Tuottoplus

Talleta turvallisesti tilille ja tutustu samalla helposti osakemaailmaan

Tuottoplus on mielenkiintoinen vaihtoehto määräaikaiselle talletukselle.

Tilille maksetaan aina takuukorko, jonka lisäksi saat lisäkoron jos erään sidottu osakekori kehittyy suotuisasti. Tilillä oleva pääomasi on turvattu, mutta saat mahdollisuuden korkeampaan tuottoon.

  • Tilille maksettava takuukorko varmistaa sen, että talletuksesi voi ainoastaan kasvaa, vaikka lisäkorko ei toteutuisikaan.
  • Tili on turvallinen tuote myös epävakaassa markkinatilanteessa.
  • Tili on myynnissä määräajoin. Talletuskoron ja lisäkoron määrä vaihtelevat eräkohtaisesti.
  • Talletus tehdään kertatalletuksena määräajaksi kulloisenkin erän mukaan.

 

Tuottoplustilillä olevat varat kerryttävät OP-bonuksia. Lue lisää "Omistaja-asiakkaan edut ja OP-bonukset pankkipalveluista" -osiosta!

En halua riskeerata säästöjäni ollenkaan, mutta toisaalta on mielenkiintoista tavoitella lisätuottoa osakemarkkinoilta. Tuottoplussassa nämä yhdistyvät vaivattomalla tavalla.
Antti Liimatainen‚ Jyväskylä

Tuottoplussaa myydään eräkohtaisesti. Talletukselle maksetaan eräkohtaista kiinteää takuukorkoa koko talletusajalta ja lisäkorkoa, mikäli tilin myyntihetkellä ilmoitetut ehdot ovat täyttyneet.

Takuukorko maksetaan sovitulle tilille vuosittain ja talletuksen eräpäivänä. Lisäkorko maksetaan talletuksen erääntymisen yhteydessä, mikäli lisäkoron ehdot täyttyvät.

Tilin varat korkoineen siirtyvät sovitulle tilille Tuottopluserän eräpäivänä.

Pääoma ja talletuskorko kuuluvat talletussuojan piiriin laissa säädettyyn rajaan asti. OP Ryhmään kuuluvia pankkeja pidetään talletussuojan näkökulmasta yhtenä pankkina. Talletussuoja ei koske mahdollista lisäkorkoa.

Osuuspankin omistaja-asiakkaana saat OP-bonuksia, jotka pienentävät pankki- ja vakuutuspalveluidesi maksuja. Vuonna 2024 sinulle kertyy bonuksia 40 % enemmän kuin normaalisti.

OP-bonuksia kerryttävät

  • säästämisen tileillä olevat varat
  • asuntolaina, opintolaina ja vakuudellinen pankkilaina
  • rahastot ja sijoitussidonnaiset vakuutukset
  • maksetut vakuutusmaksut, kuten koti- ja ajoneuvovakuutus sekä jatkuva matkavakuutus.

OP-bonukset ovat verottomia. Siksi niitä käytetään automaattisesti esimerkiksi lainojen palvelu- ja toimitusmaksuihin sekä vakuutusmaksuihin.

Lue lisää OP-bonuksista

Omistaja-asiakkaana saat myös tuntuvia etuja ja alennuksia. Saat esimerkiksi päivittäiset pankkipalvelut ilman kuukausimaksuja vuoden 2024 loppuun asti sekä korkoa Käyttötilillesi. Lisäksi säästäminen ja sijoittaminen on sinulle tavallista edullisempaa.

Katso kaikki omistaja-asiakkaan edut