OP Varainhoito – yksilöllistä palvelua laajalla ammattitaidolla ja pitkällä kokemuksella

OP Ryhmä on hoitanut asiakkaiden varallisuutta jo yli sadan vuoden ajan. Teemme tätä työtä vahvasti resursoituna, laajalla ammattitaidolla ja pitkällä kokemuksella. Olemme Suomen suurimpia varainhoitajia kaikissa omaisuusluokissa.

Hallinnoimme OP:n kattavaa rahastovalikoimaa, vaihtoehtoisia sijoitustuotteita, kiinteistösijoituksia ja tuotamme myös laajan joukon lisäpalveluita. Tuotevalikoimamme kattaa myös laajan valikoiman kansainvälisten yhteistyökumppaniemme rahastoja ja vain ammattimaisille sijoittajille suunnattuja tuotteita.

Painotamme vastuullista sijoittamista ja riskien valintaa. Vastuullisuus sisältyy aina sijoituspäätöksiin ja prosesseihin ja se on välttämätön osa sijoitustoimintaamme. Vastuullinen sijoittaminen otetaan huomioon erityisesti aktiivisissa suorissa omistuksissamme.

Päämääränämme on tuottaa asiakkaalle lisäarvoa alati muuttuvilla markkinoilla, ja siksi panostamme jatkuvasti tuotteidemme ja palveluidemme kehittämiseen.

Tarjoamme palveluja instituutioille sekä OP Wealth Management ja OP Family Office -asiakkaille.

Instituutiovarainhoito

Instituutiovarainhoitomme tarjoaa korkealaatuista, asiakkaan tarpeet huomioivaa varainhoitopalvelua instituutioille. Tarjoamme yksilöllistä palvelua sekä täydellä valtakirjalla että sijoituskonsultointina tai yksittäisten rahastovaihtoehtojen tarjoamisena. Perinteisen osake- ja korkosijoitusten lisäksi valikoimastamme löytyy laaja valikoima vaihtoehtoisia sijoitustuotteita.

Kartoitamme yhdessä asiakkaan kanssa heidän varainhoitonsa tavoitteet ja etsimme kuhunkin sijoitustarpeeseen sopivan ratkaisun. Asiakkaan tavoitteiden toteutuminen on paras tapa taata asiakastyytyväisyys.

Instituutiovarainhoitajillamme on asiakkaina yrityksiä, kuntia, kaupunkeja, seurakuntia, eläkeyhteisöjä, säätiöitä ja henkilöstörahastoja.

OP Wealth Management

Varakkaille yksityishenkilöille, yrityksille ja heidän sidosryhmilleen rakentamamme OP Wealth Management on kattava varainhoitopalvelu vaativiinkin toiveisiisi. Kauttamme saat esimerkiksi laajat ammattimaisen sijoittajan ratkaisut sekä mahdollisuuden sijoittaa vaihtoehtoisiin omaisuusluokkiin yhdessä OP:n kanssa. Oman asiakkuusjohtajasi avulla käytettävissäsi on helposti koko OP Ryhmän asiantuntemus, kuten pankki-, vero- ja lakipalvelut, vakuutukset tai vaikkapa yrityksesi omistusjärjestelyt.

Kokeneet asiantuntijamme tuovat sijoitusten ja strategisen allokaation näkemyksellään varmuutta ratkaisuihisi, tavoitteistasi riippumatta. Voit olla aktiivisesti mukana sijoitustoiminnassasi tai antaa meille täyden valtakirjan hoitaa sen puolestasi. Osaamisemme on saatavillasi, kun sitä tarvitset.

OP Family Office

Kun haet perheellesi, suvullesi tai vaikkapa sijoitusyhtiöllesi pitkäjänteistä varainhoidon kumppania, ratkaisumme on OP Family Office. Palvelumme perustuu elämäntilanteenne ja varallisuutenne huomiointiin kokonaisuutena, tulevaisuuden suunnitelmianne silmällä pitäen. 

Oma asiakkuusjohtajanne ja yksilöllinen asiakkuustiiminne järjestävät teille vaivattomasti kaikki oikeat palvelut, tuotteet ja erikoisasiantuntijat samassa paketissa. Tuemme teitä esimerkiksi sukupolvenvaihdoksissa ja varallisuuden suunnittelussa sekä kaikissa muissa palvelutarpeissanne. Rakennamme kanssanne teille sopivimman kokonaisuuden koko OP:n tarjoamaa ja kansainvälisten kumppaneidemme globaaleja sijoitustuotteita hyödyntäen.

Yhteyshenkilöt

Pasi Vuorinen, asiakkuudet
+358 50 502 4385
pasi.vuorinen@op.fi

Janne Hakanen, OP Wealth Management
+358 50 405 3237
janne.hakanen@op.fi

Topi Vilppunen, Instituutiot
+358 50 426 5387
topi.vilppunen@op.fi

Kalle Heikkilä, OP Family Office
+358 50 3500 608
kalle.heikkila@op.fi

OP Varainhoidon markkinoiden tunnustelua vastaanottavat henkilöt