Taloustaitoja nuorille

Taloustaitojen valmentaminen on osa vastuullisuustekojamme ja taloustaidot kuuluvat jokaiselle. Me OP Satapirkassa haluamme olla mukana valmentamassa taloustaitoja ja oman talouden hallintaa alueemme lapsille ja nuorille. Järjestämme oppilaitoksille ja ryhmille opastustuokioita, joissa käymme läpi OPXRahapuhetta- valmennusmateriaalia pankkivierailun merkeissä tai Teamsin välityksellä. Ensisijaisena kohderyhmänä ovat yläkoululaiset ja toisen asteen opiskelijat, mutta teemme taloustaitotyötä myös muiden ikäryhmien kanssa. 

Mikäli kiinnostuit taloustaitovalmennuksesta voit olla yhteydessä OP Satapirkan taloustaitotiimiin sähköpostitse: satapirkka.taloustaidot@op.fi

Osuuspankeissa vietetään taloustaitojen teemaviikkoa 18.-22.3.2024, jolloin teema on esillä mm. somekanavissamme. HYOL:n ja OP Ryhmän yhteistyönä järjestämä, yhdeksäsluokkaisille suunnattu Taloustaitokilpailun alkukilpailu järjestetään seuraavan kerran torstaina 11.4.2024 peruskouluissa ympäri Suomen. Opettajat voivat ilmoittaa koulunsa mukaan 16.2.2024 asti hyol.fi- sivujen kautta. Alkukilpailussa menestyneet kutsutaan kilpailun toiseen vaiheeseen, valtakunnalliseen loppukilpailuun OP Vallilaan toukokuussa 2024. Omalla toimialueellamme olemme mukana Taloustaitokilpailussa palkitsemalla alueemme oppilaitosten parhaimmat.

 #OPxRahapuhetta #taloustaidot 

Seuraa meitä somessa:

Facebook @OPSatapirkka

Instagram @op_satapirkka