Peruttuja tilaisuuksia ja suosituksia asiointiin koronan vuoksi

Valkealan urheilukentällä pidettäväksi suunnitellut Hippo-hiihdot on peruttu koronaviruksen vuoksi. Samalla perutaan muutkin tilaisuudet ja suositellaan asiakkaille digitaalista asiointia.

Heikon lumitilanteen vuoksi kertaalleen siirretyt Valkealan Hippo-hiihdot on peruttu koronaviruksen vuoksi. Hiihdot oli määrä järjestää lumitilanteen salliessa joko lauantaina 28.3. tai 4.4.

OP Kymenlaakso peruu kaikki muutkin omat asiakastilaisuudet sekä osallistumisen muiden tahojen järjestämiin tilaisuuksiin ainakin huhtikuun loppuun saakka. – Joudumme perumaan tai ainakin siirtämään mm. taloustaitoviikolle eli viikolle 13 suunniteltuja oppilaitosvierailuja. Suhtaudumme vakavasti Ulkoministeriön ja Terveyden- ja hyvinvoinnin laitoksen suosituksiin ja seuraamme tilannetta jatkuvasti, kertoo HR- ja viestintäjohtaja Susanne Vesala.

Suosituksia asiointiin

Koronaviruksen aikana on hyvä suosia digitaalisia palveluita konttorissa asioinnin sijaan. Pankki- ja vakuutusasioita voi hoitaa kätevästi OP-mobiilissa ja op.fi-palvelussa vuorokauden ympäri.

Maksamisessa suositellaan hyödyntämään korttimaksua, Pivoa tai Siirto-maksua. Käteinen kulkee useiden käsiparien läpi ja siksi muut maksutavat ovat suositeltavampi vaihtoehto. Myös laskut voi maksaa tilisiirtoina maksupalvelussa, e-laskulla tai suoramaksulla ilman konttorissa käyntiä.

Ajanvarauksissa kannattaa suosia verkko- tai puhelinneuvotteluja, joita voi käydä vaikka kotisohvalta käsin arkisin klo 8-19. Jo varatut henkilökohtaiset neuvottelut pyritään mahdollisuuksien mukaan siirtämään verkko- tai puhelinneuvotteluiksi. Asiakas voi itsekin pyytää konttorineuvottelun vaihtoa verkko- tai puhelinneuvotteluksi soittamalla asiakaspalvelun numeroon 0100 0500 (arkisin klo 8-19).

Mikäli asioiden hoitaminen edellyttää käyntiä konttorissa, on hyvä huomioida, että konttorille ei voi tulla, mikäli on kahden viikon sisällä palannut ulkomailta. Konttoreilla myös vältetään kättelyä.

Yhteisnäytöistä luovutaan

OP Koti Kymenlaakso esittelee koteja vain yksityisesittelyissä maanantaista 16.3. alkaen.

Asuntokaupat voi hoitaa digitaalisesti ilman pankissa järjestettävää kauppatilaisuutta. Digitaalisessa asuntokaupassa ostaja ja myyjä hyväksyvät kauppakirjan pankkitunnuksilla.

Matkavakuutus ja koronavirus

Pohjola Vakuutuksen puhelinpalvelussa on tällä hetkellä ruuhkaa koronavirusepidemiaan liittyen. Matkavakuutusasiakkaille on koottu ohjeita tänne.

Lisätietoja: HR- ja viestintäjohtaja Susanne Vesala, puh. 010 257 7250, susanne.vesala@op.fi