Omistaja-asiakkaan edut säästämisestä ja sijoittamisesta

Säästämisen ja sijoittamisen aloittaminen voi olla elämäsi kannattavin päätös. Osuuspankin omistaja-asiakkaana se kannattaa erityisesti, koska sijoitat aina muita edullisemmin. Mitä enemmän sijoitat, sitä enemmän eduista hyödyt.

Tiesitkö, että vuonna 2024 saat 40 % enemmän OP-bonuksia rahastoista ja vakuutussäästöistä?

 

Omistaja-asiakkaana sijoitat osakkeisiin ilman kuukausimaksuja 

Saat alennusta osakesäästötilin ja arvo-osuustilin palvelupakettien kuukausimaksuista. Kaikki edut ja alennukset ovat automaattisesti käytössäsi.

Palvelupaketti Säästäjä Sijoittaja
Osakesäästötili 0 €/kk (norm. 2,99 €/kk) 9,99 €/kk (norm. 14,99 €/kk)
Arvo-osuustili 0 €/kk (norm. 2,99 €/kk) 0 €/kk (norm. 5,39 €/kk)

Sijoittamisen palvelut tarjoaa osuuspankki. OP-rahastoja hallinnoi OP-Rahastoyhtiö Oy. OP Sijoitusvakuutuksen myöntää OP-Henkivakuutus, jonka asiamiehenä osuuspankki toimii.

*Seuraavista erikoissijoitusrahastoista veloitetaan normaalit kulut: OP-Palvelukiinteistöt, OP-Metsänomistaja, OP-Vuokratuotto, OP-Alternative Portfolio ja OP-Private Equity. 

**Vakuutuksen sijoituskohteiden vaihto digikanavissa 0 €.

***OP-bonuksia käytetään pankin palvelumaksuihin ja vakuutusmaksuihin. OP-bonuksia ei kerry R2 Crystal -erikoissijoitusrahastosta ja rahastojen instituutiosarjoista. Seuraavat vakuutussäästöihin liitetyt sijoituskohteet eivät kerrytä OP-bonuksia: JPM Russia A, JPM Emerging Europe Equity Fund ja BlackRock GF Emerging Europe Fund A. Sijoitussidonnaiset vakuutukset kerryttävät OP-bonuksia, pois lukien yksilölliset sijoitusvakuutukset ja yksilölliset sijoitussopimukset.