Kuvataidekilpailun teema on Onnea on.

Lasten ja nuorten kuvataidekilpailu on käynnissä

Tervetuloa mukaan maailman suurimpaan kuvataidekilpailuun! Kilpailu on avoin kaikille 6-13 -vuotiaille ja se järjestetään yhteistyössä kuvataiteen opettajien ja koulujen kanssa.

Kansainvälinen kuvataidekilpailu Jugend Creativ viettää 50-juhlavuottaan. Suomessakin osuuspankkien kuvataidekilpailu järjestetään jo 44. kertaa.

Lasten ja nuorten kuvataidekilpailulla halutaan lisätä lasten arkeen iloa, inspiraatiota sekä onnistumisen kokemuksia yhteistyössä koulujen kanssa. Vuosittain kilpailuun osallistuu noin 15 000 lasta ja nuorta ympäri Suomen. Suomalaiset ovat menestyneet myös kansainvälisessä kilpailussa hienosti useina vuosina.

Vuoden 2020 kilpailun pääteemana on "Onnea on…piirtäminen, maalaaminen, kuvaaminen, voittaminen”

Kilpailuaika on 3.2.–18.3.2020. Kilpailu on avoin kaikille 6-13 -vuotiaille ja se järjestetään yhteistyössä kuvataiteen opettajien ja koulujen kanssa. Lisätietoja kilpailusta, mm. eri sarjojen tehtävänkuvaukset ja säännöt löytyvät sivun alareunan linkistä.

Kilpailutöiden toimitusaikaa on jatkettu 27.3.2020 saakka

Kilpailutyöt toimitetaan joko postitse: OP Kymenlaakso, Satu Temonen, Kouvolankatu 16, 45100 Kouvola tai tuomalla ne Haminan, Kotkan tai Kouvolan konttoriin.

Palkitsemme alueen parhaat työt. Jokaisen sarjan voittajatyöt lähetämme valtakunnalliseen kilpailuun, jossa sarjojen viisi parasta nuorta taiteilijaa palkitaan rahapalkinnoilla toukokuussa Helsingissä järjestettävässä palkintojenjakotilaisuudessa.

Yhteyshenkilö OP Kymenlaaksossa: Satu Temonen, puh. 010 257 7570, satu.temonen@op.fi