Tyttö ja nainen istuvat pöydän ääressä tietokoneella

Omistaja-asiakkaan edut

Saat parhaat hyödyt huolettomaan huomiseen pankki- ja vakuutuspalveluista sekä kertyvistä OP-bonuksista.
1

Päivittäiset pankkipalvelut

Osuuspankin omistaja-asiakkaana saat monipuoliset päivittäisasioinnin palvelut tuntuvalla alennuksella ja käyttötilit maksutta siinä osuuspankissa, jossa olet omistaja-asiakas.

Tutustu tästä päivittäisiin pankkipalveluihin

2

Säästäminen ja sijoittaminen

Omistaja-asiakkaan uudet sijoittamisen edut ja alennukset auttavat sinua toteuttamaan haaveitasi, olivatpa ne sitten pieniä tai suuria. Sijoittamisen aloittaminen voi olla elämäsi kannattavin päätös.

Lue lisää säästämisen ja sijoittamisen eduista

3

Vakuutukset

Omistaja-asiakkaana saat tuntuvia alennuksia sekä runsaasti etuja elämääsi turvaavista vakuutuksistasi. Lisäksi kertyneitä OP-bonuksia käytetään automaattisesti vakuutuslaskujesi maksuun.

Tutustu tästä vakuutusetuihin

 

  1. OP-bonukset

Vain osuuspankin omistaja-asiakkaille kertyy asioinnista OP-bonuksia. Niillä kuitataan automaattisesti esimerkiksi pankin palvelumaksuja ja vakuutuslaskuja.

Tutustu ja laske OP-bonuksesi

  1. Omistaja Plus -palvelu

Tarjoamme Omistaja Plus -palvelun monipuolisesti pankki- ja vakuutuspalveluitamme käyttävälle osuuspankin omistaja-asiakkaalle. Saat sujuvuutta arkeesi ja parhaita hyötyjä ensimmäisten joukossa.

Lue lisää

  1. Vain omistaja-asiakkaana voit sijoittaa Tuotto-osuuteen

Tuotto-osuus on sijoitus oman osuuspankkisi pääomaan. Omistaja-asiakkaana voit sijoittaa pankkiisi ja saada sijoituksellesi kilpailukykyisen koron. 

Tutustu lisää Tuotto-osuuteen

  1. Kumppaneidemme tarjoamat edut OP-mobiilissa

Vaihtuvia valtakunnallisia ja paikallisia etuja ja tapahtumia yhteistyökumppaneiltamme.

Lue lisää yhteistyökumppaneiden eduista

  1. Kaikki omistaja-asiakkaan edut ja alennukset nyt OP-mobiilissa

Omistaja-asiakkaan OP-bonukset, alennukset pankki- ja vakuutuspalveluista sekä kumppaneidemme tarjoukset löydät nyt helposti OP-mobiilista. Jos sinulla ei vielä ole OP-mobiilia käytössäsi, lataa se sovelluskaupastasi.

Lue lisää OP-mobiilista

Hyötyjä läpi elämän

  1. Saat edut käyttöösi heti liityttyäsi omistaja-asiakkaaksi. Voit liittyä osuuspankin omistaja-asiakkaaksi maksamalla jäsenosuusmaksun, joka useimmissa pankeissa on suuruudeltaan 100 euroa.
  2. Jos olet osuuspankin asiakas ja sinulla on OP:n tunnukset, voit tarkistaa omistaja-asiakkuutesi näppärästi kirjautumalla op.fi-palveluun. Jos et vielä ole osuuspankin asiakas ja sinulla on toisen pankin tunnukset, voit tulla asiakkaaksi ilman konttorissa käyntiä helposti verkossa.
  3. Osuuspankkien tarjoamia etuja ja alennuksia pankki- ja vakuutuspalveluista hyödyntää vuosittain 2 miljoonaa omistaja-asiakasta. OP Ryhmän osuuspankit maksavat vuosittain noin 250 miljoonaa euroa OP-bonuksia omistaja-asiakkailleen.