Joustoluotto on monipuolinen kulutusluotto, joka sopii pieniin ja suuriin elämän hankintoihin muuttolaatikoista keittiöremonttiin.

Joustoluotto

Toteuta unelmiesi loma – vaikka joka vuosi.

Sopiva määrä luottoa

Voit saada Joustoluottoa 2 000 – 8 500 euroa.

Ei vakuuksia eikä takaajia

Et tarvitse luotolle takaajia tai vakuuksia, kuten omistusasuntoa.

Omistaja-asiakkaan edut

Omistaja-asiakkaana sinulle kertyy OP-bonuksia Joustoluotosta.

Joustoluotto heti muuttoon ja remonttiin

Muutto edessä? Remonttikin? Joustoluotto sopii hyvin niin haaveittesi toteuttamiseen kuin ratkaisuksi taloutesi tasapainottamiseen.

Joustoluotto on monipuolinen kulutusluotto, joka auttaa pienissä ja isoissa muuttoon ja remonttiin liittyvissä kuluissa oli kyse sitten muuttolaatikoista tai laajasta keittiöremontista. Kun rahoitus on kunnossa, on stressin aiheuttajia yksi vähemmän.

Hae kätevää Joustoluottoa hankintaan kuin hankintaan ilman vakuuksia. Voit hakea Joustoluottoa, jos olet yli 23-vuotias. Luottoa voit hakea verkossa ilman konttorissakäyntiä.

Jos et ole vielä asiakkaamme tai sinulla ei ole OP:n verkkopalvelutunnuksia, varaa aika lähimpään konttoriin.

Täytä luottohakemus jo hyvissä ajoin. Hyväksytty päätös on voimassa kolme kuukautta ilman erillisiä kuluja. Luotto on nostettavissa juuri silloin, kun sinulle sopii.

Joustoluottoa yhdellä luottohakemuksella

Voit hakea joustolainaa kätevästi verkossa. Täytä hakemus ja saat joustoluoton tilillesi ilman konttorissa käyntiä sinulle sopivana ajankohtana.

Joustolaina joustaa myös sen jälkeen, kun olet kerran nostanut luottoa: maksettuasi luottoa takaisin voit nostaa sitä uudelleen käyttöösi täyttämättä uutta luottohakemusta. Joustoluotto on siis jatkuva rahoitusvaihtoehto arjen ja vapaa-ajan tarpeisiin. Voit siirtää luottoa tilillesi aina, kun sinulla on sille käyttöä ja maksat sitä takaisin kuten tekisit luottokortillakin.

Joustoluoton turvin sinulla on rahoitus valmiina juuri sillä hetkellä, kun sitä tarvitset. Kätevää, eikö vain?

Johanna Ilonen Tuoteasiantuntija, OP
Joustoluotto Joustoluotto
Hae Täsmäluottoa netissä missä ja milloin vain
Vakuudetonta luottoa 2 000 – 15 000
Moottoripyörä, matka tai keittiöremppa – toteuta unelmasi vakuudettomalla Täsmäluotolla. Hakemuksen voit tehdä verkossa. Tutustu!
Luoton hakeminen ja vakuudet Luoton myöntäminen, luoton käyttöön ottaminen

Täytä hakemus OP.fi:ssä, soita asiakaspalveluun 0100 0500 tai käy osuuspankin konttorissa. Saat päätöksen luottohakemukseesi heti tai viimeistään kahden pankkipäivän kuluessa. Hyväksytty päätös on voimassa kolme kuukautta ilman erillisiä kuluja. Tarjouksen hyväksyttyäsi luotto on heti käytettävissäsi OP-verkkopalvelussa. Ensimmäisen noston tulee olla vähintään 1 000 euroa, minkä jälkeen voit nostaa luotoltasi myös pienempiä summia.

Sinulle voidaan myöntää Joustoluotto, mikäli olet Osuuspankin pitkäaikainen pääasiallinen asiakas, vähintään 23-vuotias, sinulla on säännölliset palkka- tai eläketulot, riittävä maksukyky, raha-asiat moitteettomasti hoidettuina ja pysyvä asuinpaikka Suomessa. Luoton saaminen edellyttää aina luoton myöntäjänä toimivan OP-Korttiyhtiö Oyj:n myönteistä luottopäätöstä. OP-Korttiyhtiö Oyj on OP Ryhmän kokonaan omistama luottolaitos.

Joustoluotto on vakuudeton luotto, joten et tarvitse vakuuksia tai takaajaa.

Luoton maksaminen Kuukausierä, eräpäivä

Luottoa lyhennetään sovitun suuruisen erän verran kuukausittain, kuitenkin vähintään 2,5 % luottorajasta ja minimissään 50 euroa. Eräpäivä voi olla kuun 1., 8., 16. tai 24. päivä.

Maksettuasi luottoa takaisin, voit nostaa sitä uudelleen käyttöösi OP-verkkopalvelussa.

Luoton kustannukset Nostoprovisio, vuosimaksu, korko, kokonaiskustannus
Joustoluotosta veloitetaan luotonhoitomaksu 6 euroa kuukaudessa (kattaa luoton perustamiskustannukset, luoton nostot omalle tilille sekä laskutuksen). Luotonhoitomaksu veloitetaan joka kuukausi, vaikka luotto ei olisi aktiivisesti käytössä. Luoton korko on 3 kk:n euribor + 7,95 prosenttiyksikköä (7,6 % 9/19).

Joustoluotto on jatkuvakäyttöinen luotto, jonka todellinen vuosikorko 2 000 euron luotolle on 14,97 %, kun luoton korko on 3 kk:n euribor + 7,95 prosenttiyksikköä (7,6 % 9/19) ja luotonhoitomaksu 6 euroa kuukaudessa. Arvioitu luoton kokonaiskustannus on 2 155,26 euroa. Laskelma on tehty olettaen, että luotto on nostettu kokonaan, luoton korko sekä maksut ja palkkiot pysyvät samana koko luottoajan ja luotto maksetaan takaisin 179,6 euron minimimaksuerinä kuukauden välein, jolloin luottoaika on 12 kk. Luoton myöntää OP Korttiyhtiö Oyj.
Maksuvapaa ja muut muutokset Ylimääräinen lyhennys

Saat luotollesi vuosittain yhden maksuvapaan kuukauden. Maksuvapaana kuukautena sinun ei tarvitse lyhentää luottoa eikä maksaa korkoja. Maksuvapaa on joka vuosi sama kuukausi. Muutos tulee voimaan seuraavan kuukauden laskutukseen. Jo muodostettua laskua ei voi muuttaa.

Ylimääräinen lyhennys

Voit lyhentää lainaasi normaalin kuukausierän lisäksi. Lainaan tehty ylimääräinen lyhennys ei siirrä seuraavaa maksuerää eikä maksupäivää. Ylimääräisestä lyhennyksestä ei peritä kuluja.

Ylimääräisen lyhennyksen tekemiseen tarvitset lyhennettävän lainan numeron, jonka löydät Lainat -välilehdeltä. Siirry tämän jälkeen Maksaminen-välilehden kohtaan "Uusi maksu", ja syötä lyhennettävän lainan numero "Saajan tili tai IBAN" -kenttään. Etene tämän jälkeen ohjeiden mukaisesti. Ylimääräinen lyhennys lähtee tililtäsi saman päivän aikana. 

Tutustu Joustoluottoa koskeviin ehtoihin.

OP-bonukset

Omistaja-asiakkaalle kertyy OP-bonuksia esimerkiksi

  • lainoista
  • säästöistä ja sijoituksista
  • OP-Visan Credit-ominaisuudella maksetuista ostoksista ja
  • kodin, perheen ja ajoneuvojen vakuutusmaksuista.

OP-bonuksia käytetään pankin palvelumaksuihin ja vakuutusmaksuihin.

Omistaja-asiakkaan edut

  • Omistaja-asiakkaana saat uuteen asuntolainaasi kiinteän koron koko laina-ajaksi, jopa 25 vuodeksi. Näin varmistat, että asuntolainasi korkokulut säilyvät muuttumattomina koko laina-ajan.
  • Omistaja-asiakkaana saat opintolainan ilman toimitusmaksua, kun teet lainahakemuksen op.fi-palvelussa.
Luoton myöntää OP-Korttiyhtiö Oyj.