OP-Mastercard luottokortti

OP-Mastercard

OP-Mastercard uudistui ja on nyt OP Duo. Jatkossa kortissasi on entistä parempia etuja.

-

OP-Mastercard uudistui – nyt kortin nimi on OP Duo

OP-Mastercard uudistui 1.12.2021, ja nykyisin kortista käytetään nimeä OP Duo. OP Duo -kortti sisältää entistä parempia etuja maksamiseen ja erityisesti verkko-ostamiseen.

Edut koskevat myös nykyisiä OP-Mastercard -asiakkaita, sillä OP Duon uudet edut ovat automaattisesti myös nykyisissä OP-Mastercard -korteissa. Jos sinulla ei ole OP-Mastercardia, voit hakea uutta OP Duo -korttia verkossa.

Tutustu ja hae OP Duo -korttia

OP-Mastercardista OP Duoksi – mikä on muuttunut?

Kortin nimi on vaihtunut OP-Mastercardista OP Duoksi op.fi-palveluun, OP-mobiiliin ja luottokorttilaskullesi.

Myös kortin ulkoasu on muuttunut. Saat kortin uudella ulkoasulla vuosiuusinnan yhteydessä, eli kun nykyinen korttisi vanhenee. Voit käyttää nykyistä OP-Mastercardiasi täysin normaalisti vuosiuusintaan asti. Kortin voimassaoloajan näet kortin etupuolelta muodossa kk/vv.

Mitä etuja OP-Mastercardiin kuuluu jatkossa?

Vaikka OP-Mastercard-kortin nimi on muuttunut OP Duoksi, uudet edut koskevat myös asiakkaita, joilla on vielä käytössään vanha, valkoinen OP-Mastercard-kortti.

Uusi etu: Hintatakuu

Hintatakuun ansiosta tarpeellista hankintaa ei tarvitse lykätä paremman tarjouksen toivossa. Jos löydät OP Duolla maksamasi tuotteen muualta edullisemmin 30 päivän sisällä, palautamme sinulle hinnanerotuksen. Erotuksen tulee olla vähintään 50 euroa ja jos ostamasi tuote on ostettu verkkokaupasta, liikkeellä pitää olla myös kivijalkakauppa Suomessa.

Uusi etu: Identiteettiturva

Saat meiltä henkilökohtaista apua identiteettivarkauden tai huijauksien estämiseen, tai identiteettivarkauden selvittämiseen. Autamme sinua esimerkiksi, jos henkilötietojasi käytetään väärin tai jos olet vahingossa antanut henkilötietojasi epäilyttävälle soittajalle.

Omistaja-asiakkaiden Tuoteturva-vakuutus pidentyy vuoden mittaiseksi

Tuoteturva-vakuutus pidentyy nykyisestä 180 vuorokaudesta 365 vuorokauteen. Et siis tarvitse erillistä kallista vakuutusta esimerkiksi uudelle puhelimellesi. Saat meiltä rahasi takaisin, jos OP Duolla ostamasi tuote rikkoutuu tai varastetaan vuoden sisällä ostohetkestä. Omavastuu on vain 75 euroa, eli perinteistä kotivakuutuksen omavastuuta pienempi.

Kortissa on kuluttajansuojalain mukainen ostoturva

Kuluttajansuojalain mukainen ostoturva auttaa ongelmatilanteissa. Voit hakea rahojasi takaisin luottokorttiyhtiöltä esimerkiksi silloin, jos luotolla ostamasi tuote tai palvelu on virheellinen, katoaa kuljetuksen aikana tai yritys menee konkurssiin ennen kuin ehdit saada tuotteen. 

Minulla on OP-Mastercard, tarvitseeko minun tehdä jotain?

Ei, sinun ei tarvitse tehdä mitään. Voit jatkaa korttisi käyttöä tavalliseen tapaan ja hyödyntää uusia etuja.

Miten saan uudet edut käyttööni?

Jos sinulla on OP-Mastercard, saat uudet OP Duo -kortin edut automaattisesti käyttöön nykyiseen korttiisi. Edut ovat voimassa 1.12.2021 alkaen.

Vaihtuuko korttini?

Nykyistä OP-Mastercard-korttiasi ei vaihdeta uudistumisen yhteydessä. Saat OP Duo -kortin uudella ulkoasulla, kun nykyisen korttisi voimassaoloaika päättyy.

Huomaathan, että vaikka käytössäsi säilyy vuosiuusintaan saakka valkoinen OP-Mastercard-kortti, kortin nimi on muuttunut OP Duoksi op.fi-palveluun, OP-mobiiliin ja luottokorttilaskullesi.

Kortin hinta pysyy samana

Kortin hinta on 2,00 euroa kuukaudessa, jos sinulla on jokin OP:n Visa-kortti osana omistaja-asiakkaan päivittäispalveluita. Muille OP:n asiakkaille hinta on 4,00 euroa kuukaudessa.

Tutustu OP Duoon

Kortin myöntää OP Vähittäisasiakkaat Oyj. Hintatakuun myöntää vakuutusyhtiö Inter Partner Assistance SA / AXA. Identiteettiturvan myöntää Tenerity AB. Tuoteturvan myöntää Pohjola Vakuutus Oy.

  • Kortin hinta on 2,00 euroa kuukaudessa, jos sinulla on jokin OP:n Visa-kortti osana omistaja-asiakkaan päivittäispalveluita. Muille OP:n asiakkaille hinta on 4,00 euroa kuukaudessa.
  • Omistaja-asiakkailla pankin palvelumaksut veloitetaan ensisijaisesti OP-bonuksista.
  • Korko 3 kuukauden euribor + 8,95 %, kun luotolla on korollista velkaa.
  • Tilinhoitomaksu on 3,50 euroa kuukaudessa, kun luotolla on korollista velkaa.
  • Paperilaskulisä on 3 euroa/lasku, jos valittuna on ilmaisen e-laskun sijaan paperilasku.

Todellisen vuosikoron laskelmat:

Todellinen vuosikorko laskettuna 2 000 euron käytössä olevalle luotolle on 14,55 % (6/21), jos käytössä on päivittäispalvelupaketti. Laskelma on tehty olettaen, että kortin kuukausimaksu on 2,00 euroa, tilinhoitomaksu on 3,50 euroa kuukaudessa, käytössä on maksuton e-lasku ja luoton korko sekä maksut ja palkkiot pysyvät samana koko luottoajan ja luotto maksetaan takaisin 12 saman suuruisena eränä kuukauden välein. Arvioitu luoton kokonaiskustannus on 2 144,98 euroa.

Todellinen vuosikorko laskettuna 2 000 euron käytössä olevalle luotolle on 16,34 % (6/21), jos käytössä ei ole päivittäispalvelupakettia. Laskelma on tehty olettaen, että kortin kuukausimaksu on 4,00 euroa, tilinhoitomaksu on 3,50 euroa kuukaudessa, käytössä on maksuton e-lasku ja luoton korko sekä maksut ja palkkiot pysyvät samana koko luottoajan ja luotto maksetaan takaisin 12 saman suuruisena eränä kuukauden välein. Arvioitu luoton kokonaiskustannus on 2 168,80 euroa.  

 

 

Kortin myöntää OP Vähittäisasiakkaat Oyj.