Joulukuun Omistaja-asiakaspäivä

Joulukuun Omistaja-asiakaspäivää vietetään 8.12.

Juhlavuotemme viimeistä Omistaja-asiakaspäivää vietetään jouluisissa tunnelmissa torstaina 8.12.2022. Tarjolla on jouluisia etuja omistaja-asiakkaillemme. Tämän joulun lahjan annamme omistaja-asiakkaidemme toiveen mukaisesti nuorten koulutusta ja työllistymistä edistävään kohteeseen, Valo-Valmennusyhdistys ry:n nuorten työpajatoimintaan.

Etuja vuoden lopun juhlasesonkiin omistaja-asiakkaille

Vielä on hetki aikaa hyödyntää Aarikan ja Martinexin edut OP-mobiilista. Koti koristellaan joulutunnelmaan Martinexin kodintuotteilla sekä Aarikan kynttilänjaloilla. Omistaja-asiakkaamme saavat tuotteet nyt -20% etuhintaan (alennus koskee vain normaalihintaisia tuotteita). Etu on lunastettavissa OP-mobiilista 15.12. saakka.

Kukka Fiori tarjoaa omistaja-asiakkaillemme kauniit joulukukat sekä toinen toistaan upeammat kukkakimput ja -asetelmat -15% etuhintaan Hansatorin myymälästä. Etu on lunastettavissa OP-mobiilista 31.12. saakka.

Käy kurkkaamassa OP-mobiilista kaikki muutkin rahanarvoiset omistaja-asiakkaan edut.

Päivän arvonta

Omistaja-asiakaspäivän arvonnassa voi voittaa kukkaloistoa jouluun. Ilahdutamme omistaja-asiakkaitamme arpomalla yhdelle onnekkaalle lahjakortin Kukka Fioriin joulukukkien tai -kranssin hankintaa varten. Lahjakortin arvo on 50 € ja se on voimassa vuoden 2022 loppuun saakka.

OP Turun Seudun omistaja-asiakkaat voivat osallistua arvontaan tästä linkistä. Arvontalinkki aukeaa to 8.12. klo 6.00 ja on voimassa vain Omistaja-asiakaspäivän ajan. Voittajalle ilmoitamme henkilökohtaisesti.

Vastuullinen teko on joululahjoituksemme nuorille

Kysyimme omistaja-asiakkailtamme syys-lokakuun vaihteessa Kaikkien aikojen tekoja -kyselyssä, millaisia vastuullisuustekoja he toivovat oman pankkinsa tekevän. Eniten ääniä omistaja-asiakkaamme antoivat nuorten työllistymisen ja koulutuksen edistämistä tukeville teoille. Kyselyn pohjalta osoitamme tämän vuoden joululahjoituksemme Valo-Valmennusyhdistyksen työpajatoimintaan, jolla tuetaan nuoren matkaa kohti sujuvaa arkea ja hyvää elämää.

Valo-Valmennusyhdistys on valtakunnallinen, uskonnollisesti ja poliittisesti sitoutumaton toimija, joka työskentelee osaamisen, työllisyyden, hyvinvoinnin ja osallisuuden edistämiseksi. Varsinais-Suomessa toiminta polkaistiin käyntiin vuonna 2018 ja toimipisteitä on alueella jo kuusi. Toimintakenttinä ovat työpajatoiminta, nuorisotyö, päihde-, mielenterveys- ja rikostaustaisten palvelut sekä ammatillinen kuntoutus. Toimintaan osallistuu satoja nuoria vuosittain.

Lahjoituksen kohteena olevassa työpajatoiminnassa tullaan kokeilemaan seinätöntä Offline-pajaa. Idea toiminnasta lähti nuorille järjestetystä vaikuttajapäivästä, jossa kerättiin muun muassa toiveita toiminnan kehittämisestä. Mielekäs tekeminen, erilaiset luontoon ja kulttuurikohteisiin suuntautuvat retket sekä eri pajojen yhteistyö nousivat toiveissa esiin. Joulu- ja tammikuun aikana nuoret pääsevät suunnittelemaan