Kesäkuun Omistaja-asiakaspäivää vietetään 9.6.

Kesä alkaa vihdoin näyttää parhaita puoliaan ja se näkyy myös kesäkuun Omistaja-asiakaspäivän etujen ja elämysten tarjonnassa.

Päivän etu

Omistaja-asiakaspäivänä avautuu OP-mobiiliin huikea etu; FC Inter tarjoaa omistaja-asiakkaillemme 500 lippua veloituksetta 25.7. pelattavaan FC Inter – FC Honka Veikkausliigan otteluun (max. 2 lippua / omistaja-asiakas). Luvassa on jännitystä koko Veritas Stadionin mitalla, kun liigan kaksi huippujoukkuetta kohtaavat. Ottelu on nimetty yhdeksi pankin juhlavuoden tapahtumista.

Vastuullinen teko

Omistaja-asiakaspäivän vastuullisena tekona nostamme esille OP Turun Seudun yhteistyön Operaatio Ainutlaatuinen Saaristomeri -hankkeessa. Hanke on viisi vuotta kestävä viestintä- ja markkinointioperaatio, jonka tavoitteena on saaristomeren puhdas ja terve tulevaisuus. Operaatio pyrkii lisäämään saaristomeren arvostusta niin kansalaisten kuin päättäjienkin keskuudessa sekä saamaan aikaan poliittisia päätöksiä saaristomeren pelastamiseksi. Yhteistyömme kattaa vuodet 2021-2022.

Juhlistamme pankin 100-vuotisjuhlavuotta yhdessä Naantalin Musiikkijuhlien ja Operaatio Ainutlaatuinen Saaristomeri -hankkeen kanssa meren kunniaksi 16.6. järjestettävässä In honorem Maris -konsertissa. Naantalin kirkossa kuullaan tasavallan presidentin puolison, Jenni Haukion, puhe ainutlaatuiselle saaristomerelle sekä nautitaan kauniista klassikkosävelmistä ja valaan äänistä.

Omistaja-asiakkaamme voivat hankkia liput konserttiin 20 % alennuksella OP-mobiilista (enintään 2 lippua/omistaja-asiakas).

Päivän arvonta

Nyt on omistaja-asiakkaille tarjolla erityinen arvonta! Arvomme viime vuonna FC Interissä kunniakkaan peliuransa päättäneen Henrik Moisanderin aidon nimmarilla varustetun pelipaidan, jonka Henrik itse tulee luovuttamaan voittajalle.

Henrik Moisander valittiin Veikkausliigan parhaaksi maalivahdiksi kausina 2012 sekä 2014 ja hän oli OP Turun Seudun kummipelaaja useiden vuosien ajan.

OP Turun Seudun omistaja-asiakkaat voivat osallistua arvontaan tästä.

Arvontalinkki aukeaa to 9.6. klo 6.00 ja on voimassa vain Omistaja-asiakaspäivän ajan. Voittajalle ilmoitamme henkilökohtaisesti.

 

Heinäkuun Omistaja-asiakaspäivää vietämme 14.7.2022.