Uusi kirjautumisnäkymä

Mobiiliavain tulossa avainlukulistan rinnalle op.fi-palveluun

Pian voit valita op.fi-palvelussa tunnistautumistavaksi myös Mobiiliavaimen. Sen käyttö laajenee op.fi-palveluun avainlukulistan rinnalle alkuvuoden 2020 aikana. Mobiiliavaimen käyttö tulee mahdolliseksi myös muissa palveluissa kuten OmaVerossa ja Kelassa sekä verkkomaksujen vahvistamisessa.

Mobiiliavain on tunnistusmenetelmä, jonka avulla kirjaudut sekä vahvistat maksuja ja tapahtumia henkilökohtaisessa käytössäsi olevalla laitteellasi, itse valitsemallasi PIN-koodilla. Käyttääksesi Mobiiliavainta eri palveluissamme tarvitset älypuhelimen tai tabletin, johon voit ladata maksutta OP:n mobiilisovelluksen eli OP-mobiilin tai OP-yritysmobiilin.

Voit edelleen halutessasi kirjautua sekä vahvistaa maksuja ja tapahtumia avainlukulistan avulla valitsemalla tunnistautumistavaksi avainlukulistan.

Lue lisää muutoksesta

Kirjautumisnäkymään muutoksia

Mobiiliavaimen käytön laajeneminen op.fi-palveluun tulee muuttamaan kirjautumisnäkymää. Jatkossa voit valita, kirjaudutko op.fi-palveluun avainlukulistaa vai Mobiiliavainta käyttäen. Tiedotamme erikseen kirjautumisnäkymän muutoksen ajankohdasta.

Lue lisää Mobiiliavaimesta