joukkuekuva

Sponsorointi ja tukeminen

Haluamme olla monin tavoin tukemassa oman toimialueemme ja sen yhteisöjen ja ihmisten parempaa arkea ja tulevaisuutta. (Toimialueemme Harjavalta, Huittinen, Ikaalinen, Karvia, Kokemäki, Parkano, Sastamala) Tuemme vahvasti lasten ja nuorten liikkumista ja harrastustoimintaa, vahvistamme taloustaitoja ja mahdollistamme kesäduuneja alueemme nuorille.

Olemme uudistaneet seurojen, yhdistysten ja muiden toimijoiden sponsorointiin liittyvää toimintamallia. Haluamme tukea oman toimialueemme harrastusseuroja ja yhdistyksiä vastavuoroisen sponsorointiyhteistyön kautta. Harrastusseurat ja yhdistykset voivat hakea sponsorointia ja yhteistyötä täyttämällä alla olevan sähköisen hakulomakkeen. Sähköisellä sponsorointihaulla haluamme varmistaa hakemusten tasapuolisen käsittelyn ja alueellisuuden huomioinnin. Käsittelemme saapuneita hakemuksia neljännesvuosittain. Pyydämme tarvittaessa lisätietoja.

 

Hakemus 31.3. mennessä käsitellään huhtikuun aikana

Hakemus 30.6. mennessä käsitellään heinäkuun aikana

Hakemus 30.9. mennessä käsitellään lokakuun aikana

Hakemus 31.12. mennessä käsitellään tammikuun aikana

Kannatusilmoituspyynnöt pyydämme myös sähköisen lomakkeen kautta. Kannatusilmoituspyynnöt käsittelemme kahdesti kuukaudessa, joka kuukauden 15. ja 30. päivä.

Osuustoiminnallisena pankkina sponsorointimme on aina vastikkeellista. Sponsorointikumppanuuksia rakennettaessa lähtökohtana on, että yhteistyökumppanimme toimivat vastuullisesti ja kestävien arvojen pohjalta. Toimintaamme ohjaa vahvasti OP Ryhmän arvot: Ihmisläheisyys, vastuullisuus ja yhdessä menestyminen.

Toivomme hakemuksia seuratasolla, emme tue yksittäisiä joukkueita. Lähtökohtaisesti haluamme tukea nimenomaan lasten ja nuorten harrastustoimintaa. Emme tue uskonnollista tai poliittista toimintaa. Lisäksi olemme linjanneet, että emme ole mukana valtakunnallisissa tapahtumissa. Valtakunnallisiin hankkeisiin osallistumme osana OP Ryhmää.

Tervetuloa rakentamaan yhdessä parempaa tulevaisuutta!