Asuntosijoittaja kuva

Asuntosijoittajan palvelut

Saat meiltä koko paketin; rahoituksen, oston, myynnin, vuokrauksen ja vakuutukset.

  • OP-Kiinteistökeskuksen ammattitaitoiset kiinteistönvälittäjät hoitavat puolestasi niin asunnon, ostamisen, vuokraamisen kuin myymisenkin. Palvelua saat toimipisteistä ympäri Suomen.
  • Myös sijoitusasunnon hankinta kannattaa rahoittaa Osuuspankin asuntolainalla. Voit täyttää hakemuksen koska tahansa verkossa. Sovimme yhdessä sinulle sopivasta kuukausierästä ja takaisinmaksuajasta.
  • Tuleva vuokralaisesi saa Osuuspankin kautta vuokravakuustilin, jossa takuurahat säilyvät hyvässä tallessa.
  • Vuokralaisen tehtävä on ottaa asuntoon kotivakuutus. Voit turvata omaisuuttasi vakuuttamalla lisäksi sijoitusasunnon irtaimiston pyykinpesukoneesta mikroaaltouuniin.

Ota yhteyttä Private-yhteyshenkilöösi ja kysy lisää.

Jos suorat kiinteistösijoitukset arveluttavat

Voit sijoittaa asuntomarkkinoille myös OP-Vuokratuotto-rahaston kautta. Se on erikoissijoitusrahasto, joka sijoittaa varansa asuntoihin, toimitiloihin ja rakennushankkeisiin. Tutustu rahastoon tarkemmin op.fi/rahastot.

Kiinteistöomaisuuden siirto seuraaville sukupolville

Lainopilliset asiantuntijamme auttavat sinua suunnittelemaan kiinteistöomaisuuden siirron seuraaville sukupolville mahdollisimman verotehokkaasti.

Vuosittain OP-Kiinteistökeskukset tekevät yhteensä yli 15 000 asuntokauppaa.

  • Asuntolaina lasketaan mukaan OP-bonuksia kerryttävään asiointiin.
  • Kertyneillä bonuksilla maksetaan mm. lainan palvelumaksuja sekä muita pankkipalveluita, vakuutusmaksuja ja OP-Kiinteistökeskuksen palkkioita.
  • Voit saada 250 euron alennuksen OP-Kiinteistökeskuksen normaalista hinnaston mukaisesta myyntivälityspalkkiosta (ei vähimmäispalkkiosta)

Lue lisää eduista osoitteesta op.fi/edut.