Joustoluotto

2 000 - 8 500 euroa jatkuvaa luottoa ilman vakuuksia

Saat Joustoluoton lainapäätöksen nopeasti

Tee joustoluottohakemus verkossa ja saat päätöksen heti tai viimeistään kahden pankkipäivän kuluessa.

Et tarvitse vakuuksia

Et tarvitse luotolle takaajia tai vakuuksia.

Saat joustolainalle vuosittain yhden maksuvapaan kuukauden

Maksuvapaana kuukautena sinun ei tarvitse lyhentää luottoa eikä maksaa korkoja.

Valitse Joustoluotto ja hae lainaa 2 000 - 8 500 euroa ilman vakuuksia

Onko suunnitelmissasi esimerkiksi muutto tai remontti? Joustoluotto sopii haaveittesi toteuttamiseen tai ratkaisuksi taloutesi tasapainottamiseen. Myös yllättäviin menoeriin varautuminen helpottuu, kun käytössäsi on joustava luotto.

Joustoluotto on jatkuvasti käytössä oleva kulutusluotto, jota voit hakea 2 000 - 8 500 euroa. Luottoon et tarvitse vakuuksia. 

Tarvitseeko koko Joustoluotto nostaa kerralla?

Ei tarvitse. Joustoluotto on jatkuva luotto, joten voit nostaa sitä tarpeesi mukaan. Maksettuasi luottoa takaisin voit nostaa sitä uudelleen käyttöösi täyttämättä uutta luottohakemusta.

Joustolaina joustaa myös sen jälkeen, kun olet kerran nostanut luottoa. Maksettuasi luottoa takaisin voit nostaa sitä uudelleen käyttöösi täyttämättä uutta luottohakemusta. Joustoluotto toimii siis samoin kuin luottokortti eli luotto on käytössäsi uudelleen ja uudelleen. Joustolainaa voit siirtää tilillesi aina, kun sinulla on sille käyttöä. 

Voit hakea Joustoluottoa, jos olet yli 23-vuotias. Voit hakea joustolainaa verkossa ilman konttorissakäyntiä.

Jos et ole vielä asiakkaamme tai sinulla ei ole OP:n verkkopalvelutunnuksia, varaa aika lähimpään konttoriin.

Voinko saada Joustoluottoon maksuvapaan kuukauden?

Kyllä. Joustoluottoon saat yhden maksuvapaan kuukauden vuodessa. Maksuvapaasta ei peritä kuluja. Maksuvapaa on joka vuosi sama kuukausi. 

 

Täytä luottohakemus jo hyvissä ajoin. Hyväksytty päätös on voimassa kolme kuukautta ilman erillisiä kuluja. Joustoluotto on nostettavissa juuri silloin, kun sinulle sopii.

Kuinka kauan hakemuksen käsittely kestää? - Saat Joustoluoton lainapäätöksen nopeasti

Helpoin ja kätevin tapa saada Joustoluotto käyttöön on täyttää lainahakemus verkkopalvelussamme. Saat päätöksen Joustoluotosta heti tai viimeistään kahden pankkipäivän kuluessa. Luottopäätös on voimassa 3 kuukautta.

Ennen kuin Joustoluotto on käytettävissäsi, sinun on hyväksyttävä annettu luottotarjous. Rahat saat tilille heti, kun hyväksyt luottotarjouksen.

Joustoluoton kustannukset


Joustoluotto on jatkuvakäyttöinen luotto, jonka kustannukset muodostuvat lainasumman lisäksi korosta ja luotonhoitomaksusta. Luotonhoitomaksu veloitetaan joka kuukausi, vaikka luotto ei olisi aktiivisesti käytössä.

Luottoa lyhennetään sovitun suuruisen erän verran kuukausittain, kuitenkin vähintään 2,5 % luottorajasta ja minimissään 50 euroa. Eräpäivä voi olla kuun 1., 8., 16. tai 24. päivä. Maksettuasi luottoa takaisin, voit nostaa sitä uudelleen käyttöösi OP-verkkopalvelussa.

Joustoluoton kustannukset:

  • Luoton korko, 3 kk:n euribor + 7,95 % (7,4 % 1/21)
  • Luotonhoitomaksu 6 euroa kuukaudessa (kattaa luoton perustamiskustannukset, luoton nostot omalle tilille ja laskutuspalkkion)


Esimerkkilaskelma:

Joustoluotto on jatkuvakäyttöinen luotto, jonka todellinen vuosikorko 2 000 euron luotolle on 14,75 %, kun luoton korko on 3 kk:n euribor + 7,95 prosenttiyksikköä (7,4% 1/21) ja luotonhoitomaksu 6 euroa kuukaudessa. Arvioitu luoton kokonaiskustannus on 2 152,91 euroa. Laskelma on tehty olettaen, että luotto on nostettu kokonaan, luoton korko sekä maksut ja palkkiot pysyvät samana koko luottoajan. Lisäksi on oletettu, että luottoa maksetaan takaisin 179,7 euron minimimaksuerinä kuukauden välein, jolloin luottoaika on 12 kk.

Luoton myöntää OP Korttiyhtiö Oyj

Joustoluoton turvin sinulla on rahoitus valmiina juuri sillä hetkellä, kun sitä tarvitset. Kätevää, eikö vain?

Johanna Ilonen Tuoteasiantuntija, OP
Joustoluotto Joustoluotto
Näin teet muutoksia Täsmäluottoon ja Joustoluottoon
Löydät kaikki luottosi tiedot op.fi:stä tai OP-mobiilista. Voit myös tehdä muutoksia luottoosi itse. Lue lisää.
Täsmäluottoa ilman vakuuksia 2 000 – 15 000
Vakuudetonta Täsmäluottoa voit hakea 2 000 - 15 000 euroa. Tutustu!
Joustoluoton hakeminen ja vakuudet Luoton myöntäminen, luoton käyttöön ottaminen

Täytä hakemus OP.fi:ssä,OP-mobiilissa tai soita asiakaspalveluun 0100 0500 tai käy osuuspankin konttorissa.

Saat päätöksen luottohakemukseesi heti tai viimeistään kahden pankkipäivän kuluessa. Hyväksytty päätös on voimassa kolme kuukautta ilman erillisiä kuluja. Tarjouksen hyväksyttyäsi luotto on heti käytettävissäsi OP-verkkopalvelussa. Ensimmäisen noston tulee olla vähintään 1 000 euroa, minkä jälkeen voit nostaa luotoltasi myös pienempiä summia.

Sinulle voidaan myöntää Joustoluotto, mikäli olet Osuuspankin pitkäaikainen pääasiallinen asiakas, vähintään 23-vuotias, sinulla on säännölliset palkka- tai eläketulot, riittävä maksukyky, raha-asiat moitteettomasti hoidettuina ja pysyvä asuinpaikka Suomessa. Luoton saaminen edellyttää aina luoton myöntäjänä toimivan OP-Korttiyhtiö Oyj:n myönteistä luottopäätöstä. OP-Korttiyhtiö Oyj on OP Ryhmän kokonaan omistama luottolaitos.

Joustoluotto on vakuudeton luotto, joten et tarvitse vakuuksia tai takaajaa.

Saat luotollesi vuosittain yhden maksuvapaan kuukauden. Maksuvapaana kuukautena sinun ei tarvitse lyhentää luottoa eikä maksaa korkoja. Maksuvapaa on joka vuosi sama kuukausi. Muutos tulee voimaan seuraavan kuukauden laskutukseen. Jo muodostettua laskua ei voi muuttaa.

Voit tehdä muutoksia myös luottosi maksuerään ja eräpäivään tai tehdä ylimääräisen lyhennyksen. 

Lue miten voit tehdä muutoksia Joustoluottoon

Omistaja-asiakkaalle OP-bonuksia kerryttävät:

  • Säästämisen tileillä olevat rahat

  • Asuntolaina, opintolaina ja vakuudellinen pankkilaina

  • Rahastot ja sijoitussidonnaiset vakuutukset

  • Maksetut vakuutusmaksut, kuten koti- ja ajoneuvovakuutus sekä jatkuva matkavakuutus

OP-bonuksia käytetään pankin palvelumaksuihin ja vakuutusmaksuihin.

 

Joustoluoton myöntää OP-Korttiyhtiö Oyj.