Lähijunien liput nyt kätevästi Siirto-maksulla

Lähijunien liput nyt kätevästi Siirto-maksulla

VR:n lähiliikenteen matkaliput voi nyt maksaa kätevästi Siirto-maksulla. VR tuo OPn toimittaman maksutavan VR Lähijunat -mobiilisovellukseensa, jolla voi ostaa liput HSL-alueen ulkopuolisiin lähiliikenteen juniin, esimerkiksi Riihimäelle, Mäntsälään tai Lahteen. Maksaminen hoituu pelkällä puhelinnumerolla, kun olet ottanut Siirto-palvelun käyttöösi. Et tarvitse maksamiseen luottokortin numeroa tai pankin avainlukuja. Rahat siirtyvät reaaliaikaisesti omalta tililtäsi vastaanottajan tilille.

Suositulle Siirto-maksulle tulee jatkuvasti lisää käyttökohteita, joten ota palvelu käyttöön saman tien.

Mikä on Siirto?

Siirto-maksu on helppo tapa lähettää ja vastaanottaa rahaa matkapuhelimella. Voit maksaa ostoksia tai siirtää rahaa pelkällä puhelinnumerolla. Sinun ei tarvitse antaa korttitietoja tai käyttää avainlukuja. OPn asiakkaana voit käyttää Siirto-maksua niin OP-mobiilissa kuin Pivossakin. Palvelu on asiakkaillemme maksuton ja sen käyttöönotto on nopeaa ja vaivatonta.

Voit ottaa Siirto-maksun käyttöösi OP-mobiilissa Edut ja työkalut -osiossa tai Pivossa sovelluksen asetuksista. Tämän jälkeen voit käyttää Siirto-maksua maksujen lähettämiseen, vastaanottamiseen sekä ostosten maksamiseen verkkokaupoissa ja yritysten mobiilisovelluksissa, joiden maksutapavalikoimassa on Siirto.