Tilinpäätöksen aika lähestyy – hoida valtuutukset kuntoon ajoissa

Tilinpäätösaineistot koko OP Ryhmästä voit tilata ja noutaa helposti OP Tilinpäätösaineistopalvelusta. Voit tilata tarvitsemasi aineistot jo hyvissä ajoin etukäteen ja saat tiedon, kun ne ovat noudettavissa.

Yritysten tilinpäätöksen aika lähestyy, ja siihen liittyvät asiat kannattaa hoitaa kuntoon hyvissä ajoin. Voit tilata ja noutaa aineistot tilinpäätöstä varten helposti OP Tilinpäätösaineistopalvelusta.  

Tilauksen voivat tehdä: 

  • yrityksen edustajat itse tai 
  • he voivat valtuuttaa esimerkiksi tilitoimiston tai työntekijänsä asioimaan yrityksen puolesta. Valtuutuksen voi tehdä sähköisesti Suomi.fi-palvelussa. 

Jos olet jo aiemmin saanut valtuuden asioida asiakasyrityksen puolesta ja valtuudet ovat vielä voimassa, kirjaudu OP Tilinpäätösaineistopalveluun omilla tunnuksillasi ja tilaa tarvitsemasi aineistot.  

Jos sinulle ei vielä ole valtuutusta tai valtuutus asiakasyrityksen asioiden hoitamiseen ei ole voimassa, voit pyytää valtuutusta itse asiakkaaltasi Suomi.fi-palvelussa samaan tapaan kuin veroasioissa.  

Lue lisää valtuuttamisesta Suomi.fi-palvelussa ja tee valtuutus 

Voit tilata myös usean yrityksen aineistot yhdellä tilauksella 

Saat yhdellä tilauksella kaikki tarvittavat aineistot koko OP Ryhmästä. Voit halutessasi myös tilata usean yrityksen aineistot yhdellä tilauksella.  

Saat ilmoituksen sähköpostiisi, kun aineistot ovat noudettavissa OP Tilinpäätösaineistopalvelusta. Samat aineistot ovat yrityksen edustajien ja valtuutettujen käytettävissä. Voit tunnistautua palveluun OP:n ja muiden pankkien tunnuksilla.