Mestarit Areenalla

Näe parhailta paikoilta Suomen valovoimaisimmat naisartistit!

Musiikin supernaiset nähdään loka-marraskuussa kuudella paikkakunnalla Espoosta Ouluun. Sinulla osuuspankin omistaja-asiakkaana on nyt mahdollisuus ostaa liput ennakkoon! Omistaja-asiakkaiden ennakkomyynti avautuu OP-mobiilissa perjantaina 1.4 klo 12.00 ja on avoinna sunnuntaihin 3.4. klo 12.00 saakka.

Suomen kaikkien aikojen suurimman yhteiskiertueen Mestarit ovat Kaija Koo, Jenni Vartiainen, Vesala ja Ellinoora. Areenakeikat nähdään loppusyksyllä 2022 Espoossa, Vaasassa, Turussa, Kuopiossa, Oulussa ja Tampereella.

Me musiikin supernaiset teemme nyt vihdoin yhteiskonsertin! Tämän pitkäaikaisen haaveen toteutuminen tuntuu uskomattomalta ja saa mut ihan sekaisin odotuksesta. Me kaikki artistit olemme tehneet oman vahvan ja persoonallisen uran vuosien aikana. Voitte vain kuvitella, millaista musiikin gloriaa kuulemme tulevalla konserttikiertueella! Uskon, että tämä on ainutkertainen kokemus meille kaikille ja on suuri kunnia tehdä historiaa taitavien karismaattisten naisten kanssa.” – Kaija Koo

Olen seurannut ihaillen näiden artistien uraa ja taitoa - kunnia olla heidän rinnallaan laulamassa. Odotan kovasti yhteisiä keikkoja, joista on tulossa mielettömän upeita! Settilistan hahmottelupalaverit ovat olleet hauskimpia etäpalsuja joissa olen ollut.” - Vesala

Projektia on valmisteltu pitkään, tuntuu hurjalta, että viimein on aika kertoa tästä ihmisille! On kunnia laulaa samalla lavalla kuin artistit, joita olen pienestä asti ihaillut. Koen, että Mestarit Areenalla on uniikki kokemus niin yleisölle kuin esiintyjillekin ja tällä kokoonpanolla maalataan myös symbolinen kuva: määrätietoiset, omaa polkuaan kulkevat naiset ovat mestareita ja loistavaa musaa ovat Suomessa jo vuosia tehneet ja esittäneet naistaiteilijat.” – Ellinoora

”Oon ollut pian neljä vuotta poissa keikkalavoilta ja en malta odottaa pääseväni takaisin, varsinkin tällä kokoonpanolla! Arvostan ja ihailen valtavasti näitä kolmea inspiroivaa artistia. Ollaan tekemässä ja kokemassa jotain hyvin erityistä, joten tätä ei kannata missata.” – Jenni Vartiainen

Mestareiden matkassa mukana OP

Kiertueaikataulu

Pe 21.10. Espoo, Metro Areena
Pe 28.10. Vaasa, Vaasan Sähkö Areena
La 29.10. Turku, Gatorade Center
Pe 4.11. Kuopio, Kuopio-Halli
La 5.11. Oulu, Ouluhalli
La 12.11. Tampere, Nokia Arena 

Lisätietoja kiertueesta www.mestaritareenalla.fi 

Milloin ennakkomyynti on avoinna?

Lippujen ennakkomyynti aukeaa osuuspankkien omistaja-asiakkaille ennen virallista myyntiä. Ennakkomyynti on avoinna viikonlopun alkaen perjantai 1.4. klo 12.00 ja jatkuu sunnuntaihin 3.4. klo 12.00   saakka. Lippuja omistaja-asiakkaiden ennakkomyynnissä on saatavilla rajoitetusti. Kun olet osuuspankin omistaja-asiakas ja käytössäsi on OP-mobiili, voit ostaa liput ennakkoon!

Julkinen lipunmyynti alkaa maanantaina 4.4. klo 9.00.

Mitä liput maksavat?

Liput alkaen 59,90 eur

Lisäksi nopeimmat omistaja-asiakkaat saavat permantolipuista (norm. 79,90-89,90 eur) viiden (5) euron alennuksen (200 alennuslippua/paikkakunta). Alennuslippujen ostorajoitus on 4 lippua/asiakas. 

OP-mobiilista löydät liput paikkakunnittain. Lipunmyynti tarjoaa sinulle ensimmäisenä valitsemasi paikkakunnan em. alennuslippuja, mutta voit vapaasti siirtyä ostamaan muita lippukategorioita tai muiden paikkakuntien lippuja. Kun alennusliput on myyty, tarjoaa linkki oman paikkakuntasi normaalihintaisia lippuja ja voit myös siirtyä ostamaan muiden paikkakuntien lippuja.

Liput myy Lippu.fi

Ennakkolippujen ostorajoitus on 8 lippua/asiakas.  

Miten saan edun?

Lunastat edun ja ostat liput kätevästi OP-mobiilissa:

1. Jos sinulla ei vielä ole OP-mobiilia, lataa se sovelluskaupasta. Saat sovelluksen käyttöösi OP:n verkkopalvelutunnuksilla.
2. Valitse OP-mobiilissa alhaalta Muut, sen jälkeen Omistaja-asiakas
3. Valitse vielä Kumppaneidemme tarjoamat edut ja pääset ostamaan liput.

HUOM! Edun painikkeesta pääsy vain yhden kerran lippuostoksille!

OP-mobiilin Edut-osion kautta tarjottavat kumppaniedut ovat saatavissa 18 vuotta täyttäneille omistaja-asiakkaille.  

Katso myös muut omistaja-asiakkaan edut OP-mobiilista

Vastuullisuus valokeilassa Mestarit -kiertueella

Joutsenmerkki tutkii erilaisia mahdollisuuksia edistää tapahtumien ympäristövastuullisuutta syksyn Uudet Mestarit Areenalla -kiertueella. Joutsenmerkki kartoittaa parhaillaan ympäristökuorman vähentämisen kannalta keskeisiä asioita kiertueella. Kyseessä on ainutlaatuinen yhteistyö Suomessa, jonka tarkoitus on luoda yleisempää kriteeristöä vastuullisten tapahtumien järjestämiseksi.

 

YHTEISTYÖSSÄ OP ja Warner Music Live
Konsertin järjestäjä: Warner Music Live
Liput myy: Lippu.fi
Kuva: Warner Music Finland

 

OP ei toimi tapahtuman järjestäjänä, eikä vastaa lipunmyynnistä.
OP ei vastaa palveluntuottajan toiminnasta, sen tuottamien palveluiden sisällöstä tai saatavuudesta.
OP pidättää oikeuden edun ja/tai kampanjan sisällön, hinnan ja keston muutoksiin.