Digitala tjänster för företag

Vi har arbetat för företagens bästa redan i 120 år. Våra erfarna experter hjälper ditt företag att lyckas både på plats i din egen andelsbank och via våra mångsidiga digitala tjänster.

Vi vill erbjuda dig de bästa digitala tjänsterna för att underlätta din vardag som företagare. Med tjänsten op.fi och OP-mobilen sköter du enkelt ditt företags dagliga bank- och försäkringsärenden. Båda erbjuder alla de vanligaste tjänsterna som ditt företag behöver.

Varför är våra digitala tjänster ett bra val?
 

 • Våra mångsidiga och förstklassiga nät- och mobiltjänster har utarbetats för ditt företags behov
  Vi lyssnar på företagarna och utvecklar våra digitala tjänster fortlöpande. Vi har lanserat flera tjänster som första i Finland.
 • Du sköter alla dina privata och ditt företags ärenden i samma tjänst och med samma koder
  I de digitala tjänsterna kan du sköta bank- och försäkringsärendena snabbt och smidigt utan extra koder eller inloggningar. Våra tjänster är konkurrenskraftigt prissatta. Du kan till exempel använda tjänsten op.fi avgiftsfritt för försäkringsärenden. Tjänsten är tillgänglighetsanpassad och lätt att använda för alla kundgrupper.
 • Personlig betjäning också digitalt
  Du kan sköta dina ärenden behändigt själv, antingen på nätet eller via mobilen. Vid behov får du också enkelt hjälp av våra experter till exempel via chatten eller ett nätmöte i Teams. Välj det sätt som passar dig bäst.
 • En ansvarsfull finländsk aktör
  Vi utnyttjar kunddata och artificiell intelligens på ett transparent sätt. Vi arbetar fortlöpande för att se till att våra kunder kan sköta sina ärenden på ett säkert sätt.

Så här kan ditt företag börja använda våra digitala tjänster

 

Du får tillgång till digitala tjänster för bank- och försäkringsärenden då du ingår ett Avtal om digital kommunikation för företag. Du kan ingå avtalet antingen i din andelsbank eller på nätet. Samtidigt kan du be om en offert på försäkringar för ditt företag.

Läs mer och börja använda tjänsterna
 

Är du ännu inte kund hos oss?

 

Som privatkund hos OP kan du lätt bli bankkund hos oss på nätet. Vi behandlar din ansökan inom ungefär en vecka. Om du inte kan ansöka om att bli kund på nätet, kan du boka tid till ett kontor.

Läs mer och fyll i ansökan

Du kan få en offert av Pohjola Försäkring på alla personliga försäkringar och försäkringar för företagare som du behöver – enkelt på en och samma gång.

Be om en offert på företagsförsäkringar

Digitala tjänster vid skötsel av bankärenden‍
” ”
Digitala tjänster vid skötsel av försäkringsärenden‍