Taloustaitoja nuorille

Taloustaitojen valmentaminen on osa vastuullisuustekojamme ja taloustaidot kuuluvat jokaiselle. Me OP Satapirkassa haluamme olla mukana valmentamassa taloustaitoja ja oman talouden hallintaa alueemme lapsille ja nuorille. Järjestämme oppilaitoksille ja ryhmille opastustuokioita, joissa käymme läpi OPXRahapuhetta- valmennusmateriaalia pankkivierailun merkeissä tai Teamsin välityksellä. Ensisijaisena kohderyhmänä ovat yläkoululaiset ja toisen asteen opiskelijat, mutta teemme taloustaitotyötä myös muiden ikäryhmien kanssa. 

Mikäli kiinnostuit taloustaitovalmennuksesta voit olla yhteydessä OP Satapirkan taloustaitotiimiin sähköpostitse: satapirkka.taloustaidot@op.fi

Osuuspankeissa vietetään taloustaitojen teemaviikkoa 20.-26.3.2023, jolloin teema on esillä mm. somekanavissamme. HYOL:n ja OP Ryhmän yhteistyönä järjestämä, yhdeksäsluokkaisille suunnattu Taloustaitokilpailun alkukilpailu järjestetään seuraavan kerran torstaina 13.4.2023 peruskouluissa ympäri Suomen. Alkukilpailussa menestyneet kutsutaan kilpailun toiseen vaiheeseen, valtakunnalliseen loppukilpailuun OP Vallilaan toukokuussa 2023. Omalla toimialueellamme olemme mukana Taloustaitokilpailussa palkitsemalla alueemme oppilaitosten parhaimmat.

 #OPxRahapuhetta #taloustaidot 

 Seuraa meitä somessa:

Facebook @OPSatapirkka

Instagram @op_satapirkka