Varainhoito OP Private -palvelussa

Henkilökohtainen varainhoitaja ja 100 % kotimainen Private Banking -verkosto
1

Yksilöllinen varainhoitosuunnitelma

Saat meiltä yksilöllisen varainhoidon suunnitelman yli 100 000 euron omaisuutesi hoitamiseen. Asiantuntijamme pitävät huolen siitä, että sinun ja läheistesi talouteen ja hyvinvointiin liittyvät asiat ovat parhaassa mahdollisessa hoidossa.

2

Henkilökohtainen varainhoitaja aina lähelläsi

Henkilökohtainen varainhoitajasi huolehtii varallisuudestasi kokonaisvaltaisesti tai toimii asiantuntija-apunasi. Sähköiset palvelumme OP-mobiilissa ja op.fi:ssä sekä Suomen kattavin Private Banking -verkostomme takaavat, että asioiden hoito on helppoa ja vaivatonta.

3

Varainhoidon edut omistaja-asiakkaille

Omistaja-asiakkaana saat rahanarvoisia etuja säästämiseen ja sijoittamiseen.

Luotettava ja vastuullinen varainhoito palkitusta OP:n Private Banking -verkostosta

OP Private tarjoaa sinulle maan kattavimman ja täysin kotimaisen Private Banking -palvelujen verkoston. Asiantuntijamme auttavat sinua kartuttamaan omaisuuttasi, jolla voit turvata niin oman kuin läheistesi elintason pitkälle tulevaisuuteen.

Valitsemme sijoitussalkkuusi parhaat vaihtoehdot OP:n omia sekä tarkkaan valittujen kansainvälisten yhteistyökumppaniemme, kuten J.P. Morgan Asset Managementin ja Fidelity Internationalin, tuotteita. Sijoittamisemme on aktiivista ja näkemyksellistä – tuotamme jatkuvasti uutta tietoa päätöksenteon tueksi.

Yrittäjähenkisyys ja eteenpäin katsova asenteemme ovat tehneet meistä useana vuonna palkitun Private Banking -palvelujen tarjoajan. Kansainvälinen Euromoney-lehti valitsi OP:n Suomen parhaaksi Private Banking -palveluiden tarjoajaksi vuosittaisessa palvelututkimuksessaan. Tutkimuksessa alan toimijat arvioivat toisiaan taloudellisten mittareiden perusteella sekä vertailemalla tuotteita ja palveluita. Lue lisää voittamastamme Euromoney-palkinnosta.

Meillä varainhoito on henkilökohtaista ja yksilöllistä

Henkilökohtainen varainhoitajasi huolehtii omaisuudestasi kokonaisvaltaisesti tai toimii asiantuntija-apunasi ja sijoituskonsulttinasi. Pidämme huolen siitä, että sinun ja läheistesi talouteen ja hyvinvointiin liittyvät asiat ovat parhaassa mahdollisessa hoidossa. Sinä voit osallistua varainhoitoosi juuri niin paljon kuin haluat.

Varainhoito on aina tarpeisiisi räätälöityä. Tarjoamme elämäntilanteesi ja tarpeesi huomioivat yksilölliset ja kokonaisvaltaiset palvelut vakaasti ja vastuullisesti. Käytössäsi ovat koko OP Ryhmän kokemus ja palvelut – niin varainhoito, pankki- ja vakuutusasiat kuin Pohjola Terveyden monipuoliset terveys- ja hyvinvointipalvelut.

Private Banking -asiakkaana käytössäsi on laajennettu tuotevalikoima

  • Markkina-analyysit ja sijoituskatsaukset Private Banking -verkostostamme
  • Laki- ja veropalvelut
  • Maksukorttien kuningas – OP-Visa Platinum
  • Helppoa ja vaivatonta asioiden hoitoa ajasta ja paikasta riippumatta OP-mobiilissa
  • Laadukkaat asiakastilaisuudet ja erikoisedut
  • Omistaja-asiakkaana saat lisäksi käyttöösi kattavat omistaja-asiakkaan edut ja OP-bonukset

Asiakkaidemme kokemuksia Private Banking- ja varainhoidon palvelusta

”Erinomainen palvelu ja asiantuntemus. Varainhoitaja asiantunteva, ystävällinen ja asiakasta kuunteleva.”  

”Ystävällistä ja asiantuntevaa palvelua. Saimme paljon hyviä neuvoja ja vinkkejä.”

”Kaikki toimi suunnitelmallisesti ja asiantuntijamaisesti ja asiat hoidettiin maaliin.”

Ota yhteyttä varainhoidon asioissa

Varainhoitoon liittyvissä asioissa ota yhteyttä lähimpään Osuuspankkiin tai soita meille maksuttomaan numeroon 0800 02441.