Saldovahvistusten lataaminen

Näin saat tilinpäätösaineistot OP:sta

Tiesithän, että saat yrityksesi tilinpäätöstä varten tarvittavat todistukset ja muut aineistot helposti verkosta.

Yrityksesi tarvitsee tilinpäätöstä varten pankista tilien saldo- ja korkotodistukset, luottojen saldovahvistukset sekä tiedot takauksista ja kiinnityksistä.

Lisäksi tarvitset mahdollisesti myös tiedot yrityksesi arvopapereista, sijoituksista ja leasingvastuista. 

OP Tilinpäätösaineistopalvelusta saat kaikki aineistot yhdellä tilauksella

OP Tilinpäätösaineistopalvelusta voit tilata ja noutaa yrityksesi tarvitsemat aineistot kaikista OP Ryhmän yhtiöistä. Tilaus on mahdollista tehdä hyvissä ajoin etukäteen ennen tilikauden päättymistä.

Tilauksen voivat tehdä yrityksen edustajat itse tai he voivat valtuuttaa esimerkiksi kirjanpitäjän tai työntekijänsä asioimaan yrityksen puolesta. Valtuutuksen voi tehdä sähköisesti Suomi.fi-palvelussa. 

Saat kaiken tarvitsemasi yhdellä tilauksella, ja samat aineistot ovat yrityksen edustajien ja valtuutuksen saaneiden käytettävissä. Saat ilmoituksen sähköpostiisi, kun aineistot ovat noudettavissa OP Tilinpäätösaineistopalvelusta. Veloitamme tilauksista palveluhinnastomme mukaisesti.

Nämä todistukset saat ladattua myös op.fi-palvelusta

Jos yritykselläsi on käytössä digitaaliset palvelumme, voit ladata op.fi-palvelusta monia todistuksia, jotka saattavat riittää esimerkiksi pienen yrityksen tilinpäätöstä varten. 

Op.fi-palvelusta saat ilman erillistä lisämaksua:

  • tilien saldo- ja korkotodistukset,
  • luottojen saldovahvistukset,
  • panttiluettelot sekä
  • tiedot lopetetuista tileistä.