

Osaketutkimuksen verkkopalvelussa:
•Voit helposti lajitella ja vertailla tutkittuja yhtiöitä suositusten tai erilaisten tunnuslukujen perusteella.
•Saat kattavat analyysit makrotalouden, eri toimialojen ja yksittäisten yhtiöiden kehityksestä, sekä päivittäisen aamukatsauksen.
•Saat kerran kuukaudessa markkinoihin laajemmin kantaa ottavat strategiakommentit sekä kaksi kertaa vuodessa koko markkinaa koskevan kattavan näkemyksen, Pörssitutkan.
•Saat erilaisia listauksia sijoituspäätösten tueksi: esimerkiksi parhaat osto-ideat ja pienyhtiöitä koskevan Small ja Mid cap -monitorin.


 Tutkimuksesta ja palvelun tuottamisesta vastaa OP:ssa kotimainen ja palkittu analyytikkoryhmä - OP Analyysi.