OP-Visa Gold

Uudistunut Gold mutkatonta elämää varten. Luotettavan pankki- ja luottokortin lisäksi saat entistä parempia vakuutuksia arkeen ja elämyksiin.

Kattava matkavakuutus sinulle ja perheellesi

OP-Visa Goldin matkavakuutus vakuuttaa sinut ja perheesi matkoille. Matkavakuutus riittää hyvin vakuutukseksi reissuun, niin kerran vuodessa kuin paljon matkustavallekin.

Vakuutus tapahtumalipuille ilman omavastuuta

Lipputurva korvaa teatteri-, konsertti- tai tapahtumaliput, jos et pääsekään osallistumaan tapahtumaan sairastumisen tai muun vakavan syyn vuoksi.

Kaksi maksutonta käyntiä lentokenttäloungeen vuodessa

Nyt voit unohtaa lentokenttien ruuhkaiset ja täpötäydet lähtöaulat – loungessa saat omaa rauhaa ja yksityisyyttä. OP Gold avaa pääsyn lentokenttien lounge-tiloihin yli 600 lentokentällä 120 maassa ympäri maailman.

Tuoteturva vakuuttaa ostoksesi 365 päivää

Omistaja-asiakkaan OP Gold -korttiin kuuluva Tuoteturva vakuuttaa ostokset hajoamisen tai varkauden varalta. Et siis tarvitse erillistä vakuutusta esimerkiksi uudelle puhelimellesi. Vakuutus on voimassa 365 päivää.

OP Goldissa on myös

KAMPANJA

Asuntolaina-asiakkaille OP-Visa Gold 6 kk ilman kuukausimaksua

Saat kätevillä lisäpalveluilla varustetun OP-Visa Gold -kortin kuudeksi kuukaudeksi ilman kuukausimaksua, jos sinulla on OP:n asuntolaina ja olet uusi OP-Visa Gold -asiakas. Saat edun, kun haet korttia verkossa. Tarjous on voimassa 31.12.2021 asti.

Matkavakuutus turvaa sinut, perheesi ja matkatavarat

 • Korvaa matkan peruuntumiskuluja, myös karanteenin estäessä matkan.
 • Korvaa matkatavaroiden katoamiskuluja.
 • Korvaa tapaturman tai sairauden hoitokuluja ulkomailla, myös laajasti erilaisten urheilulajien ja aktiviteettien osalta.
 • Vakuutus on voimassa, kun riittävä osa matkasta on maksettu Goldin credit-ominaisuudella.

1. Sairauksien ja tapaturmien osalta vakuutus korvaa kuluja:

 • matkasairauden tai matkatapaturman aiheuttamia hoitokuluja ulkomaan matkan aikana. Enimmäiskorvaus on 20 miljoonaa euroa, toteutuneiden kustannusten mukaisesti. Saat riittävän turvan, oli kyseessä sitten lääkitystä vaativa kuume, vatsavaiva tai onnettomuudesta johtuva leikkausoperaatio.
 • hoitokuluja onnettomuustilanteessa myös erilaisten aktiviteettien ja urheilulajien osalta. Vakuutuksen kattamia urheilulajeja ovat esimerkiksi leijalautailu, kalastus, maantiepyöräily, vesihiihto, laskettelu, golf ja sukellus. Listan kaikista lajeista ja tarkemmat tiedot löydät vakuutuksen ehdoista.
 • matkasairaudesta tai matkatapaturmasta johtuvan kotiinkuljetuksen kotimaassa ja ulkomailla, tarvittaessa vaikka helikopterilla tai lentokoneella.

2. Matkan peruuntumisen osalta vakuutus korvaa kuluja:

 • mikäli kortinhaltija tai kortinhaltijan lähiomainen sairastuu ennen matkaa.
 • jos vakuutetut asetetaan tartuntatautilain mukaiseen karanteeniin ennen matkan alkua.

3. Matkalla mukana olevien tavaroiden osalta vakuutus korvaa kuluja:

 • mikäli matkatavat katoavat, vahingoittuvat tahattomasti, tai ne varastetaan.
 • jos hotellin turvalokeroon kohdistuu varkaus.

4. Myöhästymiskorvausten osalta vakuutus korvaa kuluja:

 • jos joudut odottamaan matkatavaroitasi esimerkiksi lennon myöhästymisen takia.
 • jos lentosi tai jatkolentosi myöhästyy, tai jos myöhästyt itse lennolta.

Lisäksi vakuutus korvaa ulkomailla:

 • mikäli sinulta varastetaan rahaa, esimerkiksi pankkiautomaatilla rahannoston yhteydessä.
 • oikeudenkäynti- ja vastuuvahinkokuluja muille aiheutettuihin vahinkoihin.

OP-Visa Goldin matkavakuutus on voimassa, kun riittävä osa matkasta on maksettu kortin credit-ominaisuudella. 

Matkavakuutus kattaa Suomessa asuvan alle 91-vuotiaan henkilön enintään 45 vuorokautta kestävät vapaa-ajan koti- ja ulkomaan matkat. Jos matka kestää pidempään kuin 45 vuorokautta alkuperäisen suunnitelman mukaan, matkavakuutus ei ole voimassa. Matkan tulee alkaa Suomesta ja päättyä Suomeen.  

Matkavaraukset kannattaa aina maksaa kortin credit-ominaisuudella, jotta kortin matkavakuutus on voimassa ja saat luottoyhtiön ostoturvan esimerkiksi matkatoimiston konkurssin varalle.  

1. Ulkomaan matkat

Matkavakuutus on voimassa ulkomaan matkoilla, kun 50 % matkan kustannuksista eli kuljetus ja majoitus on maksettu OP-Visa Gold -kortin credit-ominaisuudella.

 • Esimerkiksi, jos lennot maksavat 500 € ja hotelli 300 €, näistä kustannuksista 400 € pitää olla maksettu Goldin credit-ominaisuudella.

Jos asut Suomessa ja sinulla on oma loma-asunto ulkomailla, jonne lähdet lomalle, riittää että lennot on maksettu Goldin credit-ominaisuudella.

2. Kotimaan matkat

Kotimaan matkoilla vakuutus on voimassa, kun Goldin credit-ominaisuudella on maksettu joko:

 • etukäteen varattu majoitus (vähintään 2 yötä), tai
 • etukäteen varattu kuljetus, joka on esimerkiksi lento-, bussi- tai junamatka, tai vuokra-auto (etäisyys kodista, kesäasunnosta tai työpaikasta vähintään 50 km).

Esimerkiksi, jos asut Helsingissä ja lähdet lomalle vuokramökkiin Lappiin, on vakuutus voimassa, kun maksat esimerkiksi vuokra-auton vuokran tai mökin vuokran Goldin credit-ominaisuudella.

Kyllä. Vakuutus kattaa kortinhaltijan kanssa samassa taloudessa asuvan puolison tai avopuolison sekä alle 25-vuotiaat matkalla mukana matkustavat lapset, kun matkan kuluista riittävä osa on maksettu Goldin credit-ominaisuudella.

Soita Matkahätäpalveluun +358 9 4245 6233. Saat apua ja ohjeita vuorokauden ympäri.

Tee korvaushakemus vakuutuksen myöntäjälle vakuutusyhtiö AXA:lle.

Tämä ei ole täydellinen tuotekuvaus eikä korvaa vakuutusehtoja, joista käy ilmi mm. vakuutusosioiden tarkat määritelmät. Saat lisätietoja vakuutuksen sisällöstä ja kattavuudesta vakuutusehdoista.

Matkavakuutustodistuksen löydät täältä: Matkavakuutustodistus

Korttimatkavakuutuksen vakuutuksenottajana on OP Vähittäisasiakkaat Oyj.

Matkavakuutuksen myöntää vakuutusyhtiö Inter Partner Assistance SA / AXA.

Lipputurva vakuuttaa tapahtumaliput ilman omavastuuta

 • Korvaa teatteri-, konsertti- ja tapahtumaliput, jos sairastut tai et muusta vakavasta syystä pääse osallistumaan tapahtumaan.
 • Vakuutus on voimassa automaattisesti, kun ostat liput Goldin credit-ominaisuudella.
 • Lipputurva vakuuttaa myös perheenjäsenille tai kavereille ostamasi liput.
Goldin Lipputurvan ansiosta sinun ei tarvitse ostaa tapahtumalipuille erillistä peruutusturvaa sairastumisen varalle. Goldin Lipputurvassa ei ole omavastuuta ja enimmäiskorvaus lipuista on 1 000 euroa. Siksi koko seurueen liput on järkevää maksaa Goldin credit-ominaisuudella.

Joskus sairastuminen yllättää juuri silloin, kun kiva tapahtuma on nurkan takana. Lipputurva korvaa esimerkiksi jalkapallo-otteluun ostamasi liput, jos sairastut etkä pääsekään katsomaan ottelua, ja sinulla on lääkärintodistus ennen tapahtuman alkua.

Voit hakea korvausta Lipputurvasta, jos et voi käyttää tapahtumalippuja seuraavista syistä:

 • sairastut tai loukkaannut vakavasti, ja sinulla on lääkärintodistus.
 • kulkuneuvosi varastetaan tai joudut sillä onnettomuuteen 48 tunnin sisällä ennen tapahtumaa.
 • kotiisi murtaudutaan tai se kärsii tulva- tai palovaurioista, jotka edellyttävät sinua pysymään kotona.
 • muutat uuden työpaikan vuoksi yli 100 km päähän tapahtumapaikasta.
 • sinä tai lähisukulaisesi kuolee.

Lipputurva korvaa myös ulkomailla järjestettävien tapahtumien liput.

 • Lipputurva on voimassa, kun ostat liput OP-Visa Gold -kortin credit-ominaisuudella. Lipputurva kattaa liput, jotka ostat Goldilla aikaisintaan 365 päivää ennen tapahtumaa.
 • Lipputurva korvaa esteen sattuessa sinun ja mahdollisten muiden henkilöiden liput (enintään 4 aikuista ja 2 lasta), jotka on maksettu Goldilla.
 • Lipputurva ei ole voimassa, jos järjestäjät peruvat tapahtuman.
 • Lipputurva ei kata kausikortteja.

Jos sairastuminen tai muu vakava syy estää sinua tai henkilöä, jonka lipun olet ostanut Goldilla, osallistumasta tapahtumaan, voit hakea korvausta käyttämättä jäävästä lipusta. Korvauksen hakeminen onnistuu verkossa.

Korvauksen hakemiseen tarvitset lääkärintodistuksen, jossa vahvistetaan, että sairaus tai ruumiinvamma oli vakava ja esti tapahtumaan osallistumisen, tai todistuksen varkaudesta, rikkoutumisesta tai onnettomuudesta.

Lipputurvan myöntää Inter Partner Assistance SA / AXA.

Loungessa aloitat matkasi mukavammin

 • Loungessa voit aloittaa matkan ripauksella luksusta tai rentoutua ennen jatkolentoa.
 • Saat kaksi maksutonta pääsyä lentokenttäloungeen vuosittain.
 • Voit ottaa loungeen mukaan myös matkakumppanin.

Nyt voit unohtaa lentokenttien ruuhkaiset ja täpötäydet lähtöaulat – loungessa saat omaa rauhaa ja yksityisyyttä. LoungeKeyTM avaa pääsyn lentokenttien lounge-tiloihin yli 600 lentokentällä 120 maassa ympäri maailman.

Aloita lomasi ripauksella luksusta, vaikka Helsinki-Vantaa Aspire Loungen palvelujen ja tarjoilujen parissa, tai rentoudu ennen jatkolentoa Bangkokin Miracle Loungessa.

LoungeKey -jäsenyys sekä kaksi maksutonta lounge-käyntiä vuosittain (1.1.-31.12.) sisältyvät OP-Visa Gold -korttiisi. Voit käyttää maksuttomat käynnit itse tai viedä myös yhden matkakumppanisi maksutta mukanasi loungeen ensimmäisellä käyntikerralla.

Maksuttomien vierailujen jälkeen voit yhä hyödyntää LoungeKey-jäsenyyttäsi. Maksuttomien käyntien jälkeen lisäkäynneistä veloitetaan 28 €/henkilö. Voit ottaa yhden tai useampia vieraita kanssasi loungeen, ja mahdolliset maksut veloitetaan OP-Visa Gold -korttisi credit-ominaisuudelta.

Kaksi maksutonta käyntiä tulee käyttää ensimmäiseksi. Myös maksuttomien käyntien osalta tehdään kortille katevaraus (28 €/hlö), jolla varmistetaan kortin voimassaolo. Katevarausta ei kuitenkaan veloiteta ja se poistuu viimeistään 14 vrk kuluessa.

Lounget ovat aina käytössäsi riippumatta siitä, millä lentoyhtiöllä tai missä lentoluokassa matkustat.

Loungessa on aina tarjolla virvokkeita, kuumia ja kylmiä juomia sekä pientä purtavaa ja kellonajasta riippuen joko aamiaista, lounasta tai päivällistä. Lisäksi voit mm. käyttää Wi-Fiä, lukea sanoma- ja aikakausilehtiä tai työskennellä viihtyisissä ja rauhallisissa tiloissa.

Useissa loungeissa on myös mahdollisuus peseytyä ja levätä. Tarkemmat lounge-kohtaiset tiedot ja palvelut löydät helpoiten LoungeKey-sovelluksesta.

Pääset loungeihin näyttämällä OP-Visa Gold -korttiasi, pidä siis korttisi aina mukanasi!

Vaihtoehtoisesti voit myös käyttää LoungeKey-sovellusta digitaalisena jäsenkorttina.

Rekisteröidy ja luo käyttäjätili ennen ensimmäistä lounge-vierailuasi

Ennen ensimmäistä lounge-vierailuasi, aktivoi jäsenyytesi luomalla käyttäjätili ja rekisteröimällä korttitietosi verkossa tai LoungeKey-sovelluksen kautta. Jos olet rekisteröitynyt jo aiemmin, rekisteröintisi on yhä voimassa.

 • Rekisteröityminen nettisivulla: mene osoitteeseen www.loungekey.com/opvisagold, valitse ”Create your account”, luo käyttäjätili ja rekisteröi korttitietosi.
 • Rekisteröityminen LoungeKey-sovelluksella: Lataa LoungeKey-mobiilisovellus puhelimesi sovelluskaupasta. LoungeKey- sovelluksessa valitse ”Don’t have an account?”, luo käyttäjätili ja rekisteröi korttitietosi.
 • Löydät LoungeKey-sovelluksesta jatkossa helposti myös palveluun kuuluvat lounget ja voit jälkikäteen tarkastella lounge-käyntejäsi.

Rekisteröitymisen yhteydessä LoungeKey varmistaa korttisi voimassaolon.

Rekisteröidy LoungeKeyn käyttäjäksi osoitteessa www.loungekey.com/opvisagold

Lisätietoja ja ehdot löydät osoitteesta www.loungekey.com/opvisagold

LoungeKey-palvelun tarjoaa Visa.

Omistaja-asiakkaan korttiin kuuluva Tuoteturva vakuuttaa ostokset

 • Omistaja-asiakkaana saat meiltä rahasi takaisin, jos kortilla ostamasi tuote rikkoutuu tai varastetaan vuoden aikana.
 • Et tarvitse erillistä vakuutusta esimerkiksi uudelle puhelimellesi.
 • Omavastuu on vain 75 euroa, eli perinteistä kotivakuutuksen omavastuuta pienempi.

Aina välillä sattuu ja tapahtuu, puhelin lipsahtaa kädestä, kahvit kaatuvat läppärille tai upouudet silmälasit särkyvät.

Tuoteturva korvaa Goldilla tehdyt ostokset hajoamisen tai rikkoutumisen varalta. Et siis tarvitse erillistä vakuutusta esimerkiksi uudelle puhelimellesi.

Vakuutus kattaa OP-Visa Goldin credit- ja debit-korttiostokset eli ostoksesi on vakuutettu aina, kun maksat OP-Visa Goldilla.

Vakuutus suojaa ostokset 365 päivän eli vuoden ajan siitä hetkestä, kun kortin omistaja on saanut tuotteen.

Tuoteturva vakuuttaa ostokset maksoit sitten verkossa, kivijalassa tai vaikka Apple Payllä.

Onko vakuutuksessa omavastuuta tai enimmäissummaa korvauksen määrälle?

Vahingon sattuessa on vakuutuksen omavastuu 75 euroa. Yksittäisestä esineestä korvataan enintään 2 000 euroa.

Kun vahinko sattuu, voit tehdä vahinkoilmoituksen OP-mobiilissa tai op.fi-palvelussa.

Vuokra-autovakuutus korvaa omavastuun vahingon sattuessa

 • Vahingon sattuessa vuokra-autovakuutus korvaa kustannuksia 2 000 euroon asti kotimaassa ja ulkomailla.
 • Et siis tarvitse autovuokraamoiden kalliita lisävakuutuksia tai omavastuiden pienennysmaksuja.
 • Vakuutus on voimassa myös, jos autoa ajaa kortinhaltijan puoliso tai alle 25-vuotiaat lapset.

Jos esimerkiksi toinen auto naarmuttaa parkkipaikalla, joku kolaroi vuokra-autoasi tai kivi hajottaa tuulilasin, vuokra-autovakuutuksen avulla saat korvauksen 2 000 euroon asti vahinkojen kustannuksista, joista autovuokraamo sinua veloittaa. Et siis tarvitse autovuokraamoiden kalliita lisävakuutuksia tai omavastuiden pienennysmaksuja.

Kortinhaltijan lisäksi vuokra-autoa voi kuljettaa myös puoliso, avopuoliso tai alle 25-vuotiaat lapset, kun kortinhaltija on nimetty ensimmäiseksi kuljettajaksi.

Vuokra-autovakuutus vakuuttaa henkilöautot, farmariautot ja pakettiautot, joissa voi kuljettaa enintään yhdeksää ihmistä ja joita voi käyttää yleisillä teillä ja joiden vähittäismyyntihinta on alle 60 000 euroa. Vakuutusturva on voimassa enintään 30 päivää.

Vuokra-autovakuutus on voimassa, kun muiden matkakustannusten lisäksi vuokra-auton vuokra on maksettu OP-Visa Goldin credit-ominaisuudella. Matkasta pitää olla maksettu ulkomailla 50 % kokonaiskustannuksista ja kotimaassa, joko etukäteen varattu väh. 2 yön majoitus tai kuljetus.

Gold-kortinhaltija tulee olla nimetty ensimmäiseksi kuljettajaksi vuokrasopimuksessa. Hänen tulee olla myös vähintään 21-vuotias ja alle 80-vuotias ja hänellä täytyy olla voimassa oleva ajokortti.

Soita Matkahätäpalveluun +358 9 4245 6233. Saat apua ja ohjeita vuorokauden ympäri.  

Tee korvaushakemus vakuutuksen myöntäjälle vakuutusyhtiö AXA:lle.

Saat lisätietoja vakuutuksen sisällöstä ja kattavuudesta vakuutusehdoista.

Korttimatkavakuutuksen vakuutuksenottajana on OP Vähittäisasiakkaat Oyj.

Matkavakuutuksen myöntää vakuutusyhtiö Inter Partner Assistance SA / AXA.

Hätäkäteinen on turvanasi matkan aikana

 • Hätäkäteinen on Gold-korttiin liitetty palvelu, josta saat käteistä läheiseen pankkiin tai valuutanvaihtopisteeseen, jos korttisi vahingoittuu, katoaa tai varastetaan matkalla.
 • Palvelu toimii kaikkialla maailmassa ja on auki vuorokauden ympäri.

Saat hätäkäteistä matkasi turvaamiseksi Visa Global Customer Assistancesta missä päin maailmaa tahansa. Palvelu on auki vuorokauden ympäri.

Hätätilanteessa käteisen toimitus onnistuu majoituksen lähelle pankkiin tai valuutanvaihtopisteeseen. Hätäkäteistä voi nostaa kortin käytettävissä olevan luottorajan puitteissa ja nostettu summa veloitetaan luottokortiltasi.

Soita tällaisessa tilanteessa OP-Visa Gold 24 h/vrk korttiasiakaspalveluun puhelin 0100 0510, valinta 1. Autamme sinua saamaan hätäkäteistä majoituksesi lähelle. Muista myös sulkea kadonnut tai varastettu kortti, jottei sitä käytetä väärin.

Varaudu tuleviin matkoihin kahdella kortilla

Matkalla kannattaa aina olla mukana kaksi korttia. Silloin kortin kadotessa tai vahingoittuessa hätäapu löytyy omasta takaa. Kortteja kannattaa säilyttää huolellisesti esimerkiksi erillisissä lompakoissa tai toista korttia hotellihuoneen tallelokerossa. Näin niiden katoaminen tai varastaminen samanaikaisesti on vaikeampaa.

Ostoturva luottoyhtiöltä antaa lisäturvaa

 • Ostoturva on kuluttajansuojalain mukainen turva credit- eli luotto-ominaisuudella tekemillesi ostoksille.
 • Voit hakea ongelmatilanteissa rahojasi takaisin luottokorttiyhtiöltä.

Voit hakea rahojasi takaisin luottokorttiyhtiöltä, jos: 

 • ostamasi tuote katoaa kuljetuksen aikana 
 • sinulle ei toimiteta ostosta 
 • tuotteessa on virhe, jota myyjäyritys ei suostu korvaamaan tai  
 • myyjäyritys on mennyt konkurssiin.  

Esimerkiksi tilanteessa, jossa matkanjärjestäjä peruuttaa matkasi eikä korvaa sitä tai lentoyhtiö menee konkurssiin ennen matkasi alkua voit hakea rahojasi takaisin.

Ostoturva on voimassa aina kun teet ostoksia korttisi credit- eli luotto-ominaisuudella. Voit tehdä ostoksen verkossa, kivijalassa tai vaikka Apple Payllä kotimaassa tai ulkomailla.

Luotto-ominaisuuden käyttö antaa siis ostoksillesi paremman turvan kuin muut maksutavat.

Onko Ostoturvassa omavastuuta tai enimmäissummaa korvauksen määrälle?

Ostoturvassa ei ole omavastuuta tai korvauksen enimmäissummaa.

Jos eteesi tulee tilanne, jossa myyjäyritys syyllistyy sopimusrikkomukseen tee reklamaatio eli oikaisupyyntö ohjeiden mukaan luottokorttiyhtiölle.  

Lue ohjeet reklamaation tekemiseen

Ostoturva antaa lisäturvaa erilaisiin sopimusrikkomustilanteisiin myyjäyrityksen kanssa esimerkiksi silloin, kun verkkokaupasta ostamasi tuote katoaa matkalla.

Tuoteturva on vakuutus, joka vakuuttaa korttiostosi, esimerkiksi tuotteen hajoamisen sen jälkeen, kun olet saanut tuotteen.

Goldin asiakaspalvelu ja kortin käyttö

 • OP-Visa Goldin oma asiakaspalvelu auttaa korttiasioissa vuorokauden ympäri.
 • Voit helposti tarkistaa OP-Visa Gold -kortin edut digitaalisesta infokortista, missä oletkin.

OP-Visa Gold -kortin oma puhelinpalvelu 0100 0510 palvelee korttiasioissa vuorokauden ympäri ja muihin palveluihin liittyvissä asioissa aukioloaikojen mukaan.  

Puhelinpalvelun valikossa on 5 vaihtoehtoa: 

 • valinta 1: Korttiasiakaspalvelu 24 h/vrk
 • valinta 2: Korttien sulkupalvelu 24 h/vrk
 • valinta 3: Matkavakuutus, Vuokra-autovakuutus ja Lipputurva ma-pe klo 9-17  
  • valinta 1: Matkahätäpalvelu
  • valinta 2: Korvausasiat (ja neuvonta)
 • valinta 4: Tuoteturvavakuutus ma-pe klo 8-17
  • valinta 1: Korvausasiat
  • valinta 2: Tuoteturvan neuvonta
 • valinta 5: LoungeKey 24 h/vrk

Tee ilmoitus kadonneesta kortista tai kortin väärinkäyttöepäilystä meille välittömästi soittamalla sulkupalveluun.

Matkavakuutuksen matkahätäpalvelun suora puhelinnumero auttaa 24 h/vrk, jos joudut reissussa pulaan +358 9 4245 6233.

 • Voit valita veloitetaanko ostoksesi debit-puolelta eli suoraan pankkitililtäsi vai credit-puolelta, jolloin voit hyödyntää kortin maksuaikaa tai käyttää kortin luottoa.
 • Käytössäsi on keskimäärin 35 päivää korotonta maksuaikaa.
 • Voit valita haluamasi eräpäivän neljästä eri vaihtoehdosta: 7., 15., 23., tai kuukauden viimeinen päivä.
 • Voit nostaa käteistä K-ruokakauppojen ja Tokmanni-myymälöiden kassoilta.
 • Lähimaksuominaisuudella maksat nopeasti pienet, enintään 50 euron ostokset ilman tunnusluvun näpyttelyä.
 • Seuraat korttisi tapahtumia kätevästi OP-mobiilista, Pivosta sekä op.fi-palvelusta.

Voit hakea OP-Visa-korttia, kun

 • olet vähintään 18-vuotias
 • olet OP:n pääasiallinen asiakas
 • sinulla on säännölliset palkka- tai eläketulot
 • sinulla on riittävä maksukyky ja raha-asiat moitteettomasti hoidettuna
 • asut pysyvästi Suomessa.

Voit ladata infokortin puhelimeesi osoitteessa op.fi/gold-infokortti tai QR-koodin avulla.

OP-VISA GOLDIN PERUSOMINAISUUDET
Debit- ja credit-ominaisuudet, maksa pankkitililtä tai hyödynnä luotto-ominaisuuden kulutonta maksuaikaa.
Luottoraja 2 000-20 000 euroa.
Yhdistä korttiin K-Plussa-ominaisuus.

 

OP-Visa Goldin hinnoittelu

Kortti ja päivittäispalvelut yhteensä Hinta
Omistaja-asiakkaat 8 €/kk
Muut asiakkaat 12,75 €/kk
Asuntolaina-asiakkaan kampanjahinta 6 kk ajan, kun haet korttia 31.12.2021 mennessä* 0 €/kk

Päivittäispalvelut sisältävät maksukortin, korttiin liitetyt lisäpalvelut, tilin ja OP-verkkopalvelun. Gold-kortin hinta ilman päivittäispalveluita löytyy palveluhinnastostamme. Omistaja-asiakkaan palvelumaksut veloitetaan ensisijaisesti OP bonuksista.

*Kampanja-ajan päättymisen jälkeen maksat Gold-kortista normaalin hinnaston mukaisen kuukausimaksun. Maksuttoman jakson päättymisestä ei tule sinulle erillistä ilmoitusta. Voit halutessasi lopettaa OP-Visa Gold -kortin OP-mobiilissa tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun.

Lue lisää päivittäispalvelupaketeista
 
Tutustu palveluhinnastoomme

Korot ja kulut  
Korko, kun luotolla on korollista velkaa 3 kk euribor + 8,95 %
Tilinhoitomaksu, kun luotolla on korollista velkaa 3,50 €/kk
Paperilaskulisä, kun valittuna on ilmaisen e-laskun sijaan paperilasku 3 €/lasku

Jos käytössä on omistaja-asiakkaan päivittäispalvelupaketti todellinen vuosikorko laskettuna 2 000 euron käytössä olevalle luotolle on 15,07 % (6/21). Laskelma on tehty olettaen, että kortin kuukausimaksu on 2,95 euroa, tilinhoitomaksu on 3,50 euroa kuukaudessa, käytössä on maksuton e-lasku ja luoton korko sekä maksut ja palkkiot pysyvät samana koko luottoajan ja luotto maksetaan takaisin 12 saman suuruisena eränä kuukauden välein. Arvioitu luoton kokonaiskustannus on 2 156,15 euroa.

Tutustu OP-Visa -luoton ehtoihin (pdf)

Tutustu yleisiin korttiehtoihin (pdf)

Tutustu kuluttajaluottotietoihin (pdf)

 

Kortin myöntää OP Vähittäisasiakkaat Oyj.