Marraskuun Omistaja-asiakaspäivä

Vietämme marraskuun Omistaja-asiakaspäivää torstaina 10.11.

Marraskuun Omistaja-asiakaspäivässä on jo ripaus joulun tuntua. Tsekkaa uutisesta, mitä päivä pitää sisällään.

Etuja ja jouluinen konserttielämys omistaja-asiakkaille

Odotetut omistaja-asiakkaiden joulukonsertit järjestetään parin vuoden koronatauon jälkeen Mikaelinkirkossa maanantaina 12.12.2022. Konsertteja on tuttuun tapaan kaksi: kello 18 ja 20.

Konsertissa esiintyvät lahjakas popkanteletar, laulaja ja lauluntekijä Ida Elina jousitrion kera sekä Mikaelinkirkon johtava kanttori Marko Hakanpää.

Konserttiin pääset ilmoittautumaan Omistaja-asiakaspäivänä uutisen lopussa näkyvästä linkistä. 

Muut ajankohtaiset omistaja-asiakkaan edut pääset kurkkaamaan OP-mobiilista.

Päivän arvonta

Kaksi onnellista omistaja-asiakastamme pääsevät nauttimaan ystävänsä seurassa tunnelmallisesta hetkestä historiaa huokuvassa Cafe Qwenselissä. Arvomme kaksi kappaletta Qwenselin Afternoon Tea Premium lahjakortteja kahdelle. Premium-lahjakortti sisältää 3 makeaa ja 3 suolaista sesongin erikoisherkkua tarjoiltuna laadukkaan haudutetun teen tai pannukahvin kera. Lahjakortin arvo 42 euroa.

OP Turun Seudun omistaja-asiakkaat voivat osallistua arvontaan uutisen lopussa näkyvästä linkistä.

Arvontalinkki aukeaa to 10.11. klo 6.00 ja on voimassa vain Omistaja-asiakaspäivän ajan. Voittajille ilmoitamme henkilökohtaisesti.

Vastuullinen teko

Kysyimme omistaja-asiakkailtamme syys-lokakuun vaihteessa Kaikkien aikojen tekoja -kyselyssä, millaisia vastuullisuustekoja he toivovat oman pankkinsa tekevän. Saimme vastauksia yhteensä 2360 kpl, ja eniten ääniä omistaja-asiakkaamme antoivat nuorten työllistymisen ja koulutuksen edistämistä tukeville teoille. Hyvin lähellä olivat myös luonnon monimuotoisuuden tukeminen ja ilmastonmuutoksen hillitseminen sekä lasten ja nuorten harrastustoiminnan tukeminen.

Kyselyn kautta omistaja-asiakkaamme ovat mukana vaikuttamassa pankin toteuttamaan vastuullisuustyöhön ja sitä kautta toimialueemme tulevaisuuteen. Tämän vuoden joululahjoituskohteemme valitaan eniten ääniä saaneen teeman, nuorten koulutuksen ja työllistymisen edistämisen, piiristä. Julkaisemme lahjoituskohteen joulukuun Omistaja-asiakaspäivänä.

 

Vuoden viimeistä Omistaja-asiakaspäivää vietämme 8.12.2022.

 

Omistaja-asiakaspäivänä, joka kuukauden toinen torstai, juhlistamme omistaja-asiakkuutta hieman näyttävämmin. Päivä pitää sisällään vaihtuvia etuja, elämyksiä ja arvontoja, jotka hyödyttävät ja tuovat iloa niin olemassa oleville kuin uusillekin omistaja-asiakkaillemme.