OP Varainhoito – yksilöllistä palvelua laajalla ammattitaidolla ja pitkällä kokemuksella

OP Ryhmä on hoitanut asiakkaiden varallisuutta jo yli sadan vuoden ajan. OP Varainhoito tekee tätä työtä vahvasti resursoituna, laajalla ammattitaidolla ja pitkällä kokemuksella. Olemme Suomen suurimpia varainhoitajia kaikissa omaisuusluokissa.

Varainhoitomme hallinnoi OP:n kattavaa rahastovalikoimaa, vaihtoehtoisia sijoitustuotteita, kiinteistösijoituksia ja tuotamme myös laajan joukon lisäpalveluita. Tuotevalikoimamme kattaa myös laajan valikoiman kansainvälisten yhteistyökumppaniemme rahastoja ja vain ammattimaisille sijoittajille suunnattuja tuotteita.

OP Varainhoidossa painotamme vastuullista sijoittamista ja riskien valintaa. Vastuullisuus sisältyy aina sijoituspäätöksiin ja prosesseihin ja se on välttämätön osa sijoitustoimintaamme. Vastuullinen sijoittaminen otetaan huomioon erityisesti aktiivisissa suorissa omistuksissamme.

Päämääränämme on tuottaa asiakkaalle lisäarvoa alati muuttuvilla markkinoilla, ja siksi panostamme jatkuvasti tuotteidemme ja palveluidemme kehittämiseen.

OP Varainhoito tarjoaa palveluja instituutioille ja Wealth Management -asiakkaille.

Instituutiovarainhoito

Instituutiovarainhoitomme tarjoaa korkealaatuista, asiakkaan tarpeet huomioivaa varainhoitopalvelua instituutioille. Tarjoamme yksilöllistä palvelua sekä täydellä valtakirjalla että sijoituskonsultointina tai yksittäisten rahastovaihtoehtojen tarjoamisena. Perinteisen osake- ja korkosijoitusten lisäksi valikoimastamme löytyy laaja valikoima vaihtoehtoisia sijoitustuotteita.

Kartoitamme yhdessä asiakkaan kanssa heidän varainhoitonsa tavoitteet ja etsimme kuhunkin sijoitustarpeeseen sopivan ratkaisun. Asiakkaan tavoitteiden toteutuminen on paras tapa taata asiakastyytyväisyys.

Instituutiovarainhoitajillamme on asiakkaina yrityksiä, kuntia, kaupunkeja, seurakuntia, eläkeyhteisöjä, säätiöitä ja henkilöstörahastoja.

Wealth Management

Wealth Management -palvelumme tarjoaa kokonaisvaltaista varainhoitopalvelua varakkaille yksityishenkilöille, perheille, suvuille, yrittäjille ja perheyhtiöille. Tämä pitää sisällään varallisuuden suunnittelun (Wealth Planning) huomioiden asiakkaan varallisuuden, elämäntilanteen ja tulevaisuuden suunnitelmat. Selvitämme asiakkaan tavoitteet varallisuuden kasvattamisesta, sen siirtämisestä jälkipolville tai myymisestä. Tämän jälkeen autamme asiakasta vero- ja lakipalveluissa, yrityksen omistusjärjestelyissä ja sukupolvenvaihdoksissa. 

OP Ryhmän kaikki voimavarat ovat käytettävissä valitsemaan parhaat mahdolliset tuotteet ja palvelut asiakkaan tarpeen ja tilanteen mukaan. Tarjolla on erittäin laaja ammattimaisen sijoittajan sijoitusuniversumi ja tarjoamme myös mahdollisuutta sijoittaa vaihtoehtoisiin omaisuusluokkiin yhdessä OP:n Vakuutusyhtiöiden kanssa.

Yhteyshenkilöt

Pasi Vuorinen, asiakkuudet
+358 50 502 4385
pasi.vuorinen@op.fi

Janne Hakanen, Wealth Management -asiakkaat
+358 50 405 3237
janne.hakanen@op.fi

Topi Vilppunen, Instituutiot
+358 50 426 5387
topi.vilppunen@op.fi