Nuoret istuvat sohvalla

Osuuspankin omistaja-asiakkuus

- elämääsi varten
Kampanja

Elämä - hyvä syy sijoittaa

Osuuspankin omistaja-asiakkaana saat nyt uusia etuja säästämiseen ja sijoittamiseen. Hyödynnä alennetut kaupankäyntihinnat ja maksuton arvo-osuustili, sillä sijoittamisen aloittaminen voi olla elämäsi kannattavin päätös.

Tutustu etuun


 

 

Lue lisää Sulje
1

OP-bonukset

Omistaja-asiakkaana sinulle kertyy OP-bonuksia. Niillä kuitataan esimerkiksi pankin palvelumaksuja ja vakuutuslaskuja, jotka voivat olla jopa maksuttomia bonusten ansiosta. 

Lue lisää OP-bonuksista

2

Alennukset pankki- ja vakuutuspalveluista

Omistaja-asiakkaana saat alennusta pankki- ja vakuutuspalveluista sekä OP Kodin palveluista.

Katso OP:n alennukset

3

Yhteistyökumppaneiden edut

Omistaja-asiakkaana pääset etujoukoissa hyödyntämään oman osuuspankkisi paikallisia kumppanietuja ja kaikille omistaja-asiakkaille suunnattuja, valtakunnallisia etuja ympäri Suomen. Lunasta yhteistyökumppanien mainiot edut OP-mobiilissa!

Tutustu OP:n etuihin

Näin liityt omistaja-asiakkaaksi

1. Jos olet osuuspankin asiakas, voit liittyä omistaja-asiakkaaksi verkossa tai asioimalla konttorissa. Jos et vielä ole osuuspankin asiakas, voit liittyä omistaja-asiakkaaksi konttorissa.

2. Liittymisen yhteydessä maksat kertasijoituksena jäsenosuusmaksun, joka useimmissa pankeissa on suuruudeltaan 100 euroa. Muita maksuja ei ole.

3. Liittymisen jälkeen pääset heti hyödyntämään osuuspankin omistaja-asiakkaille kuuluvia monipuolisia etuja.  

4. Jos joskus päätät luopua omistaja-asiakkuudestasi, saat jäsenosuusmaksun takaisin.

 


 

Jos et ole osuuspankin asiakas, varaa aika ja liity omistajaksi konttorissa.

Varaa aika >

Omistaja-asiakkaaksi liittyminen ja jäsenosuusmaksu

Omistaja-asiakkaaksi liittymiseen vaikuttaa nykyinen asiakkuutesi ja mahdolliset käytössäsi olevat tunnukset.

• Jos olet osuuspankin asiakas ja sinulla on OP:n tunnukset voit liittyä omistaja-asiakkaaksi kirjautumalla op.fi-palveluun. Liity omistaja-asiakkaaksi

• Jos olet osuuspankin asiakas, mutta sinulla ei ole OP:n tunnuksia, aloita varaamalla aika neuvotteluun Varaa aika

• Jos et ole osuuspankin asiakas, mutta sinulla on toisen pankin tunnukset ja osuuspankin asiakkuus kiinnostaa, tule asiakkaaksemme verkossa Tule asiakkaaksi helposti verkossa

Osuuspankin asiakkaana voit liittyä omistaja-asiakkaaksi verkossa, OP 0100 0500 puhelinpalvelussa tai konttorissa. Mikäli et vielä ole osuuspankin asiakas, voit liittyä omistaja-asiakkaaksi konttorissa.

Jäsenosuusmaksu

Liittymisen yhteydessä maksat kertasijoituksena jäsenosuusmaksun, muita maksuja ei ole. Useimmissa pankeissa jäsenosuusmaksu on suuruudeltaan 100 euroa. Löydät jäsenosuusmaksun määrän omistaja-asiakashakemukselta ja omasta osuuspankistasi.

Jos joskus päätät luopua omistaja-asiakkuudestasi, saat jäsenosuusmaksun kokonaan takaisin. Jäsenosuusmaksu palautetaan vuoden kuluttua sen tilikauden päättymisestä, jolloin omistaja-asiakkuus päättyi. 

Kuka voi liittyä omistaja-asiakkaaksi?

Omistaja-asiakkaaksi voi liittyä OP Ryhmän palveluja käyttävä henkilö, yhteisö tai säätiö kansalaisuudesta riippumatta.

Lapsi omistaja-asiakkaana

Lapsi voi liittyä omistaja-asiakkaaksi. Jos molemmat vanhemmat ovat lapsen huoltajia, vanhemmat allekirjoittavat yhdessä alaikäisen lapsensa omistaja-asiakashakemuksen. Vanhemmat antavat samalla suostumuksensa sille, että lapselle alkaa kertyä OP-bonuksia. Jos jäsenosuusmaksu maksetaan lapsen omalla työllä hankkimilla varoilla, voi lapsi itse allekirjoittaa jäsenhakemuksen ja maksaa jäsenosuusmaksun.

Omistaja-asiakas eroaa itse

Omistaja-asiakkaalla on milloin tahansa oikeus erota osuuspankin jäsenyydestä ilmoittamalla siitä kirjallisesti omaan osuuspankkiinsa. Omistaja-asiakkuuden päättymispäivä on se päivä, jona osuuspankki on vastaanottanut eroilmoituksen. 

Omistaja-asiakkaan kuolema

Omistaja-asiakkuus päättyy omistaja-asiakkaan kuolemaan. Kuolinpesä voi vainajan jälkeen toimitettavassa osituksessa tai perinnönjaossa siirtää vainajan omistaja-asiakkuuden tavallisimmin joko leskelle tai perilliselle.

Osuuspankin omistaja-asiakkuus on arvokas ja erilainen lahja, joka ilahduttaa pitkään. Se sopii lahjaksi ikään katsomatta esimerkiksi syntymäpäivälahjaksi, opinnoista valmistuvalle tai rippilahjaksi.