Mies ja kellot

OP Företagsekonomi

Smidig kassahantering och ekonomiuppföljning för företag av alla storlekar

Heltäckande och professionell ekonomihantering med ett enda verktyg

OP Företagsekonomi underlättar vardagen för ekonomiproffsen i företag av alla storlekar. Tjänsten ger dig en heltäckande bild av ditt företags ekonomi och kassaflöden.

Enkel uppföljning av kontotransaktionerna i realtid

Följ upp ditt företags alla konton och betalningar i realtid. OP Företagsekonomi presenterar ditt företags kontotransaktioner i ett åskådligt format, och du kan avgränsa vyerna och söka transaktioner enligt dina behov.

Trygga betalningar från företagets alla konton

I tjänsten överför du lätt pengar mellan ditt företags konton och gör inrikesbetalningar samt betalningar till SEPA-området och andra delar av världen, såväl från OP:s som från andra finansiella instituts konton. Betalningar kan också kontrolleras enligt principen med två godkännare.

Vad är OP Företagsekonomi?

OP Företagsekonomi är en digital tjänst för ekonomihantering. Den erbjuder dig en helhetsvy över ditt företags kassaflöden och ekonomiuppföljning. Med OP Företagsekonomi sköter du företagets betalningar samt följer upp konton, transaktioner och den ekonomiska helhetsbilden av företaget. 

Planeringen av ditt företags ekonomi blir enklare då du hittar allt som gäller företagets ekonomi på ett och samma ställe. OP Företagsekonomi är lätt att använda, men möjliggör samtidigt en bred och heltäckande ekonomihantering efter ditt företags behov.

OP Företagsekonomi underlättar vardagen för ekonomiproffsen i företag av alla storlekar. Tjänsten uppfyller också proffsensstränga krav.

Enklare daglig ekonomiförvaltning

Dina ekonomiproffs förtjänar ett fungerande verktyg som effektiviserar rutinerna och förebygger misstag. Läs mer om OP Företagsekonomi och ta i bruk tjänsten med kontaktpersonen i din bank. Samtidigt utser du en systemadministratör som i fortsättningen kan lägga till och administrera övriga åtkomsträttigheter.