Asuntosijoittaja kuva

Private Banking -asiakkaan asuntosijoituspalvelut

Saat meiltä koko paketin; rahoituksen, oston, myynnin, vuokrauksen ja vakuutukset.

  • OP Kodin ammattitaitoiset kiinteistönvälittäjät hoitavat puolestasi niin asunnon, ostamisen, vuokraamisen kuin myymisenkin. Palvelua saat toimipisteistä ympäri Suomen.
  • Myös sijoitusasunnon hankinta kannattaa rahoittaa Osuuspankin asuntolainalla. Voit täyttää hakemuksen koska tahansa verkossa. Sovimme yhdessä sinulle sopivasta kuukausierästä ja takaisinmaksuajasta.
  • Tuleva vuokralaisesi saa Osuuspankin kautta vuokravakuustilin, jossa takuurahat säilyvät hyvässä tallessa.
  • Vuokralaisen tehtävä on ottaa asuntoon kotivakuutus. Voit turvata omaisuuttasi vakuuttamalla lisäksi sijoitusasunnon irtaimiston pyykinpesukoneesta mikroaaltouuniin.

Ota yhteyttä Private-yhteyshenkilöösi ja kysy lisää.

Jos suorat kiinteistösijoitukset arveluttavat

Voit sijoittaa asuntomarkkinoille myös OP-Vuokratuotto-rahaston kautta. Se on erikoissijoitusrahasto, joka sijoittaa varansa asuntoihin, toimitiloihin ja rakennushankkeisiin. Tutustu rahastoon tarkemmin täällä.

Kiinteistöomaisuuden siirto seuraaville sukupolville

Lainopilliset asiantuntijamme auttavat sinua suunnittelemaan kiinteistöomaisuuden siirron seuraaville sukupolville mahdollisimman verotehokkaasti.

Vuosittain OP Koti tekee yhteensä yli 15 000 asuntokauppaa.

  • Asuntolaina lasketaan mukaan OP-bonuksia kerryttävään asiointiin.
  • Kertyneillä bonuksilla maksetaan mm. lainan palvelumaksuja sekä muita pankkipalveluita, vakuutusmaksuja ja OP Kodin palkkioita.

Lue lisää eduista.