Mies kypärä päässä nousemassa keltaiseen työkoneeseen, joka on vakuutettu työkonevakuutuksella.

Työkonevakuutus

Työkonevakuutuksella turvaat yrityksesi työkoneet ja niiden lisälaitteet.

Räätälöitävä työkoneen vakuutus yrityksesi tarpeisiin

Vakuutus turvaa kaikki työkoneet aina pienestä suureen työkoneeseen. Turvan laajuus on valittavissa tarpeesi mukaan.

Sujuvaa apua vahinkotilanteisiin 24/7

Pohjola Vahinkoapu opastaa vahingon sattuessa. Saat selkeät toimintaohjeet ja löydät lähellä olevat korjaamot ja muut yhteistyökumppanit.

Ammattimainen vahinkotarkastaja apunasi

Erikoisajoneuvotarkastajamme ovat raskaan kaluston sekä työkoneiden tarkastamisen ammattilaisia. Sujuva tarkastusprosessi nopeuttaa arkeen paluuta vahingon jälkeen.

Työkonevakuutus turvaa koneellesi tapahtuvat yllättävät vahingot

Työkoneilla työskennellään usein vaativissa paikoissa ja olosuhteissa. Vapaaehtoinen työkonevakuutus tarjoaa laajan turvan, sillä se korvaa äkillisiä ja ennalta arvaamattomia vahinkoja sekä kolarivahinkoja.

Työkonevakuutuksella turvaat yrityksesi työkoneet, kuten traktorit, kauhakuormaajat ja kaivinkoneet. Työkonevakuutus korvaa työkoneellesi tai laitteellesi aiheutuvia vahinkoja, jos esimerkiksi metsäkone kaatuu, maapohja sortuu kaivinkoneen alta tai trukki palaa. Vakuutusturvan laajuuden voit valita alla olevista vaihtoehdoista. Myös vakuutuksesi omavastuu on muokattavissa. 

  • Työkonekasko (palo-, varkaus-, ilkivalta- ja vaunuvahinkovakuutus)
  • Palo-, varkaus- ja ilkivaltavakuutus
  • Palo- ja varkausvakuutus tai
  • Palovakuutus
Lähes kaikille työkoneille täytyy ottaa lakisääteinen työkoneen liikennevakuutus, joka korvaa vahingon sattuessa henkilövahingot ja muille osapuolille sattuneet omaisuusvahingot. Se ei kuitenkaan korvaa omalle koneellesi aiheutuneita vahinkoja. Parhaimman turvan saat, kun liität liikennevakuutukseen myös haluamallasi kattavuudella varustetun kaskon.

Työkonevakuutuksemme sisältää aina kuljetusturvan ja oikeusturvavakuutuksen

Työkonevakuutuksen kuljetusturva korvaa työkoneelle sattuvat vahingot, jotka aiheutuvat sitä kuljettavan ajoneuvon kaatumisesta, tieltä suistumisesta, yhteentörmäyksestä tai maapohjan sortumisesta. Kuljetusturvasta korvattavissa vahingoissa omavastuu on 25 % vahingon määrästä.

Oikeusturvavakuutus korvaa työkoneeseen liittyvien riita- ja rikosasioiden asianajokuluja.

Täydennä työkoneen turvaa

Työkoneen lisälaitteita ovat esim. kauhat, iskuvasarat sekä betonijyrsimet. Kun lisälaite on kiinni työkoneessasi, se sisältyy työkoneen kaskoon työkonevakuutuksen laajuudella.

Voit vakuuttaa työkoneesta irrallaan olevat lisälaitteet Työkone-extralla tai Yritysykkösellä.

Voit myös laajentaa työkoneelle valitsemaasi turvan perusosaa seuraavilla lisäturvilla:

  • Rahoitusvakuutus
  • Rikkoutumisvakuutus
  • Keskeytysvakuutus

Usein työkoneelle aiheutuneen vahingon suurin taloudellinen seuraus on toiminnan keskeytyminen. Keskeytysturvalla turvaat yrityksesi taloutta työkoneelle aiheutuneen vahingon varalta. Se turvaa esimerkiksi silloin, kun työkone vahingoittuu ja sen seurauksena yrityksesi menettää koneen käyttöpäiviä.

Maatilatalouden työkoneille vaihtoehtona on edellisten lisäksi Maatalouden keskeytysvakuutus.

Työkonevakuutuksen hinta tarjouspyynnöllä

Työkonevakuutuksen hintaan vaikuttaa muun muassa se, mikä työkone tai laite on kyseessä ja mikä on sen merkki, malli, paino, arvo ja valmistusvuosi.

Saat tarjouksen Työkonevakuutuksesta jättämällä yhteystietosi alla olevan painikkeen kautta. Olemme sinuun yhteydessä ja kartoitamme yhdessä yrityksesi toimintaan liittyvät riskit.

” ”
Työkone-extra
Turvaa työkoneidesi lisälaitteet vahinkojen varalta.

Yrityksen vakuutukset myöntää Pohjola Vakuutus Oy. Vahingot korvataan lakien ja vakuutusehtojen mukaan.