Artistit

Omistaja-asiakas, vastaa Kaikkien aikojen tekoja -kyselyyn ja osallistu samalla Mestarit-lippujen arvontaan 19.9.-9.10.2022

Kaikkien aikojen tekoja -kyselyssä voit vaikuttaa millaisia vastuullisuustekoja pankkisi tekee. Kun olet vastannut vastuullisuuskyselyyn, voit osallistua Mestarit-kiertueen keikkalippujen arvontaan.

Suomen kaikkien aikojen suurin Mestarit-yhteiskiertue saapuu loka-marraskuussa seitsemälle paikkakunnalle. Musiikin supernaiset Kaija Koo, Jenni Vartiainen, Vesala ja Ellinoora nähdään Espoossa, Vaasassa, Turussa, Kuopiossa, Oulussa ja Tampereella sekä 5.9. julkaistussa lisäkonsertissa Helsingissä.

Millaisen palkinnon voit voittaa?

Palkintoina arvomme kymmenen (10) kappaletta kahden (2) hengen lippupakettia kullekin alla olevalle keikkapäivälle ja -paikalle. Yksi henkilö voi voittaa yhden lippupaketin. Yhden palkinnon arvo on 119,90-199,90 €. Arvo vaihtelee tapahtumapaikan lippuhinnoittelun mukaisesti.  

Keikkapäivät ja -paikat, jotka ovat mukana arvonnassa:

  • perjantai 21.10.2022 Espoo, Metro Areena
  • perjantai 28.10.2022 Vaasa, Vaasan Sähkö Areena 
  • lauantai 29.10.2022 Turku, Gatorade Center 
  • perjantai 4.11.2022 Kuopio, Kuopio-halli 
  • lauantai 5.11.2022 Oulu, Ouluhalli
  • lauantai 12.11.2022 Tampere, Nokia Arena
  • sunnuntai 13.11.2022 Helsinki, Helsingin jäähalli

Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi tai vaihtaa muuhun tavaraan, palveluun tai tapahtumaan. Palkinnon voi lunastaa vain tapahtumapäivänä henkilökohtaisesti paikasta, jossa konsertti järjestetään. Tarkemmat lunastusohjeet lähetetään sähköpostitse voittajille. Järjestäjä ei vastaa kustannuksista, joita voi liittyä palkinnon hyödyntämiseen, kuten matka- tai majoituskuluista.

Kuka voi osallistua?

Arvontaan voivat osallistua Suomessa pysyvästi asuvat, 18 vuotta täyttäneet osuuspankin omistaja-asiakkaat, jotka vastaavat Kaikkien aikojen tekoja -kyselyyn. Osallistumalla arvontaan ja jättämällä yhteystietosi annat suostumuksesi, että voimme tarkastaa osuuspankin omistaja-asiakkuutesi voimassaolon ja liittymisajankohdan. Voittajiin otetaan yhteyttä sähköpostitse arvonnan jälkeen. Voittajan on palkintoa lunastaessaan erikseen pyydettäessä todistettava henkilöllisyytensä sekä ikänsä.

 

YHTEISTYÖSSÄ OP ja Warner Music Live
Tapahtuman järjestäjä: Warner Music Live
Liput myy: Lippu.fi
Kuva: Warner Music Finland

 

OP ei toimi tapahtuman järjestäjänä eikä vastaa lipunmyynnistä.
OP ei vastaa yhteistyökumppanien toiminnasta, sen tuottamien palveluiden sisällöstä tai saatavuudesta.
OP pidättää oikeuden edun ja/tai kampanjan sisällön, hinnan ja keston muutoksiin.