Rahoitus suoraan kumppaniliikkeistämme

Rahoitus isompaan hankintaan tai yksittäiseen ostokseen suoraan kumppaniliikkeistämme, pankkiasiakkuudestasi riippumatta. Hae rahoitusta liikkeestä, kun tiedät mistä ostat. Rahoitus 2 000 eurosta jopa 50 000 euroon asti. Myönnettävän rahoituksen määrät voivat vaihdella liikkeittäin.

Miksi ottaa rahoitus suoraan liikkeestä?

 • Hae rahoituspäätös verkossa. Rahoitus on heti käytössäsi valitsemassasi liikkeessä. Hakemus ei sido lainan nostamiseen.

 • Luotettava ja kätevä maksutapa - tehtyäsi kaupat myyjän kanssa maksat rahoitusta kuukausittain suoraan OP:lle.

Näin haet rahoitusta:

 1. Rahoitushakemus

  Täytä rahoitushakemus liikkeeseen verkossa, saat päätöksen saman tien. Hakemus ei sido lainan nostamiseen.

 2. Kaupanteko

  Kerro liikkeessä, että maksat OP-rahoituspalvelulla ja näytä henkilöllisyystodistuksesi.

 3. Takaisinmaksu

  Saat laskun suoraan OP:lta kerran kuukaudessa. Voit lyhentää luottoa joustavasti maksamalla minimisumman, isomman määrän, tai vaikka koko luoton kerralla pois.

Lisätietoa rahoituksesta

 • Et tarvitse vakuuksia tai takaajia
 • Saatavissa kaikkien pankkien asiakkaille
 • Kiinteä kuukausierä
 • Soveltuu tuotteiden ja palveluiden rahoittamiseen, esim. asennustyöt
 • Sopii isomman hankinnan tai yksittäisen ostoksen rahoittamiseen
 • Voit tehdä rahoitussopimuksen verkossa ja tunnistautua oman pankkisi tunnuksilla
 • Tehtyäsi rahoitussopimuksen voit tehdä ostoksia heti
 • Voit maksaa kuukausittain minimisumman tai isomman erän, tai vaikka koko luoton kerralla pois

Vinkkejä remontin rahoittamiseen

Arvioi remontin kustannukset realistisesti
Remonttiin on usein järkevää hakea hiukan arvioituja kustannuksia suurempi summa rahoitusta.

Vähennä rahoituksen korot verotuksessa
Jos peruskorjaat asuntoasi tai olet uudisrakentaja, voit hakea korot verovähennyksiin. OP ilmoittaa korkotiedot automaattisesti verottajalle. Lisätietoja saat www.vero.fi. Peruskorjauksella tarkoitetaan remonttia, jossa mennään niin sanotusti pintaa syvemmälle eli uusitaan esimerkiksi talon lämpö-, vesi-, ilmanvaihto- ja sähköjärjestelmiä.

Muista hyödyntää kotitalousvähennys
Asennuksen osalta on mahdollisuus hakea kotitalousvähennystä.

 

Rahoituksen tiedot

Voit tehdä muutoksia myös luottosi maksuerään ja eräpäivään.

Voit tehdä muutokset tai tarkistaa luoton saldon soittamalla asiakaspalveluumme numeroon 010 252 5811 (arkisin klo 9.00–15.30).

Voit tehdä ylimääräisen lyhennyksen tai maksaa jäljellä olevan luoton pois kerralla koska tahansa käyttämällä kk-erän laskulla olevia maksutietoja ja laskusi vakioviitettä.

OP Yrityspankin asiakaspalvelu henkilöasiakkaille

Kerta- ja tililuottoon voi saada kaksi (2) maksuvapaata kuukautta kalenterivuodessa. Maksuvapaat kuukaudet eivät voi olla peräkkäisiä kuukausia. Maksuvapaan kuukauden voit ottaa käyttöön, mikäli lasku ei ole vielä erääntynyt. Maksuvapaita kuukausia ei voi käyttää korottoman eikä lyhennysvapaan maksuajan aikana. Voit tehdä muutoksia myös luottosi maksuerään ja eräpäivään.

Voit hakea tili- ja kertaluottoon lyhennysvapaata osoitteessa: https://rahoitus.op.fi/lyhennysvapaa

Voit tehdä muutokset tai tarkistaa luoton saldon soittamalla asiakaspalveluumme numeroon 010 252 5811 (arkisin klo 9.00–15.30).

Voit tehdä ylimääräisen lyhennyksen tai maksaa jäljellä olevan luoton pois kerralla koska tahansa käyttämällä kk-erän laskulla olevia maksutietoja ja laskusi vakioviitettä.

Valitettavasti palvelussa on ruuhkaa hakemusmäärien ollessa kasvussa poikkeustilanteen vuoksi. Pyrimme vastaamaan jokaiseen hakemukseen mahdollisimman pian. On hyvä varautua joidenkin viikkojen odotusaikaan. Teemme kaikkemme hakemusten käsittelyn tehostamiseksi. Pahoittelemme asiaa ja toivomme asiakkailtamme kärsivällisyyttä ja ymmärrystä.

Miten tilaan e-laskun?

Voit tilata e-laskun omasta verkkopankistasi:

 • Jos olet OP:n pankkiasiakas, katso ohjeet e-laskun tilaamiseen täältä
 • Jos et ole OP:n pankkiasiakas, ole yhteydessä omaan pankkiisi e-laskun tilaamiseksi.

Huomioithan, että e-laskun voi tilata vain päävelallinen. Voit tilata e-laskun päävelallisen puolesta vain, jos olet tilinomistaja tai sinulla on laajat käyttöoikeudet tiliin. Kun tilaat e-laskua, valitse laskuttajaksi OP Yrityspankki Oyj ja laskutusaiheeksi Myyntirahoitus - Tililuotto.

Milloin saan ensimmäisen laskun?

Saat laskun noin kaksi viikkoa ennen eräpäivää. Jos myyjä on antanut ensimmäiselle laskulle tyypillistä kuukautta pidemmän maksuajan, saat laskun noin kaksi viikkoa ennen eräpäivää. Näet sopimuksestasi mahdollisen ensimmäisen laskun pidemmän maksuajan.

Mikä on ensimmäisen laskun korko?

Ensimmäinen lasku on aina koroton ja kuluton, eli ensimmäisen laskun korko on 0 %. Rahoituksen koron näet sopimuksestasi ja laskulta.

Miten haen maksuohjelman muutosta tai maksuvapaata?

Voit tehdä muutoksia luottosi maksuerään ja eräpäivään soittamalla asiakaspalveluumme numeroon 010 252 5811. Voit hakea luotollesi maksuvapaata osoitteessa rahoitus.op.fi.

Kerta- ja tililuottoon voi saada kaksi maksuvapaata kuukautta kalenterivuodessa. Huomioithan, että maksuvapaat kuukaudet eivät voi olla peräkkäisiä kuukausia. Maksuvapaan kuukauden voit ottaa käyttöön, jos lasku ei ole vielä erääntynyt. Maksuvapaita kuukausia ei voi käyttää korottoman eikä lyhennysvapaan maksuajan aikana.

Mistä näen jäljellä olevan tililuoton saldon?

Näet tililuoton jäljellä olevan saldon viimeiseltä laskultasi. Saat tiedon myös soittamalla asiakaspalveluumme numeroon 010 252 5811

Mistä näen jäljellä olevan velan määrän?

Näet jäljellä olevan velan määrän viimeiseltä laskultasi. Saat tiedon myös soittamalla asiakaspalveluumme numeroon 010 252 5811

Haluan maksaa minimierää suuremman summan tai koko jäljellä olevan velan pois, miten toimin?

Voit maksaa jäljellä olevan velan kokonaan pois tai maksaa minimierää suuremman lyhennyksen, koska tahansa, ilman ylimääräisiä kuluja. Käytä laskullasi olevaa viitenumeroa, kun maksat jäljellä olevan velan kokonaan pois tai minimierää suuremman lyhennyksen.

Sain laskun, vaikka työ ei ole vielä valmis?

Jos olet saanut laskun ennen kuin työsuoritus on valmis, ole yhteydessä myyjään. Myyjä on puolestasi yhteydessä OP:hen.

Tein reklamaation liikkeelle, miten se vaikuttaa luottoon?

Reklamaatiotilanteessa ole yhteydessä ensin myyjään ja sen jälkeen OP:hen ja ilmoita, että kyseessä on reklamaatio.

Milloin voin hakea kotitalousvähennystä ja kuinka se toimii?

Saat myyjältä laskelman kotitalousvähennyksen ilmoittamista varten. Mikäli et ole vielä saanut laskelmaa, ole yhteydessä myyjään.

Lue lisää kotitalousvähennyksen ilmoittamisesta

Miten voin ilmoittaa muuttuneet yhteystietoni?

Saamme osoitemuutokset suoraan Väestörekisterikeskuksesta, kun olet tehnyt muuttoilmoituksen. Muuttuneen sähköpostiosoitteen tai puhelinnumeron voit ilmoittaa sähköpostitse asiakaspalveluumme osoitteeseen kuluttajarahoitus@op.fi.

Tili- ja kertaluoton palveluhinnasto

Kuluttajarahoituksen asiakaspalvelu, puhelun hinta: 0,0835 €/puhelu + 0,167 €/min (sis. ALV)

Tililuoton palveluhinnasto

Kertaluoton palveluhinnasto

OP Kertaluotto

 • Rahoitus 2 500 – 50000 €
 • Joustava takaisinmaksuaika
 • Korko OP-prime, tyypillinen korko 5,95% - 7,50%*
 • Laskutuspalkkio 7 €/kk
 • Kuukausi korotonta ja kulutonta maksuaikaa
 • Voit maksaa koko luoton kerralla pois ilman lisäkuluja
 • Rahoituksen korot verovähennyskelpoisia asuntolainan tapaan, kun rahoitetaan oman vakituisen asunnon perusparannusta
 • Osuuspankin asiakkaat voivat seurata tiliä op.fi -verkkopalvelussa

*Rahoitus on kertaluotto, jonka todellinen vuosikorko 10 000 euron luotolle on 8,26 %, kun luoton korko on OP-prime + 6,95%, (7,20 % 08/19), laskutuspalkkio 7 €/kk. Arvioitu luoton kokonaiskustannus on 12 946,48 €. Laskelma on tehty olettaen, että luotto on nostettu kokonaan, luoton korko sekä maksut ja palkkiot pysyvät samana koko luottoajan ja luotto maksetaan takaisin 170 € minimilyhennyksin (1,7 % luoton määrästä) kuukauden välein, jolloin luottoaika on 79 kk. Luoton myöntää OP Yrityspankki Oyj, Gebhardinaukio 1, 00510 Helsinki.

OP Tililuotto

 • Rahoitus 2 000 – 20000 €
 • Takaisinmaksuaika määräytyy luoton määrän ja asiakkaan valitseman kuukausieräkertoimen mukaan, kuukausierä on vähintään 50 €/kk
 • Korko OP-prime + 6,95 %*
 • Laskutuspalkkio 6 €/kk
 • Kuukausi korotonta maksuaikaa joka ostokselle
 • Voit maksaa koko luoton kerralla pois ilman lisäkuluja
 • Rahoituksen korot verovähennyskelpoisia asuntolainan tapaan, kun rahoitetaan oman vakituisen asunnon perusparannusta
 • Voit antaa käyttöoikeuden tiliin perheenjäsenellesi tai vaikka remonttimiehelle
 • Kortiton

*Tililuotto on jatkuvakäyttöinen luotto, jonka todellinen vuosikorko 5000 euron luotolle on 8,10 %, kun luoton korko on OP-prime + 6,95 % (7,20 % 08/19) ja laskutuspalkkio 6,00 €/kk. Todellisen vuosikoron laskennassa on huomioitu, että ensimmäisten 6 kk:n korko % on 0 %. Arvioitu luoton kokonaiskustannus on 5 709 euroa. Laskelma on tehty olettaen, että luotto on nostettu kokonaan, luoton korko sekä maksut ja palkkiot pysyvät samana koko luottoajan ja luotto maksetaan takaisin 140 euron maksuerinä kuukauden välein, jolloin luottoaika on 41 kk. Luoton myöntää OP Yrityspankki Oyj, Gebhardinaukio 1, 00510 Helsinki