Yksilöllistä varainhoitoa sinun ja läheistesi parhaaksi

OP Private

Yksilöllistä varainhoitoa sinun ja läheistesi parhaaksi
1

Yksilöllinen varainhoitosuunnitelma

Saat meiltä yksilöllisen varainhoitosuunnitelman yli 100 000 euron omaisuudellesi. Asiantuntijamme pitävät huolen siitä, että sinun ja läheistesi talouteen ja hyvinvointiin liittyvät asiat ovat parhaassa mahdollisessa hoidossa.

2

Henkilökohtainen varainhoitaja aina lähelläsi

Henkilökohtainen varainhoitajasi huolehtii varallisuudestasi kokonaisvaltaisesti tai toimii asiantuntija-apunasi. Sähköiset palvelumme OP-mobiilissa ja Op.fi:ssä sekä Suomen kattavin Private Banking -verkostomme takaavat, että asioiden hoito on helppoa ja vaivatonta.

3

Omistaja-asiakkaan edut

Omistaja-asiakkaana saat rahanarvoisia etuja säästämiseen ja sijoittamiseen.

OP Private tarjoaa luotettavaa ja vastuullista varainhoitoa

OP Private tarjoaa sinulle maan kattavimman ja täysin kotimaisen Private Banking -palvelujen verkoston. Asiantuntijamme auttavat sinua kartuttamaan omaisuuttasi, jolla voit turvata niin oman kuin läheistesi elintason pitkälle tulevaisuuteen.

Valitsemme sijoitussalkkuusi parhaat vaihtoehdot OPn omia sekä tarkkaan valittujen kansainvälisten yhteistyökumppaniemme, kuten J.P. Morgan Asset Managementin ja Fidelity Internationalin, tuotteita. Sijoittamisemme on aktiivista ja näkemyksellistä - tuotamme jatkuvasti uutta tietoa päätöksenteon tueksi. Yrittäjähenkisyys ja eteenpäin katsova asenteemme ovat tehneet meistä useana vuonna palkitun Private Banking -palvelujen tarjoajan.

OP Private - Aina lähelläsi

Tärkeintä on ihminen varallisuuden takana

Henkilökohtainen varainhoitajasi huolehtii omaisuudestasi kokonaisvaltaisesti tai toimii asiantuntija-apunasi ja sijoituskonsulttinasi. Pidämme huolen siitä, että sinun ja läheistesi talouteen ja hyvinvointiin liittyvät asiat ovat parhaassa mahdollisessa hoidossa. Sinä voit osallistua varallisuutesi hoitoon juuri niin paljon kuin haluat.

Tarjoamme elämäntilanteesi ja tarpeesi huomioivat yksilölliset ja kokonaisvaltaiset palvelut vakaasti ja vastuullisesti. Käytössäsi ovat koko OP Ryhmän kokemus ja palvelut - niin varallisuudenhoito, pankki- ja vakuutusasiat kuin Pohjola Terveyden monipuoliset terveys- ja hyvinvointipalvelut.

OP Private -asiakkaana käytössäsi on laajennettu tuotevalikoima

  • Markkina-analyysit ja sijoituskatsaukset
  • Laki- ja veropalvelut
  • Maksukorttien kuningas - OP-Visa Platinum
  • Helppoa ja vaivatonta asioiden hoitoa ajasta ja paikasta riippumatta OP-mobiilissa
  • Laadukkaat asiakastilaisuudet ja erikoisedut
  • Omistaja-asiakkaana saat lisäksi käyttöösi kattavat omistaja-asiakkaan edut ja OP-bonukset

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä lähimpään Osuuspankkiin tai soita meille numeroon 0800 02441. Voit myös halutessasi jättää meille soittopyynnön.