Omistaja-asiakkaan edut

Omistaja-asiakkaan edut päivittäisistä palveluista

Osuuspankin omistaja-asiakkaana saat monipuoliset päivittäispalvelut aina edullisemmin. Hyödyt sinulle kuuluvista eduista ja alennuksista automaattisesti. Vain omistaja-asiakkaana saat:

  1. Korkoa Käyttötilille
  2. Päivittäiset pankkipalvelut ilman kuukausimaksuja 31.12.2024 asti
  3. Tuoteturvalla suojaa korttiostoksille

 

Korkoa Käyttötilille

Omistaja-asiakkaana saat korkoa Käyttötilillesi 1.11.2023 alkaen. Korko on 0,25 %.

Etu koskee myös lapsen Käyttötiliä, Yhteistä taloustiliä ja Vuokravakuustiliä.

Korkoa saa osuuspankin omistaja-asiakas, jolla on vakioehtoinen Käyttötili ja omistaja-asiakkuus samassa osuuspankissa. Jos tilillä on useampi omistaja, täytyy kaikkien tilinomistajien olla saman osuuspankin omistaja-asiakkaita.

Muuten korko on 0,00 %.

Päivittäiset pankkipalvelut ilman kuukausimaksuja 31.12.2024 asti

Saat henkilöasiakkaan päivittäiset pankkipalvelut ilman kuukausimaksuja 1.10.2023-31.12.2024 siinä osuuspankissa, jossa olet omistaja-asiakas.

Etuun sisältyy:

  1. Käyttötili
  2. OP:n tunnus ja digipalvelut
  3. Yksi tai useampi kortti

Etu koskee sekä yksittäisiä tuotteita että päivittäispalvelupaketteja. Sen arvo riippuu käytössäsi olevista tuotteista ja palveluista. Esimerkiksi päivittäispalvelupaketin hinta omistaja-asiakkaille on alkaen 3,95 €/kk ja alle 30-vuotiaalle omistaja-asiakkaalle hinta on alkaen 0 €/kk. Käyttötili on jo nykyisin maksuton omistaja-asiakkaalle siinä osuuspankissa, jossa omistaja-asiakkuus on.

Huomioithan, että palvelumaksujen veloitus tapahtuu aina jälkikäteen. Se tarkoittaa, että lokakuun jälkeenkin sinulta voidaan vielä veloittaa palvelumaksuja aikaisemmilta kuukausilta.

Tuoteturvalla suojaa korttiostoksille

Osuuspankin omistaja-asiakkaana OP Gold-, OP Platinum- tai OP Duo -kortilla tekemäsi ostokset on suojattu Tuoteturvavakuutuksella vuoden ajan ostohetkestä. OP Classic -kortilla vakuutus on voimassa puoli vuotta ostohetkestä. Vakuutus on voimassa automaattisesti, kun maksat OP:n luottokortilla credit- tai debit-ominaisuudella.

Kaikki omistaja-asiakkaan edut ovat käytössäsi heti liittymishetkestä lähtien. Voit tarkastaa helposti, oletko jo omistaja-asiakas.