Vakuutusedut

Meillä maksat todellisesta turvasta etkä turhasta.

Saat kaikki tarpeelliset vakuutukset oman ja läheistesi hyvinvoinnin turvaamiseen sekä omaisuutesi vakuuttamiseen Pohjola Vakuutuksesta. Private-asiakkaana olet oikeutettu alennuksiin vakuutusmaksuista.

 

Mitä vakuutuksia sinulle ja läheisillesi?

Elämäsi vakuutus ottaa hyvinvointisi henkilökohtaisesti. Henkilövakuutus tuo turvaa jo ennen syntymää jopa 100-vuotiaaksi asti. Vakuutuksen avulla voit saada apua jo sairauksien ennaltaehkäisyyn. Ja jos jotain tapahtuu, pääset ammattilaisten hoitoon nopeasti ja saat apua myös arkeen. Onhan kaikilla perheenjäsenilläsi henkilövakuutus?

Muista tarkistaa myös matkavakuutukset ennen matkalle lähtöä.

Mitä omaisuuden turvaksi?

  • Kotivakuutus turvaa kotisi vuotovahinkojen, tulipalojen sekä murtojen ja varkauksien varalta.
  • Voit vakuuttaa sijoitusasunnon irtaimiston pyykinpesukoneesta mikroaaltouuniin.
  • Lakisääteinen liikennevakuutus korvaa henkilövahingot ja toisen ajoneuvolle aiheutetut vahingot. Oman ajoneuvosi voit turvata Autovakuutuksella, joita meillä on useita eri vaihtoehtoja.
  • Metsävakuutus turvaa arvo-omaisuuttasi esimerkiksi myrskyiltä ja tuholaisilta.
  • Turvaa vesille useista venevakuutusvaihtoehdoista.
  • Seuraeläinvakuutuksella saat parasta hoitoa lemmikillesi.

Vahinkoja ilmoitetaan Pohjola Vakuutukselle vuosittain noin 400 000 kpl ja 95 % niistä johtaa korvauksen maksamiseen. Korvauksia maksetaan vuosittain yli 600 miljoonalla eurolla.

Pohjola Vakuutuksen etuasiakkaana saat vakuutuksistasi alennusta ja etuja. Kun olet lisäksi osuuspankin omistaja-asiakas, hyödyt vieläkin suuremmasta alennusprosentista ja vakuutusmaksuihisi käytetään OP-bonuksia.