Henkilö hoitaa yrityksen pankkiasioita OP-yritysmobiilissa

OP-yritysmobiili nyt myös isompien yritysten käytössä

OP-yritysmobiilin käyttö on nyt mahdollista kaikille OP:n verkkopalvelutunnuksia käyttäville yritysasiakkaille, kun myös isommat yritykset pääsevät käyttämään mobiilisovellustamme. Mobiilisovellus tarjoaa ennen kaikkea asiointia helpottavan Mobiiliavaimen kaikkien yritysasiakkaidemme käyttöön. Mobiiliavaimen käyttö on laajenemassa myöhemmin myös op.fi-palveluun.

OP-yritysmobiili on yrittäjille suunniteltu oma mobiilisovellus. Nyt kaikki OP:n verkkopalvelutunnuksia käyttävät yritysasiakkaat voivat käyttää OP-yritysmobiilia, kun sovelluksen käyttäminen on mahdollista myös asiakkaille, joilla on Yrityspalvelut-verkkopalvelusopimus. Näin ollen myös isompien yritysten edustajat voivat asioida mobiilissa.

OP-yritysmobiilissa käytössäsi on monia arkea sujuvoittavia palveluita. Jo nyt voit helpottaa asiointiasi, kun otat käyttöön Mobiiliavaimen OP-yritysmobiilissa. Mobiiliavaimella voit muun muassa hyväksyä laskut tai muut tapahtumat helposti ilman avainlukulistaa. 

Mobiiliavaimen käyttö on laajenemassa myöhemmin myös op.fi-palveluun. Kun käytät tällöin op.fi:tä, voit saada vahvistuspyynnöt OP-yritysmobiili -sovellukseen, jossa annat Mobiiliavain-PIN:n tapahtuman vahvistamiseksi avainlukulistan sijaan. Kannattaa siis ottaa Mobiiliavain käyttöön OP-yritysmobiilissa jo nyt ja tutustua sen käyttämiseen.

Lisäksi voit tarkastella OP-yritysmobiilissa yrityksesi tilitietoja, tehdä SEPA-maksuja sekä käydä kauppaa osakkeilla ja rahastoilla. Pian näet OP-yritysmobiilista myös Yrityspankin myöntämät lainat. Kehitämme OP-yritysmobiilia koko ajan ja uusia ominaisuuksia tuodaan sovelluspäivitysten yhteydessä. 

Voit ladata OP-yritysmobiilin veloituksetta AppStoresta (iOS) tai Google Play -sovelluskaupasta (Android). Voit myös kokeilla OP-yritysmobiilia esittelytilassa ilman tunnuksia.